Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Amarra?

Το ψηφιακο volume μονο κακο κανει.Εδω σκοτωνομαστε να παρουμε bit perfect και συζηταμε για ντιθερ?

Ο κυριος Βαις ας μας πει ποσα χιλιομετρα πηνιοσυρμα εχει ενα στουντιο,και ποσα ενας καλος λαμπατος(interstage κτλ).

Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το dithering απλά το διάβασα στο site της Weiss.

Βασικά ο ίδιος ο Weiss μου το έχει πει, ...

Τελικά το διάβασες στο site η στο είπε ο ίδιος ο θεός;

Κι αφού δεν έχεις ιδέα όπως λες για τι πράγμα μιλάει πως κατάλαβες αυτά που διάβασες ή σου είπε;

Απάντηση: Re: Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Amarra?

Different league

Και τα δυο εξαιρετικά στην κατηγορία τιμής τους

Για μένα το θέμα dac έχει ως εξής

Έως 500 Cambridge
Έως 1500 Benchmark
Έως 3000 Minerva
Έως 10000 Medea

Antoni την αποψη σου την διαμορφωσες αφου ακουσες διαφορα dac συγκρινοντας τα μεταξυ τους η απλα απο οσα διαβαζεις σε περιοδικα η φορουμ. Για παραδειγμα τα μηχανηματα της Linn που υπαρχουν εδω και καιρο στην αγορα τα ακουσες?
Γιατι καμμια φορα δημιουργουμε εντυπωσεις παντα καλοπροαιρετα που ομως πιθανο να δημιουργησουμε λανθασμενα συμπερασματα. Dac στην αφορα υπαρχουν παρα πολλα, το ζητημα ειναι αν πηραμε 5-6 απ αυτα τα βαλαμε διπλα διπλα για να τα συγκρινουμε και ετσι να εχουμε καποια γνωμη. Κατι τετοιο χωρις να πιστευω οτι ειναι ιδιαιτερα δυσκολο ωστοσο δε νομιζω να εχει γινει.

Re: Απάντηση: Re: Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Amarra?

Antoni την αποψη σου την διαμορφωσες αφου ακουσες διαφορα dac συγκρινοντας τα μεταξυ τους η απλα απο οσα διαβαζεις σε περιοδικα η φορουμ. Για παραδειγμα τα μηχανηματα της Linn που υπαρχουν εδω και καιρο στην αγορα τα ακουσες?
Γιατι καμμια φορα δημιουργουμε εντυπωσεις παντα καλοπροαιρετα που ομως πιθανο να δημιουργησουμε λανθασμενα συμπερασματα. Dac στην αφορα υπαρχουν παρα πολλα, το ζητημα ειναι αν πηραμε 5-6 απ αυτα τα βαλαμε διπλα διπλα για να τα συγκρινουμε και ετσι να εχουμε καποια γνωμη. Κατι τετοιο χωρις να πιστευω οτι ειναι ιδιαιτερα δυσκολο ωστοσο δε νομιζω να εχει γινει.

Μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα παραπάνω
Τεσπα
Το Cambridge το έχει φίλος και το κράτησα και εγώ για μερικές μέρες
Το benchmark dac1 usb το είχα 18 μήνες
Τώρα έχω το Weiss Minerva
Έχω κάνει ακρόαση α/β με το medea & το Minerva

Τα LINN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DAC ! ( εχω ακούσει το akurate ds και μου άρεσε , ωστόσο επειδή δεν είναι dac δεν προχώρησα στην αγορά του αυτό έγινε 2 φορές στον χώρο της ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ στην Θεσσαλονίκη με τον Βασιλη Χουρμουζιαδη , μάλιστα έγιναν και κάποια συγκριτικά των DS με cd player και άλλα dac )

Άλλη ερώτηση?

Αντωνη αυτο που καταλαβαινω οτι ακουσες τα dac που αναφερεις. Αρα τα συγκρινεις μεταξυ τους. Για παραδειγμα αν καπου γραφουμε οτι εχω μια αποψη για dac εως 500 ευρω σημαινει οτι εχω ακουσει 4-5 (τουλαχιστον), για dac εως 1.500 ευρω κατι αναλογο. Επειδη ομως ειμαστε εκτος θεματος ας το σταματησουμε εδω. Απο το Σεπτεμβρη ας κανουμε μια προσπαθεια για κανενα συγκριτικο.

Re: Απάντηση: Re: Εχει χρησιμοποιήσει κανείς το Amarra?

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το Medea που κατά τη ταπεινή μου γνώμη είναι το καλύτερο cost no object! Trust me one that! ;)

χα χα καλο αστειακι!!!