EBAY AΓΟΡΕΣ HELP!

Είσαι σίγουρος ότι την θέλεις?

Επειδή την έχω. Είναι πραγματικά μεγάλη τσάντα (αν και ξεφεύγει από τον ορισμό), και παίρνει και λαπτοπ 15,4'' μπροστά, τρίποδο κλπ. Την έχω από τον Γενάρη και τη χρησιμοποίησα μόνο για να μεταφέρω τον εξοπλισμό (11,9 κιλά χώρια το τρίποδο!) το Πάσχα από Θεσσαλονίκη-Γιάννενα. Και ακολούθως στις βόλτες μου έπαιρνα τη μικρό Rezo 170AW την οποία γέμιζα κατά περίπτωση με 2-3 φακούς που έπαιρνα από την κάβα που διατηρούσα στη μεγάλη!

Εγώ έχω την Computrekker, όχι τόσο μεγάλη όσο του Τάσου, με θέση για laptop, 2 σώματα με φακούς και 8-10 φακούς + θέση για βιντεοκάμερα, φορτιστές, φίλτρα, κλπ. Την πήρα από τον Κογχυλάκη στη Θεσσαλονίκη 80 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Computrekker με 80 ευρώ? Αποκλείεται. Μήπως ήταν παλαιότερο μοντέλο, όχι το τρέχον AW.
Πάντως τώρα που πήγα στα εδώ καταστήματα, οι τιμές είναι πολύ ανώτερες από αυτό. Η Vertex πρέπει να βγαίνει γύρω στο 300ρι.

Το όνειρό μου είναι να κα´νω κάποια πεζοπορία το καλοκαίρι ή να έχω τη δυνατότητα να τα παίρνω όλα:Laptop, μηχανή, φακούς,τρίποδο κλπ.
Η kata ώμου που έχω(μοντέλο 443), δεν με καλύπτει 100%.Βρήκα μιά αντίστοιχη της Vertex στο Mediamrkt αλλά ήταν παλιότερο μοντέλο και κόστιζε 170 ευρώ περίπου.Δυστυχώς, δεν θυμάμαι κωδικό.Στο Αγγλικό ebay βρήκα την vertex 200, περίπου 120 λίρες.(150 ευρώ).Δυστυχώς, δεν στέλνουν στην Ελλάδα.Στην Computrekker δεν χωράει το Laptop(15,4")...

Last edited:
Computrekker με 80 ευρώ? Αποκλείεται. Μήπως ήταν παλαιότερο μοντέλο, όχι το τρέχον AW.
Πάντως τώρα που πήγα στα εδώ καταστήματα, οι τιμές είναι πολύ ανώτερες από αυτό. Η Vertex πρέπει να βγαίνει γύρω στο 300ρι.

Έχεις δίκιο, λάθος έκανα. Μου στοίχισε 120 ευρώ.

Τσάμπα την πήρες και πάλι, εάν μιλάμε για το τρέχον μοντέλο!

@ncups
στην τιμή του ebay, την ισοτιμία την υπολογίζουμε βάσει της μετατροπής του paypal (αφού με αυτό πληρώνουμε). 120 λίρες είναι περίπου 157 ευρώ, σήμερα.