Έχετε προβλήματα με otenet με το avclub (μόνο) ?

Έχετε πρόβλημα με otenet στο σερφάρισμα του avclub ? (δεν αφορ

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Τις τελευταίες μέρες πάει καλά. Τις προηγούμενες όμως μέρες, είχε φορές που περίμενα μέχρι και 30sec για να ανοίξει μια σελίδα!!
Κι έχω γραμμή 24mbps, συνδεδεμένος πάντα στα 21, καθότι είμαι και δίπλα στον κόμβο του ΟΤΕ.

Ακριβώς τα ιδια κι εγώ..
Τις τελευταίες μέρες πάει πολύ καλύτερα,απ οτι 1-2 βδομάδες πρίν που σερνότανε κυριολεκτικά
Έχω 24Mbps και "κλειδώνει" στα 16756 περίπου...

Me connx 1Μbps τελευταια ειναι με τις μέρες του... Ορισμένες φορές φορτώνει πολύ δύσκολα, ειδικά στα replies. Σε κανονικές συνθήκες, ανοίγω 4-5 threads μαζί χωρίς πρόβλημα.

Με 1Mb παει πολυ γρηγορα αν εξαιρεσουμε καποια κολληματα του explorer την προηγουμενη εβδομαδα που ομως σταματησαν να υπαρχουν.....

1mbit , Ιnternet Explorer. Πολλές φορές με πετάει έξω ακόμα και όταν προσπαθώ να απαντήσω σε ένα θέμα ( "Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του διακομιστή"). Γενικά καθυστερεί . Με άλλες ιστοσελίδες κανένα πρόβλημα .

Το ίδιο και σε μένα

άρα κάτι γίνεται με την OTENET... όσο γράφατε για προβλήματα σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα (tellas)

Εχω Forthnet (υποτιθεται 24Mbps, κανονικα γυρω στα 13Mbps) και εδω και μηνες το AVClub ειναι απο αργο εως αρκετα αργο με αποτελεσμα να το προσπερνω αρκετες φορες.

24 αρα κλειδωμένη στα 12 , και ώρες ώρες θυμίζει dial up

δεν θα έλεγα οτι είναι θέμα ταχύτητας ΑΛΛΑ θέμα δυσλειτουργίας δλδ κολλάει η κονσόλα και θέλει κάμποσα refresh

ε καλή ώρα τώρα κόλλησε στο edit

Last edited:
24άρα Conn-x κλειδώνει στα 12-16 και γενικά τελευταία σέρνεται το site μας.
Όλες οι άλλες λειτουργίες στο Internet μια χαρά.

Μόνο το avclub πάει με 1η................

παιδιά το poll έχει κλείσει εδώ και δυό μέρες.
Τα συμπεράσματα βγήκαν.
φυσικά από ακαδημαϊκό και μόνο ενδιαφέρον όποιος θέλει απαντά

Ελπίζω τα συμπεράσματα που βγήκαν να δείξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι το πρόβλημα δεν είναι στον provider...Κάποιος πρέπει να μας μιλήσει για το Rexona...