Έχετε μουσικά όργανα σπίτι σας?

Έχετε μουσικά όργανα σπίτι σας?

• Total voters
    0
πιάνο ΥΑΜΑΗΑ χωρίς ουρά - αγορασμένο πριν κάτι χρόνια από τους ΜΟΝΤ ΠΛΑΓΚΑΛ που άλλαζαν τα όργανα - που παίζει η μεγάλη κόρη, μια ρώσσικη μπαλαλάικα (σαν του Γιούγκερμαν) που σκονίζεται.

εγώ προτιμώ να τ'ακούω παρά να τα ταλαιπωρώ ...http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/action-smiley-069.gif

Βιολι η κορη. Παλια υπηρχε πιανο (μαμα).
Προσεχως περισσοτερα.:guitarist:

(Εγω μονο δισκους ξερω να παιζω!:grandpa: )

έχω μιά ηλεκτρική, μιά ακουστική, ένα πεντάχορδο άταστο μπάσο (το τελευταίο μου καμάρι), ένα ηλεκτρικό πιάνο, ένα φορητό glockenspiel, ένα yamaha σύνθι, ένα 60άρι ακκορντεόν, μιά μελόντικα και μαράκες.

Εχω και ένα 8κάναλο, ψηφιακό...
Οπότε σφυράτε ....-bye-

Δυο arranger keyboards (ενα Roland VA-7 και ενα Korg PA80) ενα synthy (Korg Triton Extreme) και ενα controller keystation pro 88 της M-Audio και ενα μικρο Oxygen σε κονσολα Yamaha με πηγη laptopToshiba για midi υλικο και ενεργα ηχεια στην εξοδο. Και υπαρχει και μια ηλεκτρικη κιθαρα.
ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Δυο κλασσικες κιθαρες, η μια Yamaha και η αλλη χειροποιητη. Οποτε εχουμε κεφια τις γρατζουναω και σιγοτραγουδαω. (ακομα)

Ούτι, κιθάρα, τουμπερλέκι, ένα παλίο αρμόνιο Yamaha, πιάνο, διάφορα κρουστά Orf, φλογέρα, και.... φωνή (το βασικό μου όργανο όπως φαίνεται και στο παρακάτω youtube)... :)

Να πάρει, βιάστηκα να επιλέξω τα πλήκτρα χωρίς να δω ότι υπάρχει κι επιλογή "διάφορα από τα παραπάνω"... Εκτός λοιπόν από 2 κλαβιέ (ένα καλούτσικο για τότε PSR κι ένα ΕΧ7), υπάρχει επίσης μια κιθάρα, μπαγλαμάς (είμαστε δύο, ο ένας μόνο είναι original όμως), τουμπερλέκια (το ένα πήλινο από Αίγυπτο)...

Όταν έμενα με τους γονείς είχα μια ηλεκτρική κιθάρα και ένα σετ drums. Μονοκατοικία γαρ...φασαρία όση ήθελα έκανα!!! Τώρα σε πολυκατοικία που είμαι μια ακουστική κιθάρα και ένα τουμπελέκι. Στα άμεσα σχέδιά μου και μια ηλεκτρονική drums και ένα ούτι.

Home studio με σύνθια kurzweil, πιάνο όρθιο, κιθάρα κλασική και κιθάρα midi.

Χωρίς υπολογιστές.

Στο σπίτι υπάρχουν δύο κιθάρες ακουστικές,ένα μπουζούκι,δύο φυσαρμόνικες και ένα βιολί που σκονίζεται...
Επόμενη αγορά θα είναι ένα καλό τζουραδάκι...
Εκτός απο το βιολί όλα τα άλλα κάπου κάπου τα γρατζουνάω..

Πιάνο, Όμποε, κλαρινέτο, φλογέρα, ταμπουρά. Λ.Σ.

Λουκά, εύχομαι να το πιάνεις καμία φορά το Όμποε! Το έχω παρατήσει πάνω από 10 χρόνια. Είμαστε πολύ λίγοι και λόγο εγκαταλείψεων (λ.χ. εγώ) ακόμα λιγότεροι.
Μια φλογέρα που ακόμα πιάνω και εγώ δε μπορεί να το υποκαταστήσει! Απλά είναι βολική μικρή και ήσυχη.

Άλτο σαξόφωνο εγώ, πιάνο η αδερφή μου.

Ενίοτε δε, μετατρέπουμε τα έπιπλα, τα τασάκια και τα σουβέρ σε κρουστά (με τη βοήθεια μαχαιροπίρουνων ή χωρίς)...:D

Έφτασες κοντά να ψηφίσεις το odd one ‛Τα πάντα είναι όργανα (κατσαρόλες, καλοριφέρ κ.ο.κ)’ αλλά δε το έκανες προτίμησες το cooooool σαξοφωνίστας :flipout::flipout::flipout:

Λουκά, εύχομαι να το πιάνεις καμία φορά το Όμποε! Το έχω παρατήσει πάνω από 10 χρόνια. Είμαστε πολύ λίγοι και λόγο εγκαταλείψεων (λ.χ. εγώ) ακόμα λιγότεροι.
Μια φλογέρα που ακόμα πιάνω και εγώ δε μπορεί να το υποκαταστήσει! Απλά είναι βολική μικρή και ήσυχη.
Δυστυχώς δεν παίζω κανένα μουσικό όργανο. Το όμποε είναι της γυναίκας μου της Κάθριν που έπαιζε σε σχολική συμφωνική ορχήστρα στην Αγγλία, όπως και οι διάφορες φλογέρες [recorders] που στην Αγγλία ξεκινάς από αυτές για να μάθεις τις νότες και ειδικά αν πρόκειται να ακολουθήσεις κανένα πνευστό. Ο ταμπουράς και το κλαρινέτο είναι της μικρής μου κόρης που τελείωσε το Μουσικό [Γυμνασιο, Λύκειο] Σχολείο Θεσ/νίκης.
Πού τέτοιο ευκαιρία στη δεκαετία του 60 για μάθηση μουσικής!!!! Αφού τα καταφέραμε και πήγαμε Πανεπιστήμια [1971-1980], πού μεγάλη υπόθεση.Λ.Σ.