eBay Shop...

Re: Ερώτηση για EBAY...

Ανοιξε στο ονομα της γυναικας σου με την ιδια διευθυνση σας εναν νεο λογαριασμο ebay και οταν ερθει η ωρα να πληρωσεις κατι ,δωσε στην paypal το δικο σου κωδικο να χρεωσει την καρτα σου. Ετσι εσυ πληρωνεις και η γυναικα σου λαμβανει (ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΝΤΑ :flipout:)

:flipout::flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

$79.00 έκαστο...

Αν δεν τα θες χεστους. Ανοιξε οπως σου ειπα καινουριο κωδικο ebay στο ονομα της γυναικας σου και πληρωσε απο το δικο σου λογαριασμο paypal. Κιαν φορτωσεις κιαυτον με strikes φτου κι απο την αρχη. Να ξερεις οτι το ebay τυπικως το κανει για να προστατεψει και τους πωλητες αλλα εσυ τους ενδιαφερεις που εισαι ο αγοραστης γιατι με τις αγορες σου θα πληρωθουν.

Αν δεν τα θες χεστους. Ανοιξε οπως σου ειπα καινουριο κωδικο ebay στο ονομα της γυναικας σου και πληρωσε απο το δικο σου λογαριασμο paypal. Κιαν φορτωσεις κιαυτον με strikes φτου κι απο την αρχη. Να ξερεις οτι το ebay τυπικως το κανει για να προστατεψει και τους πωλητες αλλα εσυ τους ενδιαφερεις που εισαι ο αγοραστης γιατι με τις αγορες σου θα πληρωθουν.

Ήθελα να δω τα μεταφορικά,όπωs έγραψα...δεν τα χρειάζομαι άμεσα...

Ευχαριστώ.:a0210:

Μια ερώτηση για ebay ρε παιδιά..

Νομίζω εδώ είναι το κατάλληλο μέρος να κάνω μια ερώτηση.
Έχω λογαριασμό στο ebay εδώ και αρκετά χρόνια αλλά όλο αυτό τον καιρό μόνο αγόραζα. Εχθές έκανα την πρώτη μου πώληση και ο αγοραστής με ενημέρωσε ότι έκανε την πληρωμή μέσω paypal όπου και εγώ έχω λογαριασμό, και έχω δηλώσει την πιστωτική μου για τις πληρωμές μου και ένα τραπεζικό λογαριασμό για να με πληρώνουν. Σωστά ως εδώ?
Ο αγοραστής λοιπόν μου έστειλε mail λέγοντας μου ότι έκανε την πληρωμή αλλά εγώ δεν την βλέπω ούτε στο ebay ούτε στον τραπεζικό λογαριασμό μου ούτε στο paypal account μου. Η πληρωμή έγινε πριν 10 ώρες περίπου. Έχει κανείς ιδέα η σχετική εμπειρία να με συμβουλέψει?
Ο χρήστης φαίνεται σοβαρός με 100 πωλήσεις και 100% feedback.
-bye-

Last edited:
Re: Μια ερώτηση για ebay ρε παιδιά..

Νομιζω οτι βιαζεσαι πολυ.Ασε να περασουν 2-3 μερες και αν δεν εχεις νεωτερα τοτε να ανησυχεις.

Νομιζω οτι βιαζεσαι πολυ.Ασε να περασουν 2-3 μερες και αν δεν εχεις νεωτερα τοτε να ανησυχεις.
Σύμφωνοι αλλά το PDA του το στέλνω? Η πληρωμή εμφανίζεται άμεσα ή όχι αυτή είναι η απορία μου.

Απάντηση: Μια ερώτηση για ebay ρε παιδιά..

Mετά απο 2 μέρες φίλε μου εμφανίζεται..μην ανησυχείς.
Το ξέρω προσωπικώς..έτσι είναι..
Στείλε το PDA,δεν υπάρχει πρόβλημα..αν και θά λεγα να τα πάρεις πρώτα στο χέρι τα λεφτά..-bye-

Και εμφανίζεται φίλε Σάκη στον τραπεζικό λογαριασμό που έχω δηλώσει στο paypal ε? -bye-

Κανονικά στο ebay δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται αμέσως? Αφού η πληρωμή γίνεται αυτοματοποιημένα, σε μεταφέρει στο λογαριασμό σου (ως αγοραστή εννοώ) και μαρκάρεται αυτόματα το αντικείμενο, ότι έχει πληρωθεί.

