EAR 549

ref600

Established Member
11 March 2007
298
Ακουσα ενα ζευγαρι EAR 549,ρε τι ειναι τουτοι ?? Διασυρουν σχεδον οτι κυκλοφορει μεχρι 10-15 χιλιαρικα,μηπως ειναι ιδεα μου η ειμαι τελειως ασχετος ??

Οι EAR έχουν πολλούς φανατικούς φίλους (αλλά και εχθρούς).

Ένα ζευγάρι 509 είχα δανεικό ένα φεγγάρι κι άκουγα με τα Audiostatic. Τα θεωρώ πολύ καλά μηχανάκια, αλλά είναι λίγο laidback. Θέλουν λαμπρό ηχείο.

Ακουσα ενα ζευγαρι EAR 549,ρε τι ειναι τουτοι ?? Διασυρουν σχεδον οτι κυκλοφορει μεχρι 10-15 χιλιαρικα,μηπως ειναι ιδεα μου η ειμαι τελειως ασχετος ??

Οχι δεν εισαι ασχετος, αλλα σιγουρα δεν εχεις ακουσει και οτι αλλο κυκλοφορει σε 200Watt λαμπα.

Σημειο προσοχης : Οι PL519 με το καπελακι. Εχουν αρχισει να σπανιζουν επικινδυνα.

Για μένα έχοντας ακούσει με τα ηχεία μου κάποιους,είναι άψυχοι κι άμουσοι για λάμπα.

zrend με τι ηχεία τα άκουσες, αν επιτρέπετε;

Πολυ καλα ενισχυτικα,, τους εχει ενας φιλος πολλα χρονια και σε συγκριση με πολλα ηχεια και ενισχυτικα που δοκιμαστηκαν, ειναι απο τους καλυτερους που εχω ακουσει..:guitarist:

Εγω δεν τους ηξερα αλλα τους εμαθα,αλλα ηταν λιγο αποτομη η γνωριμια.

Πολύ καλά ενισχυτικά αλλά ζητούν πολυ καλά συνοδά για να δείξουν την αξία τους.Τα άκουσα στο Λονδίνο με QUAD ESL 63.... Οι εντυπώσεις μου ήταν εξαιρετικές.

Εγω τι να πω που τους ακουσα κοντρα με Krell FPB700 και Classe Omega και εφαγαν τα τραντζιστορ το ξυλο της αρκουδας απο τις αντικες !!

Εγω τι να πω που τους ακουσα κοντρα με Krell FPB700 και Classe Omega και εφαγαν τα τραντζιστορ το ξυλο της αρκουδας απο τις αντικες !!

Σωστά άκουσες....