Εαρινή Σύναξη 2026

Γιώργος Κουν.

Supreme Member
19 June 2006
8,187
Αιγάλεω
ΟΙ παλιότεροι το θυμούνται , οι νεότεροι ίσως και να μην το ξέρουν, γιατί περάσαν χρόνια:
Ήταν θεσμός, για την κάποτε πολυπληθή παρέα της Μουσικής Κατηγορίας, που με τον καιρό και για διάφορους λόγους ατόνησε.
Επειδή όμως
Ακόμα κι αν αυτοί που ήμασταν δεν μείναμε,
Είμαστε ακόμα εδώ
Ψάχνοντας στα τυφλά καινούριους τρόπους

είναι κρίμα, να το αφήνουμε στη διάθεση της αοριστίας "θα τα πούμε..." της κάθε μας τυχόν επικοινωνίας.

Παίρνω την πρωτοβουλία λοιπόν να κανονίσω συνάντηση, γιατί μου έχει λείψει πολύ μια τέτοια.
Τέτοια περίπου εποχή, όπως πάντα, που δεν έχει έρθει ακόμη το καλοκαίρι και μαζί του τα διήμερα, οι εκδρομές και οι άδειες.
Να μιλήσουμε για τις μουσικές μας, τις ζωές μας και όλα τα συναφή. Κανένα μεζέ, καμιά παγωμένη... Τα γνωστά.
Το πού, θα το βρώ... Είναι δευτερεύον
Η χαρά μου θα είναι μεγάλη να σας δώ!

Συμμετοχές εδώ

Γιώργος Κουν.

ΟΙ παλιότεροι το θυμούνται , οι νεότεροι ίσως και να μην το ξέρουν, γιατί περάσαν χρόνια:
Ήταν θεσμός, για την κάποτε πολυπληθή παρέα της Μουσικής Κατηγορίας, που με τον καιρό και για διάφορους λόγους ατόνησε.
Επειδή όμως
Ακόμα κι αν αυτοί που ήμασταν δεν μείναμε,
Είμαστε ακόμα εδώ
Ψάχνοντας στα τυφλά καινούριους τρόπους

είναι κρίμα, να το αφήνουμε στη διάθεση της αοριστίας "θα τα πούμε..." της κάθε μας τυχόν επικοινωνίας.

Παίρνω την πρωτοβουλία λοιπόν να κανονίσω συνάντηση, γιατί μου έχει λείψει πολύ μια τέτοια.
Τέτοια περίπου εποχή, όπως πάντα, που δεν έχει έρθει ακόμη το καλοκαίρι και μαζί του τα διήμερα, οι εκδρομές και οι άδειες.
Να μιλήσουμε για τις μουσικές μας, τις ζωές μας και όλα τα συναφή. Κανένα μεζέ, καμιά παγωμένη... Τα γνωστά.
Το πού, θα το βρώ... Είναι δευτερεύον
Η χαρά μου θα είναι μεγάλη να σας δώ!

Συμμετοχές εδώ

Γιώργος Κουν.
Αν και είσαι αντιγραφέας των Κατσιμιχαιων(όλα τα ξέρει ο γκαραζιερης)δηλώνω συμμετοχή με ταξιτζή τον @vlad66.

• Haha
Reactions: vlad66
Ρε μπαγάσα Γιώργο, άγγιξες χορδές που έχουν καιρό να τραγουδήσουν, αλλά σε πείσμα του κόσμου είναι εκεί και περιμένουν...

Εννοείται μέσα!

• Love
Μέσα κι εγώ. Ελπίσω μόνο να μην «κάτσει» - 7/6ου, 11/7ου και 17/7ου. Και πάνω απ' όλα να είμαστε καλά 🎹

• Like