Έχετε αγοράσει κάποιο ups με πριζα shucko για να συνδέσετε την τηλεόραση LG C3;

kikonec

Established Member
16 July 2011
218
2 ερωτησεις παιδια ,
εαν εχετε αγορασει καποιο ups με πριζα shucko για να συνδεσετε την τηλεοραση;
Εχω δει μια προσφορα στον γερμανο UPS LAMTECH 650VA με AVR και 2 Πρίζες και σκεφτομαι μηπως το αγορασω και βαλω επανω την τηλεοραση και το box. Ή χρειαζεται πιο μεγαλο σε 800VA?

Και η δευτερη ερωτηση εαν εχει δοκιμασει καποιος καποιο game pad για να παιξει παιχνιδια στην c3 μηπως αξιζει και παρω για τον μικρο.

Εαν γινει καποια διακοπη ρευματος η εαν εχουμε πτωσεις τασεως εαν υπαρχει πιθανοτητα για να γινει ζημια στην τηλεοραση γιαυτο. Εαν δεν υπαρχει πιθανοτητα να καει η τηλεοραση δεν βαζω.

μια καλη πριζα ασφαλειας,προστατευει τις συσκευες απο υπερτασεις,που ειναι και το ζητουμενο.
το επιπλεον χαρακτηριστικο ενος ups,εκτος της προστασιας της τασης,ειναι οτι κραταει την συσκευη ανοιχτη σε περιπτωση διακοπης του ρευματος.
ειναι κατι δηλαδη,που δεν χρειαζεται μια τηλεοραση.
νομιζω οτι με ενα καλο πολυπριζο ασφαλειας,εισαι καλλυμενος.

• Like
Reactions: kikonec
UPS για να ζήσει περισσότερο, από τις πτώσεις/διακοπές τάσης. Και τα ανεβοκατεβάσματα της τάσης καλό δεν είναι και αν θυμάμαι καλά η πτώση είναι πιο επικίνδυνη της ανόδου.
Όχι για να βλέπεις όταν πέσει το ρεύμα, αλλά για να μην κλείσουν απότομα και για να προλάβεις να τα κλείσεις κανονικά
Όχι το τροποποιημένου ημιτόνου LAMTECH, ναι κάποιο καθαρού ημιτόνου. Η πρίζες καθαρό ημίτονο βγάζουν.

Άθροισε τα W ή VA των συσκευών που θες να βάλεις επάνω και πάρε μεγαλύτερο.
Θα σου έλεγα το διπλάσιο, όλο και κάτι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσεις κάποια στιγμή.
Η TΒ έχει 1000+€, μην κάνεις τσιγκουνιές με UPS του 50άρικου.
Να θυμάσαι πως κάθε 2-3 χρόνια θα θέλεις αλλαγή μπαταρίας/ων.

Με πολύμπριζο στην υπέρταση (σε πόσα VOLT?) μπορεί να καεί/βραχυκυκλώσει το βαρίστορ του και θα πας για νέο, ενώ με το UPS θα δουλεύει το AVR του συνεχώς.

Last edited:
Δηλαδη δεν ειναι και πολυ αναγκαιο....εαν δεν πολυ χρειαζεται δεν βαζω εχω ετσι και αλλιώς ενα πολυμπριζο ασφαλειας της crystal audio.

Τωρα εαν παρω την αποφαση θα κοιταξω για καθαρου ημιτονου οπως μου εξηγησε ο ika.