Εχω 1000 ευρω και λιγες γνωσεις

Old_Trafford

New member
4 September 2007
11
Καλησπερα παιδια.
Ξαφνικα πεσανε ακριβως 1000 ευρω στα χερια μου και εντολη να αγορασω τηλεοραση. Περασα απο media markt και ηλεκτρονικη αθηνων, περασα απο πλαισιο και eshop αλλα δεν καταλαβα πολλα πραγματα. Μπορω να πω ομως οτι μου αρεσε η Samsung LE40R73 που εχει στο e-shop.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156499

Αυτη η τηλεοραση εχει ψηφιακο δεκτη; Ποια ειναι η αποψη σας για την επιλογη μου;

Θα ηθελα η τηλεοραση να ειναι απο 37 ιντσες και πανω και να κοστιζει μεχρι 1000 ευρω. Οποιαδηποτε προταση ειναι δεκτη(και μικροτερη αν θελετε προτεινετε, απλα θα ηθελα μεγαλη > αποσταση παρατηρησης απο καναπε = 3.5 με 4 μετρα)
Ευχαριστω για το χρονο σας.

Γεια χαρα

Στην αποσταση αυτη οτιδηποτε κατω απο 40-42 θα σου ειναι μικρο.

Εκτος απο την Samsung που ειδες σου προτεινω τις:

Philips 42PFP5532
LG 42PC55

Και οι δυο ειναι πλασμα με τιμη γυρω στο χιλιαρικο.

Α ναι!!!!Την ξέχασα την 42PC55!!!!Την έχει προσφορά η Expert στα 1000Ε!!!!Έχει και 100Hz!!!!!!Αυτήν πάρε!!!

Φημες λενε οτι οι LCD οθονες ειναι καλυτερες απο τις πλασμα(αληθευει;;). Γιαυτο δεν ξετρελαινομαι για την 42PC55. Επισης εχω την εντυπωση οτι η Samsung ειναι πιο καλη εταιρεια απο LG και Philips(αληθευει;;;)

Παρε τη Samsung, ειναι πολυ καλη τηλεοραση, αν και περσινο μοντελο. Ειναι πραγματικα ευκαιρια σε αυτα τα λεφτα. Βεβαια εαν ανεβεις λιγο σε budget, θα σου προτεινα σε αυτες τις διαστασεις και την Panasonic 42PX70 με κορυφαια ποιοτητα εικονας και πολυ βαθυ μαυρο.

Εαν μπορείς να κρατήσεις τα λεφτά σου κανένα 2μηνο περίπου θα αγοράσεις ΣΙΓΟΥΡΑ πολυ καλύτερη τηλεόραση απο αυτή που θα πάρεις σήμερα. Αυτή την εποχή ξεστοκάρουν και τα τελευταία κομμάτια που εχουν οι αντιπροσωπίες , και σύντομα θα διαθέτουν στην αγορά, τα νεα μοντέλα που έχουν ΗΔΗ παραγγείλει , απο οίκους του εξωτερικού...!!!!!:firstprize:

Καλώς όρισες Old Traffort, ίσως εάν δεν βιάζεσαι αρκετά και περιμένεις λίγο ακόμα θα πάρεις τεφαρίκι, εκεί κοντά στις γιορτές.

Δημητρη σωστο αυτο που λες, αλλα 40 LCD δεν βρισκεις ευκολα με 1000 ευρω και να ειναι και Samsung.

Για τι όχι την 37S86 που σου προτείνω?Έχει ψηφιακό δέκτη και είναι πιο καινούργιο μοντέλο από την R73!!!(και λίγο καλύτερο)

Φημες λενε οτι οι LCD οθονες ειναι καλυτερες απο τις πλασμα(αληθευει;;). Γιαυτο δεν ξετρελαινομαι για την 42PC55. Επισης εχω την εντυπωση οτι η Samsung ειναι πιο καλη εταιρεια απο LG και Philips(αληθευει;;;)

Oι καλες LCD ειναι και πιο ακριβες απο τα λεφτα που μπορεις να δωσεις ομως. Στα 1,000 ευρω οι δυο πλασμα που σου προτεινω ειναι οτι καλυτερο μαζι με την Panasonic 42PV45 που ξεχασα να την αναφερω παραπανω.

Γενικευσεις του τυπου "η Samsung ειναι πιο καλη εταιρεια απο LG και Philips" δεν ισχυουν. Μπορει καποιο συγκεκριμενο μοντελο Samsung να ειναι καλυτερο μπορει αλλο να εινα χειροτερο.

Συμφωνώ 100% με τον γιάννη για ακόμη μια φορά!!Πάντως ξανα σκέψου το για την πλάσμα!!!

Με λίγο ψάξιμο στο αντίστοιχο thread, την πολύ καλή 42PX70E μπορεί να την βρεί κάποιος με περίπου 1000 ευρω.

geo το σκεφτομαι σοβαρα για αυτην στην εξπερτ(LG 42PC55). φαινεται καλη.Αποτι καταλαβα ειναι και 4:3 ετσι;

Θα μου προτεινατε μια 4:3 καλυτερα, η μια 16:9?

Φημες λενε οτι οι LCD οθονες ειναι καλυτερες απο τις πλασμα(αληθευει;.

Δεν είναι επι της παρούσης...
Αλλά η απάντηση είναι:

ΟΧΙ

Δες! Yπάρχουν άπειρα posts με αυτή τη θεματολογία

Ρίξε και μια ματιά στην υπογραφή μου...

Ο τύπος τα λέει σχεδόν όλα σε μία πρόταση

Αχ αυτές οι φήμες :smash::smash::smash:
Να πεις σε αυτούς που διαδίδουν τις φήμες να ψάξουν στο λεξικό την λέξη "Kuro"

Re: Απάντηση: Εχω 1000 ευρω και λιγες γνωσεις

Δες! Yπάρχουν άπειρα posts με αυτή τη θεματολογία

Ρίξε και μια ματιά στην υπογραφή μου...

Ο τύπος τα λέει σχεδόν όλα σε μία πρόταση

To μαυρο στις LCD ειναι μια πονεμενη ιστορια , παντως υπαρχουν και LCD που βαζουν τα γυαλια στις πλασμα. Ενα μελος του ΑVforums ελεγε οτι η Samsung M86 εχει συγκρισιμο μαυρο με τις νεες Pioneer Κuro (ειδε τις δυο τηλεορασεις διπλα διπλα). Επισης να θυμισω οτι η Sony W2000 εχει καλυτερο μαυρο απο την Pioneer 427ΧD συμφωνα με το Which HiFi (και το HDTVtest) και η Sony V2500 καλυτερο απο την Panasonic PX70 συμφωνα με το "Ηχος-Εικονα".