Έχετε εικόνα στο Rah-e-Farda TV (42°E);

Ναι, κακη εικονα αλλα βαζει μπαλα απο Ιταλια-Ισπανια-Αγγλια και στην αναγκη μπορουμε να δουμε κατι..

ορίστε

133p.28-8-2013-Την δοκιμασα χθεs.

εγώ που έχω πιο παλιά την 128, έχω μόνο ήχο!

Last edited by a moderator:
Re: Έχετε εικόνα στο Rah-e-Farda TV;

Από ένα γρήγορο ψάξιμο στα settings του vhannibal είναι το ίδιο με το FARDA TV SERVICE; (η συχνότητα, η πόλωση, το SR και το FEC ταιριάζουν).
Επίσης η ιστοσελίδα τους είναι γραμμένη στη γλώσσα τους (ακαταλαβίστικη για μένα), υπάρχει κάπου πρόγραμμα στα αγγλικά πχ;
Ευχαριστώ.

Ισπανια,Αγγλια και Τσαμπιονς Λιγκ διχνει. Κανενα κολπο δε παιζει για εμας που δεν δειχνει εικονα??

Τους εχω στειλει email οτι υπαρχει αυτο το προβλημα σε πολλους δεκτες και μου απαντησαν οτι θα το κοιταξουν

Γεια!τυχαια ανακαλυψα στον Eutelsat 7A 11221.H DVB-S QPSK 27500 3/4 το καναλι Rah-e-Farda TV ειναι το ιδιο με αυτο στον Τουρκο?το εψαξα στο kingofsat και λεει οτι ειναι το ιδιο!αν γνωριζει καποιος αλλος ας μας πει!!!

Απάντηση: Έχετε εικόνα στο Rah-e-Farda TV;

Το κανάλι παίζει κανονικά πλέον και στον technomate 7102 (λογικά θα συμβαίνει το ίδιο και στο μοντέλο 6902).

Οπότε οι μη linux hd δέκτες που δείχνουν το κανάλι είναι οι

1. Clarke-tech 4100 HD
2. Sab Ultimate HD Super Plus
3. Technomate 5402 HD
4. Technomate 7102

Μπορείτε να το βρείτε πλέον και στον Express-AM22 @ 53°E: 11052, H, 2530, 3/4. Παίζει απροβλημάτιστα και η εικόνα είναι ελαφρώς καλύτερη σε σχέση με τις 42°E.

Last edited: