Εχει δει κανεις αυτην εδω?

Gargantua

New member
12 February 2009
1
Αρχικα καλησπερα σε ολους σας . Ειμαι καινουργιο μελος αν και διαβαζω το συγκεκριμενο φορουμ αρκετο καιρο . Σαν λατρης των pixel κι εγω αποφασισα να μετακομισω το pc μου σε dual view πανω σε μια 26αρα lg με IPS panel και μια 2η οθονη-Τηλεόραση . Εχοντας διαβασει πολλες σελιδες καταλαβα οτι παρολο που τα χαρακτηριστικα αλλα και η μαρκα μιας τηλεορασης επηρεαζουν την σχεση τιμης - αποδοσης συνηδειτοποιησα οτι ειναι και θεμα αγοραστη - ματιου. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν εχει καποιος η αν ξερει κανεις για την μαρκα FU , κατα ποσο αξιοπιστη ειναι , που ειναι το κεντρικο service στην Ελλαδα κτλπ κτλπ . Κανοντας μια βολτα στο mediamarkt τισ προαλλες ειδα αυτο εδω το μοντελο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0309432&catid=060100 και μ φανηκε σαν ποιοτητα εικονας αρκετα ζωντανη με βαθεια εντονα χρωματα. Πριν προχωρησω σε αγορα ομως θα ηθελα την γνωμη των ειδικων:)

την έχει σε σμίκρυνση σε 26ρα ένας φίλος και είναι εντυπωσιακή, από κόμπλεξ δεν παίρνω την 47ρα της που είναι τσάμπα 799. Δεν λέω από 26 σε 42 μπορεί να έχει διαφορές αλλά στην μικρή πάντως είδα πολύ ωραία χρώματα...ένα μείων είναι ένα lag όταν αλλάζεις κανάλια, είναι λίγο μεγαλύτερο από το φυσιολογικό περί το μισό δευτερόλεπτο ίσως και λίγο παραπάνω...ο διπλός δέκτης είναι όλα τα λεφτά, παρακολουθείς στο ένα κάνεις ζάπινγκ στο άλλο,τώρα τα νούμερα κοντράστ κτλ δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά για αυτά ας μιλήσει κάποιος πιο ειδικός

Καμμία σχέση (περίπου)... Η FU (Funai United) είναι δημιούργημα του ελληνικού αντιπροσώπου ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ, κάποια προϊόντα της είναι Funai, συνήθως όμως chinese OEMs... Η αυθεντική Funai σκέτο, πέρα από την άσχημη φήμη που μπορεί να έχει από μερικούς λόγω μπερδέματος με διάφορες απομιμήσεις, είναι η εταιρεία που συναρμολογεί τα πανάκριβα DVD και BluRay-Players της Denon καθώς και ο αποκλειστικός πλέον χρήστης του ονόματος Philips για τηλεοράσεις, εκτός Ευρώπης...

Ωχ, άμα σου πω ότι λόγω κεκτημένης ταχύτητας νόμιζα ότι ρωτούσες... :p -bye-

Τελικα εχει δικιο ο Γιαννης...

http://www.funai.gr/index.php?pid=1222&hl=el

Προφανως εκει που διαβασα οτι η Funai γινεται F&U εννοουσαν μονο για την Ελληνικη αγορα.

Και εγώ το ίδιο νόμιζα... Μας παρέσυρε η διαφήμιση στην τηλεόραση που έτρεχε εκείνη την περίοδο. Νόμιζα ότι η funai & η united είχαν συγχωνευτεί...