by the way, για ποιό sub μιλάμε;
Eνα αρχαιο crystal audio thx 12άρι
Bass shakers λέγονται. Φθηνή και ωραία λύση για "κούνημα" . Εννοείται χρειάζεται και το subwoofer.
Σου 'χω πρόταση τούμπανο!! https://www.imdb.com/title/tt26581740/?ref_=nv_sr_srsg_1_tt_7_nm_0_in_0_q_WEAPONSΠερα απ ολο το χαβαλέ, είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία να κουνιέσαι στη θέση σου.Πραγματικά βλέπεις άλλη ταινία. Δεν το περίμενα. Χθες έβαλα το A star is born, κι ήταν σαν να βρίσκομαι στη σκηνή στα τραγούδια, μαζί με τους μουσικούς. Επόμενη δοκιμή κανα θρίλερ![]()
"Σαμπακια" να τα πεις στη γυναικα μου , που εχω 2 τετοια 12αρια στο σαλονι και προσπαθω να την πεισω οτι ειναι τραπεζακια !Εξαιρετικα σαμπακια. Και οχι μονο για την εποχη τους.
Αν ειναι ορθώς λειτουργικο, βαζει κατω πολλα σημερινα αντιστοιχα.
Για αυτό το level μιλάω Γιάννη, στο πίσω του ενισχυτή. Σε εσένα μάλλον είναι volume.
View attachment 264811
όντως πάρα πολύ προβοκατόρικο όνομα στο νήμα, καλό που βρήκες νέα θέση, με το w.a.f πως το έλυσες;
Και γω την έσκισα την γάτα στην αρχή,αλλά η γυναίκα μου πήρε άλλη και φτου και από την αρχή.Εχω αναλάβει ενα δωμάτιο ολο κι ολο και το χω κάνει καραγκιοζ μπερντε, χωρίς πολλά πολλά.Μεχρι και κατι ηχοαποροφητικα στους τοιχους εχω βάλει.Εχω σκισει απ' την αρχή τη γάτα.
Γύρισες Γαλλία ρε, σε χαιρέτησα κι εγώ στο αεροδρόμιο, άσε οι άλλοι δεν έχουν καταλάβειΓατάκια, παιδεύεστε και παιδεύεστε. Εγώ απλά μετακόμισα Γαλλία και κάνω ότι θέλω το σπίτι. Όποτε έρχεται η γυναίκα γκρινιάζει, αλλά δεν μπορεί να πει και πολλά, αφού δεν μένει μόνιμα. Man cave με τον μικρό το έχουμε κάνει.
υ.γ. χίλιες φορές να μην ζούσαμε έτσι και να ήμασταν μόνιμα μαζί, αλλά τι να κάνουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.