Εχει η Θεσ/νικη καταστηματα με λαμπατους ενισχυτες?

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Εχω γυρισει κατα καιρους σε πολλα καταστηματα αλλα πουθενα δεν βρηκα καταστημα με λαμπατους ενισχυτες και στα περιοδικα ολες οι αντιπροσωπειες αναφερονται με εδρα την Αθηνα. Οταν τους παιρνω τηλ. και ρωταω αν εχουν καποιο αντιπροσωπο στην Θεσ/νικη η απαντηση ειναι παντα αρνητικη. Εχεις κανεις καποια διαφορετικη πληροφορια?

Να σου πώ που έχω βρεί εγώ:

Mythos Audio, Εθνικής Αντιστάσεως 7, 2310 457010
Orpheus Audio, Σααδή Λεβή 24-26, 2310 818352
Anakrousis, Μ.Μερκούρη 35, Κορδελιό, 2310 773001
Expert Αποστολούδας, Φιλίππου 65, 2310 280697

Επίσης έχω δεί μηχανήματα της Antique sound lab σε ένα μαγαζί στη Μανωλάκη Κυριακού (ο διαγώνιος δρόμος απο τη Ροτόντα προς την Αγ. Δημητρίου). Το κατάστημα νομίζω είναι το Γιώργου του Χρόνη που παλιά έφερνε τα BAΤ, τα Joseph Audio κλπ. Βέβαια τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω περάσει να δώ αν λειτουργεί.

Αυτά θυμάμαι βασικά, πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα.

Last edited:
Εχω γυρισει κατα καιρους σε πολλα καταστηματα αλλα πουθενα δεν βρηκα καταστημα με λαμπατους ενισχυτες και στα περιοδικα ολες οι αντιπροσωπειες αναφερονται με εδρα την Αθηνα. Οταν τους παιρνω τηλ. και ρωταω αν εχουν καποιο αντιπροσωπο στην Θεσ/νικη η απαντηση ειναι παντα αρνητικη. Εχεις κανεις καποια διαφορετικη πληροφορια?
Βλέπε:
www.anakrousis.gr

Ονομάζομαι Οικονόμου Μαρία και το κατάστημά μου ονομάζεται Aphrodites Vision-Salonika. Η διεύθυνση είναι Νερομύλων 4 Πεύκα-Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνο 6972053193. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία λαμπάτων ενισχυτών.

Παντού υπάρχει μια λάμπα :idea:. Βρε για δες... δεν περίμενα τέτοια κίνηση λαμπάτων ενισχυτών στην Θεσσαλονίκη.

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν η σπανιζουν οι ιδιες οι λαμπες και μιλαμε ακομη και για τους συνηθισμενους τυπους,οχι τιποτε εξωτικο

Για ένα διάστημα δούλευα στον Γεωργιάδη στην Δωδεκανήσου. Κάποια στιγμή είχαμε βρει ένα μεγάλο κιβώτιο με λάμπες και ανα διαστήματα ερχοντουσαν τεχνικοί για να δουν αν κάποιες τους έκαναν για επισκευές. Αν κάποιος χρειαστεί, ας πάει απο εκεί να ρωτήσει μήπως και έμεινε τίποτα. Αν πάτε, πείτε τους οτι σας έστειλα εγώ εκεί, ο Λευτέρης ο φαλακρός :afro:, γιατί για εσάς η επισκευή μπορεί να είναι σημαντική, γι'αυτούς όμως είναι ένα μάτσο αρχαία αντικείμενα που δεν τους φέρνουν κέρδος πλέον και μπορεί να μην δώσουν σημασία.