Έχω και 801 & 802 λέμε!

Που να δείς τα τζίπ που φτιάχνουν,δίδυμα "αδελφάκια" B&W Χ5.:flipout:

Last edited:
Μήπως παίζει και τίποτα σε OMD-28?
Στο σώμα μοιάζουν αρκετά, το κεφάλι είναι που με χαλάει:chinese:

Εγώ πάλι τους έχω σιχαθεί...Βγάλε ρε ανθρωπέ μου ένα προιόν δικής σου έμπνευσης και ας μην είναι και καλό...:grandpa:

Απάντηση: Re: Έχω και 801 & 802 λέμε!

Εγώ πάλι τους έχω σιχαθεί...Βγάλε ρε ανθρωπέ μου ένα προιόν δικής σου έμπνευσης και ας μην είναι και καλό...:grandpa:

Για δες... (και ....hi end ε; )

-bye-

Attachments

• A 12 SUPER PHOTO.jpg
    A 12 SUPER PHOTO.jpg
    42.5 KB · Views: 156
  • l8.jpg
    l8.jpg
    98.2 KB · Views: 241
Last edited:
Όυτε αυτα που έβαλε ο φίλος παραπάνω μου αρέσουν.Είναι πολύ κιτσαρία!!Κινέζικα σχετικά ωραία τώρα μου έρχεται στο μυαλό βγάζουν οι opera-consonance,dussun,cayin κτλ

ελεος οι κεραταδες.Μα καλα οτι βγαινει στο να το αντιγραψουν παει το μυαλο τους??

Kαλά ρε παιδιά... Η αντιγραφή δεν σας αρέ.. Η μη αντιγραφή πάλι δεν σας αρέ; Τσ! τσ! τσ! (Εννοώ: τσιν! τσιν! τσιν!)

:smileJap::smileJap::smileJap:

Attachments

• d.jpg
    d.jpg
    185.9 KB · Views: 86
Διαβαζοντας για τους ηρωες της γνωστης ταινειας ειπα να παραθεσω το τελειωτικο χτυπημα που δεν ειναι αλλο απο τα ηχεια The lord of the tone. (5500 δολλαρια το ζευγος)

Attachments

• herald3.jpg
    herald3.jpg
    88.2 KB · Views: 128
  • herald4.jpg
    herald4.jpg
    78.6 KB · Views: 85
Απάντηση: Re: Έχω και 801 & 802 λέμε!

Διαβαζοντας για τους ηρωες της γνωστης ταινειας ειπα να παραθεσω το τελειωτικο χτυπημα που δεν ειναι αλλο απο τα ηχεια The lord of the tone. (5500 δολλαρια το ζευγος)

H Kίνα της Ολυμπιάδας! Πάντα, (ειρηνικά), τέτοια!

:smile:

Βαθμός WAF υπό το μηδέν, όποιος αγοράσει τέτοια ηχεία ή είναι εργένης ή θα γίνει σύντομα!!