ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Επειδή βρέθηκα και εγώ στο ίδιο δίλημμα (αρχικά, ήθελα την GT30, αλλά η μη διαθεσιμότητά της, από τη μια, και η άμεση διαθεσιμότητα μιας VT30, από την άλλη, με οδήγησαν στην αγορά της τελευταίας), κατάλαβα ότι η διαφορά τιμής αγοράς μεταξύ της GT30 και της VT30 δεν δικαιολογείται από τα δύο γυαλιά και το dongle της σύνδεσης με internet (αγόρασα άλλα δύο γυαλιά με 89 ευρώ από το Public).

Τελικα μαλλον δεν υπαρχει αλλη προταση εξω απο τον "κοσμο" της Πανασονικ!

Re: Απάντηση: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Παιδια κι εγω δεν μπορω να αποφασισω... Ημουν κοντα στην 50G30 αλλα με δελεαζει και η 50vt30.... Βεβαια η διαφορα ειναι 600 ευρωπουλα.... Απο την αλλη με τις δοσεις δεν το καταλαβαινεις και πολυ... Δεν μπορω να βγαλω ακρη...

Re: Απάντηση: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Παιδια κι εγω δεν μπορω να αποφασισω... Ημουν κοντα στην 50G30 αλλα με δελεαζει και η 50vt30.... Βεβαια η διαφορα ειναι 600 ευρωπουλα.... Απο την αλλη με τις δοσεις δεν το καταλαβαινεις και πολυ... Δεν μπορω να βγαλω ακρη...

Αν δεν το καταλαβαίνεις πολυ πάρε την βι-τι!

Βγαίνει και ρήμα. Παρτην και νομίζω κλεινεις για μια τετραετία! Λέμε τώρα...

Οι εποχές που ζούμε αλλά και αυτές που θα έρθουν προσανατολίζουν προς value for money αγορές ακόμα περισσότερο από ποτέ.

Απάντηση: Re: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Οι εποχές που ζούμε αλλά και αυτές που θα έρθουν προσανατολίζουν προς value for money αγορές ακόμα περισσότερο από ποτέ.
Ισως εκλογικευθουν και οι εταιρειες, γιατι δεν ειναι δυνατον απο τιμη καταλογου πχ 2100 να σου κανουν εκπτωση πανω απο 500 ! Ποσο ειναι το κερδος;

:D

John-Deere-Bulldozer-16.jpg