Εχει αγορασει κανεις .........

akai

New member
19 January 2009
84
την LG 42LX6500?
Ψηνομαι να την αγορασω. Εχει καλα χαρακτηριστικα οπως ειδα και η τιμη της ειναι σχετικα καλη (γυρω στα e1500). Θα ηθελα την γνωμη καποιου κατοχου που την εχει δουλεψει σε οικιακο χωρο. Δεν μπορω να σχηματισω αποψη μονο απ' οτι βλεπω στα μαγαζια. Καθε γνωμη βεβαια γενικοτερα για το μοντελο αυτο ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ποσο εχεις αποσταση θεασης?

Θελεις οπωσδηποτε 3D τηλεοραση?

Στο λεω γιατι το 3D ηδη σε 50αρες φαινεται "λιγο" , στις 42αρες μαλλον κοροιδια ειναι...

Ποσο εχεις αποσταση θεασης?

Θελεις οπωσδηποτε 3D τηλεοραση?

Στο λεω γιατι το 3D ηδη σε 50αρες φαινεται "λιγο" , στις 42αρες μαλλον κοροιδια ειναι...
αποσταση γυρω στα 2,20μ
δεν με χαλαει να το'χει, αλλωστε ενας θεος ξερει ποτε θα παρω την επομενη τηλεοραση (αυτη που εχω τωρα ειναι μια philips crt 29 απο το 2004) :blush:
νομιζεις οτι δεν λεει 42 και 3d ε???? μ' εβαλες σε υποψια :chinscratch:

αποσταση γυρω στα 2,20μ
δεν με χαλαει να το'χει, αλλωστε ενας θεος ξερει ποτε θα παρω την επομενη τηλεοραση (αυτη που εχω τωρα ειναι μια philips crt 29 απο το 2004) :blush:
νομιζεις οτι δεν λεει 42 και 3d ε???? μ' εβαλες σε υποψια :chinscratch:
Εγω αυτο που θα σου πω για τις ιντσες κ 3D ειναι
εχοντας ενα πανι που προβαλω ταινιες 1080p σε πανω απο 130''...οταν ειναι να βαλω μια ταινια
σε 3D (ομως τελείως αλλης ποιοτητα κ τεχνολολογιας απο οτι στη τηλεοραση) παρολα αυτα παω πιο μπροστα για να πω οτι ειναι καλυτερα σε σχεση με μια ταινια χωρις 3D!
Αρα το 3D για μενα θελει ιντσες!!

Πολυς κοσμος αγοραζει κατι γιατι νομιζει οτι θα καλυφθει μελλοντικα , στην πραγματικοτητα απλως πληρωνει παραπανω για κατι που θα ξεπεραστει το ιδιο συντομα με κατι πολυ φθηνότερο...

Πχ. ξερεις ποσοι τα εσκασαν το 2005-2006 για να παρουν τηλεορασεις Full HD? Μιλαμε για 3,000 ευρω για 40" τοτε...και με τα σημερινα δεδομενα η εικονα τους θεωρειται αστεια....

Απάντηση: Re: Εχει αγορασει κανεις .........

Πολυς κοσμος αγοραζει κατι γιατι νομιζει οτι θα καλυφθει μελλοντικα , στην πραγματικοτητα απλως πληρωνει παραπανω για κατι που θα ξεπεραστει το ιδιο συντομα με κατι πολυ φθηνότερο...
Αυτό μου συνέβη σε παρόμοια αγορά (αγορά οθόνης) πριν 2.5 χρόνια. Είχα διαβάσει και σε τεστ περιοδικού πως "το καλύτερο είναι να δώσετε παραπάνω χρήματα για να πάρετε οθόνη, καθώς είναι από τα πράγματα που δεν τα αλλάζουμε συχνά". Έδωσα 480 ευρώ για 22" οθόνη. Τι κατάλαβα? Μπορούσα να πάρω μια οικονομική (γιατί η άλλη μου τα 'χε φτήσει) και σήμερα να έπαιρνα πολύυυυυυ καλύτερη. "Σήμερα" θα είχα δύο οθόνες και θα μου είχαν μείνει και χρήματα!

Re: Απάντηση: Re: Εχει αγορασει κανεις .........

Γνωστος μου πηρε λαπτοπ με 2,500 ευρω με την λογικη οτι "θα το κρατουσε πολλα χρονια"...μετα απο 6 μηνες το πουλουσε 1,500 ευρω για να παρει το καινουργιο μοντελο που ειχε βγει...

Re: Απάντηση: Re: Εχει αγορασει κανεις .........

Γνωστος μου πηρε λαπτοπ με 2,500 ευρω με την λογικη οτι "θα το κρατουσε πολλα χρονια"...μετα απο 6 μηνες το πουλουσε 1,500 ευρω για να παρει το καινουργιο μοντελο που ειχε βγει...
Ενταξει ρε παιδια.....δεν ειναι ολες οι συγκρισεις ιδιες!
Acer Aspire 9500 με 2400 ειχα παρει προ 4-5 χρονων, αλλα ΚΑΙ δε χαλασε ουτε μια στιγμη που αλλοι ειχαν προβληματα αλλα κ ακομα μια χαρα ειναι κ πεταει.
Ειναι τι θελει ο καθενας κ τι θα του κατσει!
Ο αγραφος νομος του τυχερου η του γκαντεμη σε θεματα ηλεκτρονικων.
Αλλο ενα τετοιο παραδειγμα εχω για τη Sony Bravia 40" HD Ready που την εχω μια 5ετια μεσα στο νερο κ παλι μια χαρα ειμαι!