VaSiLiS-T
Supreme Member
Όταν μία συσκευή είναι ισχύος 1150 W δεν μπορεί αλλάζοντας την τάση τροφοδοσίας να γίνεται 1800 W. Ο νόμος του ΩΜ εφαρμόζεται μόνο σε φορτία που είναι απόλυτα ωμικά. Η λάμπα πυράκτωσης δεν είναι απόλυτα ωμικό φορτίο. Οι ημιαγωγοί δεν έχουν εσωτερική αντίσταση με την έννοια του όρου που την εννοείς. Οι κρυσταλλοτρίοδοι δίοδοι δεν ξέρω τι είναι. Οι λυχνίες ενισχυτών και προενισχυτών δεν επηρεάζονται από την υγρασία αλλά από άλλους παράγοντες. Τα θερμίστορ τυχαίνει να ξέρω πως λειτουργούν. Είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός εδώ και εικοσιπέντε χρόνια και ασχολούμαι με κατασκευή, συντήρηση, επισκευή και ηχητικών μηχανημάτων εκτός όλων των άλλων.
Τώρα για το πρόβλημα του θορύβου που έχει ο Δημοκηδής μετά τη βροχή το σίγουρο είναι ότι η βροχή βελτίωσε την γείωση που είχε όπως έγραψε και ο tonal. Γείωση δικτύου με πλάκα στον κήπο πρώτη φορά ακούω αλλά μάλλον ο ηλεκτρολόγος θα ήταν πολύ καλλιτέχνης και χρόνια μπροστά στην τεχνολογία.:guitarist:
η τιμή της υσχιως που προανέφερα είναι φανταστική για παραδειγμα
και εφόσον είσαι και τησ δουλειας θα γνωρίζεις ότι πολλα κυκλωματα αλλαζουν την γενική τους αντίσταση όταν διαρέονται απο τάση , ακόμα και τα νύματα της λυχνίας οταν καταναλώνουν χ watt στα 5 βολτ και φτάνουν σε ψ θερμοκρασία παρουσιαζουν μια κάποια αντίσταση που μεταβάλεται ανάλογα την θερμοκρασία , που με τη σειρά της μεταβάλεται απο την τάση που διαρεει τα νηματα ..
ακόμα και ο Μ/Σ όταν καλέιτε να δουλέψει σε αλλη περιοχή τάσης απο αυτή που σχεδιάστηκε δεν θα λειτουργήσει κατα το δοκουν ..
Last edited: