Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

η σιωπη σας προς απαντηση μου :flipout:

αυτο μου την σπαει στο store,οτι δεν μπορεις να κατεβασεις trial versions να δοκιμασεις κατι
δεν λεει να πετας 30 και 40 ευρω ετσι

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά του, αλλά δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει. Τα reviews στο appstore πάντως είναι πολύ θετικά, αν αυτό λέει κάτι...

Eγω μολις το αγορασα, μιας και ηταν το πιο φτηνο.
Ειναι γρηγορο, ωραια μενου αν και πολλα.
Με πολλες λεπτομερειες δηλ. αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.

Απλα γραφικα , αλλα ευχρηστα και κατανοητα.
Πιανει σημα αμεσως , αλλα ακομη δεν το δοκιμασα πολυ.

Εχει Ελληνικα μενου και φωνητικες οδηγιες, που ακουγονται αρκετα δυνατα.

Σε σχεση με το navigon που ειχα, μου φανηκε πιο γρηγορο, και ειχε καλυτερο σημα (στο navigon που και που μου εχανε το σημα ).

Οι διαδρομες που βγαζει, σε πρωτη επαφη, μου φανηκαν περιεργες , αλλα δεν προλαβα να το ψαξω πολυ σημερα.

Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.

Υπήρχε προεγκατεστημένο στο HTC DIAMOND2. Νόμιζα ότι μόνο εγώ το χρησιμοποιούσα! Με δυό κουβέντες, αξιοπρεπέστατο, γρήγορο, με εργονομικά γραφικά. Ακούγοντας και την τιμή του, grate value for money!
Πλέον χρησιμοποιώ μόνο εκτός πόλης το Garmin μου.

Απάντηση: Re: Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Eγω μολις το αγορασα, μιας και ηταν το πιο φτηνο.
Ειναι γρηγορο, ωραια μενου αν και πολλα.
Με πολλες λεπτομερειες δηλ. αλλα μετα απο λιγο το συνηθιζεις.

Απλα γραφικα , αλλα ευχρηστα και κατανοητα.
Πιανει σημα αμεσως , αλλα ακομη δεν το δοκιμασα πολυ.

Εχει Ελληνικα μενου και φωνητικες οδηγιες, που ακουγονται αρκετα δυνατα.

Σε σχεση με το navigon που ειχα, μου φανηκε πιο γρηγορο, και ειχε καλυτερο σημα (στο navigon που και που μου εχανε το σημα ).

Οι διαδρομες που βγαζει, σε πρωτη επαφη, μου φανηκαν περιεργες , αλλα δεν προλαβα να το ψαξω πολυ σημερα.

Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.

Αν κλείσεις το 3g και γενικά το ιντερνετ από το κινητό...δουλεύει?
Κάτι είχα διαβάσει σε forum του εξωτερικού ότι χρειάζεται πακέτο data στο κινητό και τελικά αν και φτηνό σαν πρόγραμμα μας βγαίνει ακριβά.

Δεν είναι δηλαδή αυτόνομο.

Re: Απάντηση: Re: Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Κάτι είχα διαβάσει σε forum του εξωτερικού ότι χρειάζεται πακέτο data στο κινητό και τελικά αν και φτηνό σαν πρόγραμμα μας βγαίνει ακριβά.

Νομίζω γενικά το GPS του iPhone χρειάζεται και ίντερνετ για να δουλεύει... πάντως δε νομίζω ότι θα ανεβοκατεβάζει τρελά μεγέθη πληροφορίας, άρα ένα μικρό data plan θα αρκεί...

ελληνικα μενου και οδηγιες και να μην εχει μικρο
Τωρα για τις κουφες διαδρομες που ειπε ο Γιαννης προσωπικα δεν εχω δει κανενα GPS που να μην ´πασχει´ σε αυτο το θεμα ,αλλο λιγο αλλο πολυ
ειμαι στο τσακ να το παρω

Χμμμ... για το iphone μιλάτε τόση ώρα... σόρυ, τώρα το είδα. Πάντως στο Htc είναι εντελώς αυτόνομο.

Info εδώ:
http://www.alk.com/htc/el/
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=47893

Re: Απάντηση: Re: Εχει δοκιμασει κανεις το CoPilot Live?

Νομίζω γενικά το GPS του iPhone χρειάζεται και ίντερνετ για να δουλεύει... πάντως δε νομίζω ότι θα ανεβοκατεβάζει τρελά μεγέθη πληροφορίας, άρα ένα μικρό data plan θα αρκεί...

Κάνεις λάθος. Internet χρειάζονται οι χάρτες, που είναι ενσωματωμένοι στο λειτουργικό. Οι εξωτερικές εφαρμογές GPS (π.χ. navigon, tomtom, copilot) έχουν τους δικούς τους χάρτες που δεν χρειάζεται να κατέβουν από τον δίκτυο.

Tελικα δεν χρειαζεται internet για πλοηγηση , αλλα μονο για τα εξτρα features που λεγονται Live feeds .
Αυτα εχουν να κανουν με επιπλεον πληροφοριες για Pois , κυκλοφορια (στην Ελλαδα δεν λειτουργει), το καιρο στο σημειο που ειμαστε και διαφορα αλλα.

Tελικα δεν χρειαζεται internet για πλοηγηση , αλλα μονο για τα εξτρα features που λεγονται Live feeds .
Αυτα εχουν να κανουν με επιπλεον πληροφοριες για Pois , κυκλοφορια (στην Ελλαδα δεν λειτουργει), το καιρο στο σημειο που ειμαστε και διαφορα αλλα.

ειδικα αυτο το να βλεπεις τον καιρο στο σημειο που εισαι πολυ χρησιμο:flipout:

αααα ξεχασα να σας πω,μιλουσα πριν με ενα φιλο και μου ειπε να μη το παρω ακομα,να τσεκαρει κατι ,γιατι ειχε διαβασει ασχημα reviews
θα το ψαξω και γω λιγο στο ιντερνετ

Eνταξει τοτε, αφου διαβασε "καποια" ασχημα review... μη το παρεις !!!
Εγω παντως , για τα λεφτα του, το βρισκω πολυ καλο.
Εχω προηγουμενη εμπειρια απο ολα σχεδον τα navigation app σε iphone, και μπορω να σου πω οτι τα συναγωνιζεται ανετα.

Eνταξει τοτε, αφου διαβασε "καποια" ασχημα review... μη το παρεις !!!
Εγω παντως , για τα λεφτα του, το βρισκω πολυ καλο.
Εχω προηγουμενη εμπειρια απο ολα σχεδον τα navigation app σε iphone, και μπορω να σου πω οτι τα συναγωνιζεται ανετα.

και εγω παντως οσο μπορεσα να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ μια χαρα το βγαζουν ολοι
μαλλον το βραδυ θα το αγορασω

Δεν ξερω, ειναι αρκετα καλοι, αλλα δεν ειναι πληρως ενημερωμενοι οσον αφορα τους μονοδρομους.

όλα τα προγράμματα για Αθήνα είναι τζετ.

Όταν φεύγεις απο εκεί τι γίνεται... :guitarist: