Έχετε μουσικά όργανα σπίτι σας?

• Total voters
    0

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629

Κρουστά (ντραμς, γκονγκ, ντέφια)
Πλήκτρα (πιάνο κανείς?)
Έγχορδα (μπαγλαμαδάκια … κοντραμπάσα)
Πνευστά (τρομπέτες, σφυρίχτρες, σαξ)
Ηλεκτρικά / Ηλεκτρονικά (ηλ. κιθάρα, συνθ, sampers)
Άλλο (για δώστε λεπτομέρειες παρακαλώ…)
Τα πάντα είναι όργανα (κατσαρόλες, καλοριφέρ κ.ο.κ)
Διάφορα από τα παραπάνω
Κανένα

Για να βρίσκεστε εδώ κατά πάσα πιθανότητα ασχολείστε με τον ήχο / μουσική και διαθέτετε κάποιο σύστημα αναπαραγωγής. Άλλωστε στις μέρες μας παντού υπάρχει τουλάχιστον ένα ραδιοφωνάκι και όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστιόμαστε τη μουσική ανεξάρτητα από το είδος της και τις μηχανές αναπαραγωγής.

Για να δούμε πόσοι έχουν και κάποιο μουσικό όργανο σπίτι?

Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς θα καμαρώνετε τα παιδιά σας να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, άλλοι θα έχουν μόνιμα το μπουζουκάκι πίσω από την πολυθρόνα, άλλοι ένα ντέφι για τα κέφια κ.ο.κ. Τζαμάρετε μαζί με τη μουσική που παίζει από το στερεοφωνικό?

Επειδή οι φίλοι της μουσικής κατηγορίας πιθανά να διεκδικήσουν το Poll… Διευκρινίζω
… θεωρούμε το όργανο ως υποδομή στο σπίτι (δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να παίζετε κιόλας)
… Δε φτιάχνουμε συγκρότημα (lol).

Χρόνια φιλοξενούσα μια κλασική κιθάρα παρόλο που δεν έπαιζα ;-)
Τώρα σπίτι υπάρχει μια φλογέρα, ένα ηλεκτρικό μπάσο, διάφορες μπαγκέτες, ένα τουμπερλέκι και μπόλικες ‛κουδουνίστρες’.

Όλα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τη διάθεση για λίγο jamming. Συχνά δέχομαι και επισκέπτες με διάφορα έγχορδα.

Ένα-δυο ποτάκια, ένα καλό άλμπουμ στο σύστημα και λίγο τζαμάρσμα ακλουθώντας τη μουσική… συνταγή για ένα πανέμορφο απόγευμα.

Έχω διάφορα από τα παραπάνω, μιας και είμαι επαγγελματίας μουσικός...-bye-

Πιάνο ηλεκτρικό, πιάνο κανονικό, Αρμόνιο synthesizer, Ακκορντεόν , Κιθαρα Κλασική,Κιθαρα ηλεκτρική, Βιολί, Μαντολίνο, Τουμπελέκι και ενα τρομπόνι από παλιά που ειχα ξεκινησει να κανω μαθηματα σε φιλαρμονικη για ενα χρονο και μετα το παρατησα...:grinning-smiley-043

Απο αυτα τα οργανα ασχολουμαι επαγγελματικά με τα πλήκτρα (πιάνο-αρμόνιο) και με το βιολί, ενώ παιζω από μόνος μου ερασιτεχνικά κιθάρα (κλασικη και ηλεκτρική) και λίγο μαντολίνο...

Όποιος θέλει φτιάχνουμε συγκρότημα! :flipout:

Πιάνο, ακορντεόν, βιολί, κιθάρα... Με τη σειρά που τα κατέχω (φθίνουσα). Ααα και μια φυσαρμόνικα

μπαγλαμαδάκι, κιθάρα, τουμπερλέκι και κάτι... εξωτικά κρουστοειδή.

Μόνο μπαγλαμά έπαιζα παλιά, ως φοιτητής. Έχω χρόνια να παίξω.

Σπίτι υπάρχει πλήρες σετ ντραμς, διάφορα κρουστά, κήμπορντς
ηλεκτρονική ντραμς, αλλά που χρόνος.

Με πιανο πιτσιρικας ειχα ξεκινησει αλλα το γυρισα στο synthia.Διστυχως εδω και αρκετα χρονια εχω σταματησει να ασχολουμε με το συγκεκριμενο hobby,συντομα ομως ελπιζω να μου ερθει παλι η ορεξη και το κεφι.Αυτη τη στιγμη υπαρχουν σπιτι μου ενα yamaha dx7 και ενα αθικτο(και σχετικα καινουργιο μοντελο) αρμονιο Yamaha(psr-K1) το οποιο το πουλαω σε οποιον ενδιαφερεται :silly:

2 βιολοντσελλα, 1 τρομπετα, 3 βιολια, 1 ακορντεον, 1 πιανο, 1 φυσαρμονικα, 1 φλογερα, 1 μελοντικα και πληκτρα για συνδεση με pc...

Απο αυτα δυστυχως (ή ευτυχως) παιζω πλεον μονο τα βιολοντσελλα, την τρομπετα και το πιανο... (αντε και τα πληκτρα σε καμια στιγμη εμπνευσης)

Άλτο σαξόφωνο εγώ, πιάνο η αδερφή μου.

Ενίοτε δε, μετατρέπουμε τα έπιπλα, τα τασάκια και τα σουβέρ σε κρουστά (με τη βοήθεια μαχαιροπίρουνων ή χωρίς)...:D

Πιάνο για 'μένα, αλλά δυστυχώς το έχω παρατήσει πολλά χρόνια και παρ' όλο που το έχω μετανιώσει δεν έχω κάνει κάτι.

να τα κάνουμε ντουέτο ????? :flipout:

Όχι προς Θεού! Ένα μου φτάνει! Δεν είναι παιδί αυτό, ένα ζευγάρι πνευμόνια είναι... Όταν τη βαφτίζαμε και ρώτησε ο παπάς τη νονά ποιο θα είναι το όνομα κόντεψε να της ξεφύγει και να πει "Σφυρίχτρα"...