Έχει κάποιος το service manual από Accuphase T-109V?

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Χαιρετώ τους φίλους συμφορουμίτες. Έχει κάποιος ή μπορεί να με βοηθήσει να βρώ το service manual από το tuner T-109V της Accuphase; Δύσκολα πράγματα ζητάω το ξέρω αλλά ελπίζω ότι όλο και κάποιος θα ξέρει κάποιο underground μέρος που βρίσκεται για download...Για την αντιπροσωπεία ούτε λόγος να το δώσουν έξω λες και και στα manual τους είναι γραμμένες οι λύσεις των μυστηρίων του κόσμου...
Ευχαριστώ για την προσοχή και πιθανή βοήθειά σας.
Φιλικά,
Γιάννης

Οχι προφανως και δεν ειναι οι λυσεις των μυστηριων,αλλα εχουν σαν αρχη στην Accuphase να κανουν οι ιδιοι τα service.Επειδη ειναι ιδιαιτερα σπανιο να παθει βλαβη ενα Accuphase ,ποσο μαλλον tuner.
Συνηθιζουν καποιοι να κανουν μετατροπες και επειτα να τα στελνουν για <αποκατασταση>.
Αν θελεις μπορεις να επικοινωνησεις με τον υπευθηνο της Accuphase στη Γερμανια,ισως σε βοηθησει περισσοτερο

Ευχαριστώ, θα το κάνω την Δευτέρα από το mail της δουλειάς. Το δύσκολο είναι πως θα παρουσιάσω τι θέλω το manual και να τους πείσω να μου το δώσουν.
Φιλικά,
Γιάννης

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτή η ιδέα σχετικά με το στάδιο εξόδου...Αλλά ο κύριος λόγος που το θέλω είναι να επιβεβαιώσω τις προδιαγραφές του (αν μπορώ με τα όργανα που έχω και δεν χρειάζεται κάτι special φτιαγμένο από την Accuphase)
Η αναζήτηση συνεχίζεται...
Φιλικά,
Γιάννης