Έχεις SKY, έχεις τα πάντα! Τα νέα υπό πακέτα του Sky Digital!

Εννοείς ότι δεν σου προσφέρουν καλά πακέτα μέσω δορυφορικής. Όχι ότι στην απαγορεύουν.
Ναι. Η καλωδιακή στοιχίζει περισσότερο, αλλά είναι καλύτερη. ;)

Εννοώ ότι σε περιοχές που υπάρχει καλωδιακή, ή πολυκατοικίες που έχουν καλωδιακή, απαγορεύουν τους άλλους τρόπους λήψης! Προσωπικά καθόλου δεν μου αρέσει αυτό. Και με ποιο τρόπο είναι καλύτερη η καλωδιακή; A la carte κανάλια δίνει (τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον table d'hote!), σε καμία περίπτωση δεν έχεις τον αριθμό και τη ποικιλία επιλογής της δορυφορικής.

Last edited:
Γιατί δεν χρειάζεται να έχεις πιάτο και να τραβάς καλώδια. :p
Και μην ξεχνάμε και το VOD. ;)

Εσύ είσαι πολύ ολιγαρκής! Εγώ έχω στο πιάτο (κινητό) 36-38 δορυφόρους με πάνω από 5500 κανάλια! Αν μου βρεις καλωδιακή να τα δίνει πάω πάσο!! :worshippy:

:lol: Τι σας έχει πιάσει όλους με την ποσότητα??? Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Αλήθεια πόσες γλώσσες μιλάς???

Αγγλικά πάρα πολύ καλά, Ιταλικά, Γαλλικά μέτρια, και ολίγον από Γερμανικά και Ισπανικά. Καλά είναι νομίζω!

Εσύ τουλάχιστον δικαιολογούσε να πιάνεις τόσα. Ξέρω όμως άλλους που ξέρουν μόνο 1-2 ξένες γλώσσες και θέλουν 1000 δορυφόρους. Εγώ πάντως είμαι της ποιότητας. Δώσε μου λίγα και καλά. ;)
Ο καθένας έχει τα γούστα του. :)

Edit: Για αυτό άλλωστε δεν έχω πρόβλημα αν η NOVA μειώσει τα κανάλια για να αυξήσει την ποιότητα. ;)

Λογικά. ;) Αφού και στον αποκωδικοποιητή σαν διαφορετικούς δορυφόρους πρέπει να τους δείχνει αν δεν κάνω λάθος. Εκτός αν είναι πωρωμένος με την δορυφορική τηλεόραση. :p Παίζει και αυτό...

38 δορυφορους?? τους hotbird πως τους μετρας 1 2 3 4 5 6 7 8 ?

Κάνε ένα μέτρημα! (υπόψη όμως ότι 2-3 από αυτούς της λίστας έχουν μόνο κανάλια με δεδομένα)

sat_list.png

Δεν είναι 5500, αλλά 8000++ :lol: Πες μας έτσι... :p Βλέπω ότι τον Astra 2 στον δείχνει Eurobird 1 και όχι Eurobird 1 / Astra 2Χ/χχ/χχ/χχ. Άρα θα πρέπει να θυμάσαι μαζί με ποιον άλλο δορυφόρο είναι. Άσχετο αυτό που είπα. Απλώς μια παρατήρηση έκανα. :p

Στο σύνολο που βλέπεις είναι μαζί και τα ραδιόφωνα και τα κανάλια δεδομένων. Τα τηλεοπτικά είναι περίπου 5500 (έχει φίλτρο το πρόγραμμα και διαλέγεις να φαίνονται όλα τα είδη ή συγκεκριμένα). Όσο για τα ονόματα ορισμένων δορυφόρων είναι γραμμένα έτσι είτε αρχικά στο transponder ini που τους αφορά, ή κάποια στιγμή τους άλλαξα εγώ το όνομα. Στη περίπτωση του eurobird 1 είναι όλα μαζί, και αυτά του astra2.

Ναι. Το κατάλαβα απ' τον αριθμό των καναλιών. Να υποθέσω ότι δεν είσαι σε πολυκατοικία ή έστω ότι το πιάτο είναι όλο δικό σου στην πολυκατοικία. :)

Ναι. Το κατάλαβα απ' τον αριθμό των καναλιών. Να υποθέσω ότι δεν είσαι σε πολυκατοικία ή έστω ότι το πιάτο είναι όλο δικό σου στην πολυκατοικία. :)

Δεν είμαι σε πολυκατοικία, ένα διόρωφο είναι (σε μένα ανήκει το ισόγειο), αλλά το κάτοπτρο δεν είναι παρά ένα μικρό 1.10Χ1.20 της tecatel (αφού θέλεις και μάρκα)! Τίποτα το σπουδαίο ή σημαντικό. Κίνηση με ένα μοτέρ sg2100 της moteck.

@Larry
Οκ! Got it! :)

Last edited:
Τι δεν πιάνεις απ' τον Astra 2 και Eurobird 1???

Edit: Δεν πιστεύω να κάθεσαι να ψάχνεις τα κανάλια τώρα??? Αν θυμάσαι. Αν δεν θυμάσαι άστο. Μην σε ταλαιπωρώ κιόλας.

Last edited:
Πολλά! Αυτός είναι από τους πιο δύσκολους εδώ. Τα τηλεοπτικά κανάλια που πιάνω είναι 365 στη λίστα (τόσα φαίνονται, αλλά καμιά φορά ειναι και διπλά). Δεν ξέρω πόσα ακριβώς υπάρχουν σ' αυτούς τους δορυφόρους, σίγουρα είναι πολύ περισσότερα!

Εννοείς ότι δεν σου προσφέρουν καλά πακέτα μέσω δορυφορικής. Όχι ότι στην απαγορεύουν.
Ναι. Η καλωδιακή στοιχίζει περισσότερο, αλλά είναι καλύτερη. ;)

:music-smiley-006::music-smiley-006::music-smiley-006::music-smiley-006:
Μην έχετε παράπονο το καλύτερο είναι εδώ στην Ελλάδα.
Έχεις εντελώς δωρεάν τα επίγεια της TV και της ΕΡΤ. Έχεις επείσης τα Ελεύθερα Δορυφορικά FTA (κάποιες χιλιάδες). Και αν δεν ικανοποιήσαι μ' αυτά, υπάρχει καί η ΝΟΒΑ. Θες κι' άλλα? πάρε και το Πακέτο του SKY. Τώρα αν θες και τα Αμερικάνικα το ORBIT σε περιμένει, θέλει μόνο 35 Ευρώ το μήνα. Super Market η Ελλάς. :fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90: