Fuse πολύ ενδιαφέρον αυτό με το PGA2311 είναι και Burr- Brown.
Αλλά θα σου κάνω και μερικές ερωτήσεις:
1) Πόσο θα κoστισει συνολικά η όλη κατασκευή?
2) Χρειάζομαι αυτονομία ρυθμίσεων για κάθε κανάλι γιατί
έχω δυο Aleph5 χωρίς Volume.
3) Που βρίσκεις τα υλικά και θα δουλέψει με τη μια?
1. πιστεύω με 150-300 ευρώ να καθαρίσει κανείς. Ανάλογα την ποιότητα υλικών, τα κανάλια, τα τροφοδοτικά....
2. Αν θέλεις αυτονομία ρυθμίσεων σε κάθε κανάλι (Left-Right) θα χρειαστείς δύο ίδιους δικάναλους. Δεν βλέπω όμως τον λόγο.
Μήπως εννοείς αυτονομία Low - High καναλιών; Κοστίζει παραπάνω και δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Και πάλι δεν βλέπω τον λόγο. Την σχετική στάθμη γούφερ-τουίτερ την ρυθμίζεις άπαξ από το dcx. Είναι πρακτικά αδύνατον να ανεβάζεις τις στάθμες των μονάδων χωριστά κάθε φορά.
Κάθε αυτόνομη ρύθμιση απαιτεί ξεχωριστό κοντρόλερ, ξεχωριστό τ/χ και ξεχωριστή οθόνη για να βλέπεις πού είσαι.
3.Οι κοντρόλερ κοστίζουν! Το Ελέκτορ τους πουλάει προγραμματισμένους σχεδόν 50 ευρώ τον έναν. Τώρα αν μπορείς να προγραμματίσεις PIC σου βγαίνει πολύ φτηνότερα. Εγώ δεν μπορώ.
Το ελέκτορ επίσης πουλάει και την πλακέτα (1 PGA=2 κανάλια)περίπου 17 ευρώ. Μπορείς να προσθέσεις πολλά PGA σε πλακέτα διάτρητη ή να φτιάξεις δικιά σου ακόμα καλύτερα. Εγώ επειδή βαριέμαι αγόρασα 3 πλακέτες. Τα υπόλοιπα υλικά στα μαγαζιά ηλεκτρονικών, στο διαδίκτυο κλπ.
Τώρα το αν θα δουλέψει με την μία, τι να πώ! "Ο θεός και η ψυχή του" Ακόμα δεν το έχω φτιάξει για να ξέρω. Γενικά οι κατασκευές του ελέκτορα είναι αξιόπιστες. Το χέρι σου εσένα πιάνει;