Εάν έχουνε βύσμα με 4pin xlr ή δύο βύσματα 3pin xlr θα τα βολέψουμε από ενισχυτή τουλάχιστον ο Mjolnir θα τα παίξει άνετα, έχουμε και του Σταύρου.
Τώρα για τα Κ701 δεν μπορώ να συμφωνήσω ότι έχουν παραφουσκωμένα μπάσα, μάλλον ισχαιμικά θα έλεγα, τα Q701 έκαναν μια μικρή προσπάθεια με 1-2db boost κάπου και τώρα φαίνεται ότι τα Κ7ΧΧ (με παραπάνω boost δεν θυμάμαι πόσο και που) ίσως έχουν την σωστότερη ισορροπία μπάσου από όλη την σειρά.
Όπως δείχνει και το γράφημα τα Q έχουν παραπάνω όπως είπα στο προηγούμενο ποστ μου.
[/COLOR]![]()
αυτό το φούσκωμα είναι που εννοώ λέγοντας μπασοφονιάς.
Και επειδή κολλάτε σε λέξεις, ας το λέμε στο εξής τονισμένο χαμηλό. :grandpa:
Τα ακουστικά αυτά τα έχω με τον ενισχυτή τους, κάτι αρκετά βασικό για την απόδοσή τους. Είναι το πλησιέστερο άκουσμα σε close field monitors για το λόγο ότι είναι περισσότερο ηχεία αυτιού παρά ακουστικά. Για μένα είναι πολύ ξεκούραστα, εξαρτάται η πίεση στους κροτάφους βέβαια και από το μέγεθος του κρανίου.
Η πιστότητα, τουλάχιστον αυτή που χρειάζομαι εγώ για να καταλαβαίνω τι τρέχει, είναι εξαιρετική χωρίς να λείπουν οι ιδιαιτερότητες και οι οποίες μπορούν να αναζητηθούν και στην καταλληλότητα του εκάστοτε ενισχυτή και οι οποίες τείνουν προς την γοητευτική πλευρά.
Είστε ευπρόσδεκτοι να περάσετε για μια ακρόαση όποτε θέλετε.
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τα Κ1000 με τα οποία, μαζί με τα Κ240, 50Ω & 600Ω, δουλεύω πολλά χρόνια τώρα και έχω αποτύχει να βρώ κάτι άλλο που να με πείθει εξίσου με τα προαναφερθέντα, χωρίς να αποκλείω φυσικά και τον παράγοντα συνήθεια.
Τα ακουστικά αυτά τα έχω με τον ενισχυτή τους, κάτι αρκετά βασικό για την απόδοσή τους. Είναι το πλησιέστερο άκουσμα σε close field monitors για το λόγο ότι είναι περισσότερο ηχεία αυτιού παρά ακουστικά. Για μένα είναι πολύ ξεκούραστα, εξαρτάται η πίεση στους κροτάφους βέβαια και από το μέγεθος του κρανίου.
Η πιστότητα, τουλάχιστον αυτή που χρειάζομαι εγώ για να καταλαβαίνω τι τρέχει, είναι εξαιρετική χωρίς να λείπουν οι ιδιαιτερότητες και οι οποίες μπορούν να αναζητηθούν και στην καταλληλότητα του εκάστοτε ενισχυτή και οι οποίες τείνουν προς την γοητευτική πλευρά.
Είστε ευπρόσδεκτοι να περάσετε για μια ακρόαση όποτε θέλετε.
4πινο xlr έχουν.
Εχω και προέκταση για μπανάνες όπως και για trs μεγάλο.
Το θέμα δεν είναι εκεί.
Δεν νομίζω να κατέβω με πολυτέλεια άνεσης χρόνου.
Αν είναι θα πάω απ ευθείας στην έκθεση και θα φύγω.
Συνεπώς όποιες ακροάσεις θα πρέπει να γίνουν επί τόπου και φυσικά δεν μπορώ να προκαθορίσω διαθέσεις εκθετών. (διότι πρόκειται για έκθεση και όχι για can jam)
Οπότε ίσως να μην έχει και νόημα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
αυτό το φούσκωμα είναι που εννοώ λέγοντας μπασοφονιάς.
Και επειδή κολλάτε σε λέξεις, ας το λέμε στο εξής τονισμένο χαμηλό. :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.