Εαρινή Σύναξη 2026

Ο ένας και μοναδικός λογος που μπορει να τα καταφερνα, δηλαδή να δω τον αδερφό μου, ακυρωθηκε μια και ηρθε σημερα εκεινος.
Και σαν να μην εφτανε αυτο ηρθε κι η κορη η κατωχωριτισα.
Συνεπως....να περασετε καλα.
Η καλυτερη ταβερνα παντως και πιο γλυκια αναμνηση ήταν μια φορα που ισως μονο ο Κουν ξερει που σε ενα κουτούκι πανω στο πεζοδρομιο με πολλους ντιουηδες Dimdas, dimZ, VasilisT κλπ και αν θυμάμαι καλα συνέχεια με μουσική κατηγορία καπου αλλου.
Τα χρόνια περασαν ανεπιστρεπτί...

Α ρε Μήτσο... Το κρατούσες για έκπληξη, ε;
Ας αρκεστούμε σε βιντεοκλήση, τι να κάνουμε, καλά να είσαι!

Πράγματι πέρασαν...

Screenshot 2026-05-27 at 20-33-53 πότε έκλεισε το κρητικό στέκι πετράλωνα - Αναζήτηση Google.png

αλλά να!
Πες το ευχή, πες το σύμπτωση, με κάλεσε πριν λίγο ο Dim Das, μπήκε μετά απο πολύ καιρό στη Μουσική Κατηγορία, είδε το νήμα, ακύρωσε κάτι προγραμματισμένο και δήλωσε συμμετοχή!

• Love
Reactions: supersonic
Εαρινή Σύναξη Μουσικής Κατηγορίας AvClub
Παρασκευή 29 Μαΐου 2026
Μεζεδοπωλείο εστιατόριο: " Τα Αχλάδια"

Κωνσταντινουπόλεως & Κερασούντος 26 , Αιγάλεω 122 42 (Είσοδος απο Κωνσταντινουπόλεως)
https://taaxladia.gr/

Ώρα προσέλευσης: 19:45 - 20:00

Μεζέ -κρασί, αναψυκτικό- ατομικό κυρίως πιάτο

vlad66
superfly
Skakinen
#@george@#
Κώστας Γκαβάκος
Maestro
Νότης
mdvq
Pleo
Γιώργος Κουν.
anderm
Busoni
Simos.I
grio
Δημήτρης Δ.

...με κάλεσε πριν λίγο ο Dim Das, μπήκε μετά απο πολύ καιρό στη Μουσική Κατηγορία, είδε το νήμα, ακύρωσε κάτι προγραμματισμένο και δήλωσε συμμετοχή!
Το όνομα κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν βγάζει τέτοιο μέλος η αναζήτηση. Μήπως μπαίνει με άλλο nickname;

Το όνομα κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν βγάζει τέτοιο μέλος η αναζήτηση. Μήπως μπαίνει με άλλο nickname;
δεν πολυμπαίνει Διονύση, εδώ και καιρό λόγω υποχρεωσεων

• Like
Reactions: Skakinen