Έχετε προβλήματα με otenet με το avclub (μόνο) ?

Έχετε πρόβλημα με otenet στο σερφάρισμα του avclub ? (δεν αφορ

• Total voters
    0
  • Poll closed .

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
Καθώς το άλλο poll συνεχίζεται
ας πάμε λίγο παρακάτω.
Όσοι δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν otenet διαπιστώνουν ότι έχουν με το avclub προβλήματα ?

αν σέρνεται βέβαια στις 24 σκέψου πως εισπράττουν το σύρσιμο οι μονές...

μα τι λετε τωρα... 2mbps και πολλα ειναι για να παει σφαίρα το avclub!!

και άσε τα 24στα χαρτια..στην πραξη έχει σημασία πόσο κλειδωνει μετράει και τι ταχύτητα πιάνεις από όσο κλειδώνει...τα 24 είναι το μέγιστο θεωρητικό

Σε μένα με 2Mbps γραμμή σέρνεται εδώ και καιρό.
Τα άλλα πάνε σφαίρα. Δεν ξέρω γιατί.
Το είχα πει και στον Νίκο Μπαβιόλη όταν ήρθε από δω.
Νόμιζα ότι φταίει το PC μου, αλλά δεν.
Tις πταίει;

Τις τελευταίες μέρες πάει καλά. Τις προηγούμενες όμως μέρες, είχε φορές που περίμενα μέχρι και 30sec για να ανοίξει μια σελίδα!!
Κι έχω γραμμή 24mbps, συνδεδεμένος πάντα στα 21, καθότι είμαι και δίπλα στον κόμβο του ΟΤΕ.

Με 24αρα ConX (κλειδώνω στα 19) το site φορτωνει αρκετα ικανοποιητικά...

Ωφείλω να ομολογήσω όμως ότι όλα τα άλλα φορουμ που εχω μπει εκτος του Av-club φορτώνουν ΠΟΛΥ πιο γρήγορα... Σχεδόν σφαιρα ανεξαρτητως απο το περιεχομενο τους (πολλες εικονες,λινκς, βιντεάκια κλπ)...:grandpa:

Mε conn-x 1mbps στο γραφείο και 2mbps στο σπίτι είχα λίγα προβληματάκια. Τον τελευταίο καιρό πάει μιά χαρά.
Σημειωτέον πώς η οτενέτ είναι η μοναδική πάροχος στην περιοχή μέ μέγιστη ταχύτητα τα 2mbps.

Last edited:
1mbit κι από 'δω, no problem.

Αλήθεια, ποιον browser χρησιμοποιείτε; Έχω παρατηρήσει ότι με ΙΕ παίζει κάποια καθυστέρηση... Με την αλεπού κανένα πρόβλημα...

Otenet 24 .

Oταν εχω προβλημα με το avclub , δεν εχω με αλλα φορουμ .(τουλαχιστον τα 4,5 που επισκεφτομαι σε καθημερινη βαση )

1mbit , Ιnternet Explorer. Πολλές φορές με πετάει έξω ακόμα και όταν προσπαθώ να απαντήσω σε ένα θέμα ( "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του διακομιστή"). Γενικά καθυστερεί . Με άλλες ιστοσελίδες κανένα πρόβλημα .

Re: Απάντηση: Έχετε προβλήματα με otenet με το avclub (μόνο) ?

Σημειωτέον πώς η οτενέτ είναι η μοναδική πάροχος στην περιοχή μέ μέγιστη ταχύτητα τα 2mbps.

Στην ίδια περιοχή μένουμε; -bye-

2Mbit/firefox/google chrome, χωρίς προβλήματα.