ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ SONY BDP-S300 ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ BLUERAY SPIDERMAN?

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ &...
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ!!!!!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Καλα..αμα περιμενω και τους πειρατες..θα χω γινει ο ιδιος:angel:

This is Sony :furious3::furious3:

(Για κάτι τέτοιες γαιδουριές που κάνει εγώ την έχω βγάλει από τις επιλογές μου για τα περισσότερα προιόντα...)
Και καλα κανεις για το Χ που τους εχεις τραβηξει,αλλα μερικες φορες κολλαμε..με καποιες συσκευες(μοντελα) και δεν σκεφτομαστε το μετα δηλαδη σε περιπτωση service τι ταλαιπωρια και τι τρεξιμο θα φαμε.Τελος παντων,για να δουμε,ειμαι περιεργος για την συνεχεια..:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ SONY BDP-S300 ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Re: Απάντηση: Re: ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ SONY BDP-S300 ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ

Επιτέλους!!!
Είναι γεγονός...Μετά από 3μήνες μου ήρθε ΣΗΜΕΡΑ η Τριλογία του Spiderman:ADFADF1:
Ελπίζω τώρα να έρθει σύντομα & η Τριλογία των Πειρατών...
Ελπίζω ΟΧΙ σε 3:ADFAD2:μήνες

Επιτέλους!!!
Είναι γεγονός...Μετά από 3μήνες μου ήρθε ΣΗΜΕΡΑ η Τριλογία του Spiderman:ADFADF1:
Ελπίζω τώρα να έρθει σύντομα & η Τριλογία των Πειρατών...
Ελπίζω ΟΧΙ σε 3:ADFAD2:μήνες
Εγω περιμενω ακομη το spiderman 1 και 2,μου στειλαν μονο το 3 κι αυτο υστερα απο 2 μηνες.Τα αλλα δυο μου ειπανε οτι μιλησανε με sony στο εξωτερικο και θα μου τα στειλουν απο εκει.Λες κι εχω παραγγειλει κανα αμαξι...Ξεφτηλα μικρη η μεγαλη το αφηνω σε σας..Οσο για τους πειρατες που γραφεις εμενα μου ειπαν οτι αυτο ισχυει μονο για το εξωτερικο και μαλλον οχι για ελλαδα! Ουτε αυτοι δε ξερουν τι τους γινεται!! Τωρα αν εσενα σου ειπαν κατι αλλο θα θελα να το μαθω!Ολα αυτα πριν τρεις μερες που τους πηρα τηλ.

Η προσφορά των πειρατών ισχύει για όλους τους κατόχους S300 / S500 που ΠΡΟΣΟΧΗ>>>έχουν κάνει REGISTRATION μετά την 1/12/2007...Μου το επιβεβαίωσε ο κ. Κοτσιφάκης από SONY HELLAS αλλά αυτό που μου διευκρίνησε είναι πως όλο το PROMOTION γίνεται αποκλειστικά από τη SONY EUROPE και πως σίγουρα η δεύτερη προσφορά ΔΕΝ θα έρθει μαζί με την τριλογία του SPIDERMAN αλλά με ξεχωριστή αποστολή...´
Μου είπε μάλιστα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Stock στα BLU-RAY των Πειρατών...άρα υποθέτω πως μάλλον αρχές Φεβρουαρίου ίσως το παραλάβουμε.

Τελικα ο καθε ενας που τους παιρνει τηλ. του λενε και διαφορετικα πραγματα,αλλος δε ξερει,αλλος βαριεται να μιλησει,αν τους παρεις μετα απο μια βδομαδα θ"ακουσεις αλλα:smileJap:,τελος παντων,λες και δεν τα ξεραμε απο πριν..:mad:Ευχαριστω φιλε για την απαντηση;)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....
ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ....ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΑ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ!!!
ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ SONY ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ!!!:SFGSFGSF: