Έχει η LG 42LF2500/2510 δέκτη mpeg4;

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.Ειμαι κατοχος αυτης της τηλεορασης (42LF-2510) εδω και μια βδομαδα.Μου εχει κανει εντυπωση η εικονα που εχει στα ψηφιακα της ερτ και αναμενω ακομη καλυτερη αποδοση λογω MPEG-4 στα ψηφιακα της DIGEA.To αναλογικο σημα (ποιοτητα)δεν με απασχολει ιδιαιτερα γιατι ειμαι κατοικος θεσ/νικης και σε 10 μερες θα βλεπω τα ""μεγαλα" ιδιωτικα καναλια ψηφιακα.Αυτα τα ολιγα χωρις να εχω προηγουμενη εμπειρια απο LCD TV::)

Και εγώ από την 2510 την οποία πήρα για τους γονείς μου είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τα ψηφιακά κανάλια είναι πολύ καλά ακόμα και τα αναλογικά με μία καλή κεραία που έβαλα παίζουν ωραία πόσο μάλλον όταν γυρίσουν όλα σε mpeg4. Η τηλεόραση αξίζει τα λεφτά της και σίγουρα στα 500€ είναι μία όχι απλά τίμια πρόταση αλλά θεωρώ και καλή αγορά. Ακόμα συγκρίνοντας με την 47LH9000 (1.300€) που πήρα για εμένα οι διαφορές είναι μικρές.

καλησπέρα. αγόρασα σήμερα την 42 LF 2500 και μια χαρά παίζει τα ψηφιακά. απλά μου κάνει εντύπωση το εξής:στον epg δείχνει ελληνικότατα τους τίτλους του τι παίζεται από το κάθε κανάλι. οι αναλυτικές πληροφορίες όμως (υπόθεση κλπ) εμφανίζονται στα αγγλικά (μιλάω για τα κανάλια της digea γιατί στην ΕΡΤ τα δείχνει όλα στα ελληνικά).

μια βοηθεια ρε παιδια .πως κανουμε αναζητηση απο το μενου για τα ψηφιακα καναλια της digea απο το μενού ?προσπάθησα χειροκίνητα αλλά δεν εβγαλα ακρη .Τηλεόραση 42lf2510