Και εμφανίζεται φίλε Σάκη στον τραπεζικό λογαριασμό που έχω δηλώσει στο paypal ε? -bye-

Χωρίς να έχω κάνει ποτέ τον πωλητή στο ebay, έχω την εντύπωση πως εμφανίζεται σαν υπόλοιπο στο λογαριασμό του στο paypal, από τον οποίο έχεις δκαίωμα για ορισμένες αναλήψεις ανά χρονικά διαστήματα.

Για να εμφανιστούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό χρειάζονται τουλάχιστον 3-5 εργάσιμες...

Για να εμφανιστούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό χρειάζονται τουλάχιστον 3-5 εργάσιμες...
Για να εμφανιστεί στο paypal account?
Η πληρωμή έγινε πριν 10 ώρες και δεν φαίνεται ούτε στο paypal έστω ως λογιστικό υπόλοιπο.
Ευχαριστώ

Η πληρωμή θα έπρεπε να φαινοταν άμεσα στο site του paypal στις ανάλογες κινήσεις..

Στην τράπεζα σου (Ελλάδα) θα φανεί μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Καλύτερα επικοινώνησε με τον αγοραστή και ζήτα του να σου στείλει αντιγραφο της συναλλαγης (με κρυμμενα τα ψηφία της καρτας του ενδεχομένως) ή το email που του στέλνει το ebay και μετα επικοινώνησε με το paypal να δεις τι γίνεται..

To ebay θέλει λιγο προσοχή.. Παντως περιμενε λιγο (1 μερα ακόμα)

Last edited:
Απάντηση: Μια ερώτηση για ebay ρε παιδιά..

Ακριβώς...πρέπει να φαίνεται στις πρόσφατες κινήσεις. Σε πιστωτική δεν πιστώνεται υπόλοιπο αρκετό καιρό τώρα. Είτε το αφήνεις σαν υπόλοιπο στο λογαριασμό σου στο paypal είτε κάνεις μεταφορά στον τραπεζικό σου λογαριασμό (τελευταία φορά που το είχα κάνει έκανε λίγο πάνω από εβδομάδα). Νομίζω όμως ότι δεν τα μεταφέρει αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό...
Μπορείς να ζητήσεις από τον πωλητή το αντίγραφο που του έστειλε το paypal στο email του να δεις αν το έστειλε όντως σωστά το ποσό.

Η πληρωμή θα έπρεπε να φαινοταν άμεσα στο site του paypal στις ανάλογες κινήσεις..

Στην τράπεζα σου (Ελλάδα) θα φανεί μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Καλύτερα επικοινώνησε με τον αγοραστή και ζήτα του να σου στείλει αντιγραφο της συναλλαγης (με κρυμμενα τα ψηφία της καρτας του ενδεχομένως) ή το email που του στέλνει το ebay και μετα επικοινώνησε με το paypal να δεις τι γίνεται..

To ebay θέλει λιγο προσοχή.. Παντως περιμενε λιγο (1 μερα ακόμα)
Το έχω ζητήσει ήδη..:a0210:
Θα ενημερώσω..

Μετά από 3 μέρες θα στείλεις το προϊόν γιατί έχει δικαίωμα ο αγοραστής να προσβάλει την αγορά εντός τριών ημερών και να μην πάρεις χρήματα και αν έχεις στείλει το πακέτο χάνεις και τα αυγά και τα πασχάλια.

Αυτό το είχα διαβάσει παλιότερα σε ένα άλλο forum που ένα παιδί πούλησε έναν κωδικό κάρτας παιχνιδιού μέσω paypal και έκανε το λάθος να στείλει τον σειριακό αριθμό της κάρτας με μήνυμα και ο αγοραστής ακύρωσε την αγορά μέσω paypal. Πήρε τον αριθμό χωρίς να πληρώσει.

Αγορές μέσω EBAY.

Θα μπορούσε κάποιος να δημιουργήσει ένα νήμα για τους ανίδεους και να εξηγεί βήμα βήμα την διαδικασία αγορών μέσω ebay καθώς και τα απαραίτητα σημεία προσοχής;

Απάντηση: Αγορές μέσω EBAY.

υπαρχει οδηγος και μαλιστα πολυ καλος. καντε μια αναζητηση και θα το βρειτε.