Ebay experts, τα φωτα σας

Απάντηση: Re: Ebay experts, τα φωτα σας

send said:
πάντως είναι άγριο πεδίο το ebay. Πω πω..... Μόλις έληξε μια δημοπρασία για έναν ενισχυτή ακουστικών CEC HD51... να πω την αμαρτία μου, τον ήθελα να τον δοκιμάσω πρώτα ως ενισχυτή των ηχείων μου (δίνει 2x8 W @8 ohms). Τον είδα ότι κινείτο χαμηλά.... 181 2 λεπτά πριν τη λήξη... επειδή συνήθως περιμένω στα 30 δεύτερα αλλά την είχα πάθει την Κυριακή, είπα να χτυπήσω στα 10 δεύτερα... ε, έβαλα 211 ... βέβαια το παράκανα, ε, και κάτι το υψηλό ping της σύνδεσής μου, δεν πρόλαβε στο τσαφ το σύστημα να δεχτεί την προσφορά μου... αλλά και να την δεχόταν δεν θα γινόταν τπτ. Στα τελευταία δεύτερα η τιμή εκτινάχθηκε από 200 στα 266... μάλιστα από 2 χρήστες στο ίδιο δευτερόλεπτο (!!!!) ήτοι 5 δεύτερα πριν τη λήξη. Δεν ξέρω πώς κρίνεται εν προκειμένω ο νικητής. Πω πω μάχη.... τι γύρευε η αλεπού (βλ. την αφεντομουτσουνάρα μου) στο παζάρι....

Με κάτι τέτοια την βρίσκω τρελά κι ας το χάσω. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη, ανοίγω διπλά παράθυρα, συνέχεια refresh, ΠΟΡΩΣΗ. Αυτή είναι η ομορφιά, όχι το ξερό buy it now.

Re: Απάντηση: Re: Ebay experts, τα φωτα σας

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Με κάτι τέτοια την βρίσκω τρελά κι ας το χάσω. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη, ανοίγω διπλά παράθυρα, συνέχεια refresh, ΠΟΡΩΣΗ. Αυτή είναι η ομορφιά, όχι το ξερό buy it now.

καλά, ειδικά όταν χτυπάω και παίρνω κάτι από τα χέρια ανυποψίαστου στα 15 δεύτερα πριν το τέλος....

αλλά η παραπάνω περίπτωση ήταν εντελώς ακραία. Χτύπημα στα 5 δεύτερα από δύο χρήστες με ίδιο ποσό.

να προσθέσω επίσης ότι τέτοια κόλπα θέλουν γρήγορο ή μη φορτωμένο μηχάνημα και μικρό ping. Να ξέρεις ότι μπορείς να χτυπήσεις στα 8 δεύτερα και να μη σε κρεμάσει.

send said:
να προσθέσω επίσης ότι τέτοια κόλπα θέλουν γρήγορο ή μη φορτωμένο μηχάνημα και μικρό ping. Να ξέρεις ότι μπορείς να χτυπήσεις στα 8 δεύτερα και να μη σε κρεμάσει.

Send να σε ρωτησω κατι εστω και οff topic?
Επειδη ενδιαφερομουν και γω για τον CEC , kai malista ton akoysa kai sto systhma moy, γιατι ηθελες αυτον και οχι τον HD 53 Ver.8, ο οποιος λογικα θα ειναι και καλυτερος?-bye-

Re: Απάντηση: Ebay experts, τα φωτα σας

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Παναγιώτη τελικά τι έκανες;
Τα χρηματα σταλθηκαν σημερα μεσω winbank στο λογαριασμο της συντροφου του πωλητη. Καλα οταν αφορα το βινυλιο, ζω επικινδυνα. :music-smiley-005:

Να σημειωσω οτι εννοειται πως το μηχανακι χτυπηθηκε τα τελευταια 10 δευτερολεπτα. Το κολπο μου το ειχε μαθει οταν ξεκιναγα ενας γκουρου του ebay:grandpa:

O Βαγγελης ο Μπελλος δε χρειαζεται στην παρουσα φαση. Μονο αν δε μου στειλει το πικαπ θα ζητησω βοηθεια:damnyou:

platon said:
Send να σε ρωτησω κατι εστω και οff topic?
Επειδη ενδιαφερομουν και γω για τον CEC , kai malista ton akoysa kai sto systhma moy, γιατι ηθελες αυτον και οχι τον HD 53 Ver.8, ο οποιος λογικα θα ειναι και καλυτερος?-bye-

δεν ξέρω τι αλλάζει στα χαρακτηριστικά τους... βλέπω ότι πίσω ο 53 έχει καλές μπόρνες για τα ηχεία, ο 51 μόνο κλιπς. Βέβαια για τόσα βατ, σου λέει ότι επαρκούν και λεπτά καλώδια, ´χωρια που κατά βάση είναι ενισχυτής ακουστικών. Τώρα μέσα τι έχει ο καθένας δεν ξέρω. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να τον δοκιμάσω με τα ηχεία μου, λόγω ευαισθησίας.

Απάντηση: Re: Ebay experts, τα φωτα σας

Panagiotis Manopoulos said:
O Βαγγελης ο Μπελλος δε χρειαζεται στην παρουσα φαση. Μονο αν δε μου στειλει το πικαπ θα ζητησω βοηθεια:damnyou:

να ξερεις οτι ενα δεμα για Ελλαδα θα κανει 2 με 3 βδομαδες .......

μετα αν δεν ερθει θα παω να τον δειρω :slapface: :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ebay experts, τα φωτα σας

Panagiotis Manopoulos said:
Εκτορα το μηχανημα ειναι αχρησιμοποιητο, με την εγγυηση του ο unify εχει μονος του 950 ευρω στη Γερμανια. Το champion το απλο εχει 1050 στη Γερμανια. Και η κεφαλη κανα 500αρικο. Αν βαλεις και τα ποδαρακια και την καλη καλωδιωση του βραχιονα. θεωρω τη τιμη τσαμπα. Βασικα η χαμηλη τιμη που το παιρνω σφραγισμενο μου κινει υποψιες.

Σωστός

Απλά όταν ήδη έχεις ένα παρόμοιο μηχάνημα κυνηγάς το κάτι παραπάνω μόνο όταν είναι σε τιμή χώμα.

(Κάτι τέτοια κάνω και έφτασα να έχω 4 CD players:slapface: )

φιλε μου δεν θελω να σε αγχωσω αλλα ενας ''γνωστος'' μου παλια ειχε παιξει περειεργα παιχνιδακια με το ebay..

ηταν seller και δεχοτανε πληρωμες μονο απο επιταγη..να σου πω τι εκανε?επερνε τα λεφτα και μετα δεν εστελνε τπτ πισω..το εκανε 5-6 φορες..προσοχη..αν συμβει οτιδηποτε να του κανεις αναφορα του seller..

Αλλο σκηνικό που μου έτυχε χθες:

Χτύπησα στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα αντικείμενο και το κέρδισα από Γερμανία. Ο πωλητής 100% feedback, είχαμ συμφωνήσει και τα μεταφορικά, όλα τζάμι. Ελεγε στην σελίδα του ότι δέχεται paypal. Με το που το κερδίζω, μου έρχεται με email το invoice και όπως συνηθίζω να κάνω πάντα, του έστειλα τα λεφτά me paypal αμέσως.

Τον ενημερώνω ότι τον πλήρωσα με paypal κλπ... και τι μου λέει; ΔΕΝ ΕΧΩ PAYPAL !! και μου δίνει λογ/σμό ΙΒΑΝ να του στείλω έμβασμα.
Οντως κάνω login στο paypal και μου λέει ότι είναι unregistered το email που έστειλα τα λεφτά και είναι ακόμα σε κατάσταση Unclaimed τα χρήματα.

Του λέω εγώ στα έστειλα, κάνε register να τα πάρεις.
Υποψιάζομαι ότι θα μου ζητήσει έξτρα χρήματα, την προμήθεια που θα του ζητήσει το paypal σαν πωλητής που ήταν.

Μόλις μου έστειλε email το Paypal ότι τα χρήματα ξαναμπήκαν στην κάρτα μου, επειδή το email που τα έστειλα είναι ανύπαρκτο.... Σωστοί........

Οπότε δεν το γλυτώνω κι εγώ το έμβασμα....

μπορείς σε κάθε περίπτωση να αρνηθείς τη συναλλαγή, καθώς ο πωλητής ζητεί κάτι πέραν των συμφωνηθέντων όρων. Τον απειλείς και με αρνητική αξιολόγηση εάν θέλεις.

Ειχα δυο μερες που δε μου εδινε απαντηση στην ερωτηση μου αν πηρε τα χρηματα. Τελικα το yahoo τα περναγε στα bulk.

Σημερα παρελαβα ενα κουτι που γραφει clearaudio champion limited edition και απο κατω clearaudio accesory, unify unipivot. To μεγεθος του ειναι μεγαλο, αλλα ειναι πολυ ελαφρυ για να περιεχει πλατω και κυριως σωμα. Υποθετω οτι περιεχει μονο τα παρελκομενα.

Υ.Γ. Για να μην αργησω στη δουλεια μου δε το ανοιξα:slapface: :slapface: :slapface:

Υ.Γ.2 Ξερει κανεις αν το champion limited ερχεται σε 2 κουτια;

Υ.Γ. 3. Δε μιλαω και Γερμανικα, ελπιζω να μην αγορασα μονο τα ζαντολαστιχα:slapface: :slapface: