Eχει πρόβλημα το in.gr;

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Παιδες ξέρει κανείς αν εχει πρόβλημα του εν λόγω site;
Εδω και 2-3 μέρες αυτή την εικόνα έχω οταν μπαίνω
attachment.php

Attachments

• ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    41.7 KB · Views: 154
Εγω πάντως το βλέπω κανονικά , απ τη φωτογραφία σου , θα έλεγα καποιο πρόβλημα με τη σύνδεση σου ίσως.

Απάντηση: Re: Eχει πρόβλημα το in.gr;

Eμενα παντως ειναι κανονικα.Δεν εχω τετοιο προβλημα.Πλοηγουμαι κανονικα.

Η Αρχική σελίδα δηλ είναι όπως η φωτο που επισυνάπτω;
Δε νομίζω..

Εγω πάντως το βλέπω κανονικά , απ τη φωτογραφία σου , θα έλεγα καποιο πρόβλημα με τη σύνδεση σου ίσως.

Οχι πρόβλημα με την σύνδεση δεν υπάρχει.
Παντου είμαι οκ,οπως κι εδώ τωρα..

Κάποια ρύθμιση σου ίσως ή πιθανότατα να υπάρχει πρόβλημα απο τον πάροχο σου , δεν είναι απίθανο , παντός τώρα μόλις εκανα ξανά έλεγχο και ανοίγει κανονικά.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΗ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΙΤ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΙΛΟΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΥΚΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ.

Καντε delete τα temporary files ( ή και τα cookies)... Κατι έχει πάρει λάθος...

To in.gr εχει πεσει πολυ τον τελευταιο χρονο. Τα θεματα εμφανιζονται με το σταγονομετρο.

Πλεον εχω βαλει το πρωτο θεμα για αρχικη σελιδα και ας ειναι του γνωστου λαικιστη και υποκριτη Θεμου Αναστασιαδη.

To in.gr εχει πεσει πολυ τον τελευταιο χρονο. Τα θεματα εμφανιζονται με το σταγονομετρο.

Πλεον εχω βαλει το πρωτο θεμα για αρχικη σελιδα και ας ειναι του γνωστου λαικιστη και υποκριτη Θεμου Αναστασιαδη.

Δεν είναι αρχική μου σελίδα βρε..
Εχω και ενα λογαριαμό mail εκεί,και μπαίνω που και που για να τα βλέπω.
Ασε που αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει,εστω και αυτό που βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Λέτε να φταίει ο Firefox 4 που εγκατέστησα πρόσφατα;
Το ιδιο παρατήρησα μου κάνει και στο skroutz.gr!!
Σε άλλα site όμως,όπως και εδώ όλα οκ.

Πάντως η αλήθεια είναι οτι ο αγαπημένος μου firefox μου κάνει πολλά κόλπα απο κάποια αναβάθμιση και μετά. Δεν φορτώνει σελίδες στα καλα καθούμενα, και μετά απο retries τις φορτώνει κανονικά, ή θέλει να κλείσω το zonealarm για να τις φορτώσει (μέχρι πρότινος συνεργάζονταν άψογα). Κάποιες φορές αν δεν ανοίξω ΙΕ δεν κάνω δουλειά...

Πάντως η αλήθεια είναι οτι ο αγαπημένος μου firefox μου κάνει πολλά κόλπα απο κάποια αναβάθμιση και μετά. Δεν φορτώνει σελίδες στα καλα καθούμενα, και μετά απο retries τις φορτώνει κανονικά, ή θέλει να κλείσω το zonealarm για να τις φορτώσει (μέχρι πρότινος συνεργάζονταν άψογα). Κάποιες φορές αν δεν ανοίξω ΙΕ δεν κάνω δουλειά...

Δίκαιο σα να χεις
Αυτή είναι η εικόνα που έχω απο IE
attachment.php

Αρα ο FIREFOX 4 εχει πρόβλημα μάλλον...

Attachments

• ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    75.9 KB · Views: 31