Έχω και 801 & 802 λέμε!

Το ότι φαίνεται το ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ από το διάστημα είναι μύθος και μούφα! Τίποτα δεν φαίνεται.

http://www.snopes.com/science/greatwall.asp

http://www.liewcf.com/blog/archives/2004/03/can-we-see-the-great-wall-from-space/
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=is-chinas-great-wall-visible-from-space

Απλά τρεις αναφορές.....ΜΟΥΦΑ σου λέω Κινέζικο δεν έιναι τι περιμένεις?

Το Σινικο δεν εχει περασει CE ακομα.

Περα απ την πλακα, ανετα θα δοκιμαζα ενα τετοιο ζευγαρακι ηχεια. Οι Κινεζοι και μερακι εχουν και προσοχη στην λεπτομερεια, οποιος εχει γνωρισει σοβαρους κατασκευαστες ξερει.
Απλα εμεις ως Ευρωπαιοι και φτωχομπινεδες αρεσκομαστε να εισαγουμε οτι πιο φτηνο και επικινδυνο. Γιατι? Γιατι σιγα μην τρεχουμε στην Κινα να ψαξουμε το καλο, ολα τα κινεζικα ιδια ειναι....εμ δεν ειναι...
Και στην τελικη ποσες ευρωπαικες hifi ακριβοπληρωμενες μπούρδες κυκλοφορουν?

Δεν ειναι flame αυτο, δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης, νομιζω πως εγραψα το αυτονοητο.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν Κινέζικα μηχανήματα επώνυμα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα Ευρωπαϊκά ή Αμερικάνικα. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτά όμως κοστίζουν, δεν έχουν δηλαδή "κινέζικες" τιμές...

μην ξεχναμε οτι και οι γιαπωνεζοι και αργοτερα και οι κορεατες ξεκινησαν σαν αντιγραφεις και στην πορεια βελτιωθηκαν τοσο ωστε σε πολλες περιπτωσεις ξεπερασαν τους δασκαλους,δεν ειναι κακο να αντιγραφεις πετυχημενα ειναι προς οφελος του καταναλωτη το κακο ειναι να παρουν τα μυαλα σου αερα και να πουλας οπως και αυτοι που αντεγραψες.-bye-

Ναι ακριβώς. Δεν έχει νόημα να ξανανακαλύπτουμε τον τροχό...
Η αντιγραφή είναι θεμιτή εφόσον θα χρησιμοποιηθεί σαν βάση για την περαιτέρω εξέλιξη και βελτίωση του προϊόντος.
Διαφορετικά αν είναι απλώς να γίνει η αντιγραφή για να κοροϊδέψουμε τον κόσμο και να πουλήσουμε ένα παρόμοιο ή υποδεέστερο προϊόν τότε είναι κατακριτέα.

εχω στο μυαλο μου καποια πραγματακια που υπαρχουν με καποιο ονομα και πωλουνται πανακριβα κινεζικης προελευσεως και καποια αλλα επισης κινεζικα με αλαγμενο λογοτυπο replika των προηγουμενων ομοσταυλων τους που ερχονται απο hong kong ο αντιγραφων του αντιγραφοντως δηλαδη.θελει πολυ προσοχη το φτηνο δεν ειναι παντα καλο.φτηνους και καλους παιχτες επαιρνε μονο ο μπαγιεβιτς (βαρεσανοβιτς) ετσι να πουμε και κατι αστειο.:flipout::flipout::flipout:

Κατ' αρχάς, η έρευνα και ανάπτυξη στο audio αφορά κυρίως, αν όχι εξολοκλήρου, στα ψηφιακά. Τα αναλογικά είναι τελειωμένη ιστορία εδω και καιρό. Το να φτιάξει κανείς μια καλή πηγή ρεύματος ή ένα ακόμα καλύτερο διαφορικό στάδιο εισόδου και να τα πατεντάρει δεν σημαίνει οτι ανακάλυψε κάτι φοβερο...Bottom line: σε ενισχυτές και ηχεία υπάρχουν συγκεκριμένες αρχιτεκτονικές κι ο κάθε σχεδιαστής είτε βαζει το χαρακτήρα του ή τίποτα.

Επομένως, δεν τίθεται θέμα αντιγραφης. Δεν με νοιάζει λοιπόν αν το άκουσμα του κινέζικου Mπι-Εν-Γού θυμίζει ενα B&W. Με νοιάζει να μου αρέσει. Με ενοχλεί όμως να καπηλεύεται η Μπι-Εν-Γου την αισθητική μιας πετυχημένης δυτικής εταιρείας. Ξέρουμε άλλωστε οτι πολλοί εξ ημών, των χαϊφιντελάδων, ακούμε πρώτα με το μάτι και μετά με τα αυτιά. Θέλω ο σχεδιαστής-κατασκευαστής να με κερδίζει με τον ήχο του...και τότε δεν μ'ενδιαφέρει αν ειναι κι απ' την Τανζανία. Όχι οτι θεωρώ το να μπορεί να δώσει καλό ήχο με 3-4 φορές λιγότερα χρήματα, αμελητέο... Απλά, αυτο το τελευταίο λέγεται "τιμιότητα" ενώ το προηγούμενο "διάκριση".

Επαναδιατυπώνοντας: "Υπάρχουν τίμια κινέζικα προϊόντα;" - "Ναι", "Υπάρχουν κινέζικα προϊόντα που διακρίνονται για τον ήχο τους;" - "Δεν ξέρω"

Υ.Γ. Τι πλεονέκτημα έχει ενα απλό μέλος σε σχέση με εναν συντονιστή αγαπητέ hellenic vanagon;

Απάντηση: Re: Έχω και 801 & 802 λέμε!

Υ.Γ. Τι πλεονέκτημα έχει ενα απλό μέλος σε σχέση με εναν συντονιστή αγαπητέ hellenic vanagon;

Φίλε Βusoni είναι απλό: o συντονιστής, (λογικά), ξέρει λίγα για περισσότερα, ενώ το απλό μέλος, (συνήθως), ξέρει πολλά για λιγότερα! Η αλλιώς από αργό δίαυλο ο ένας περνάει πολύ μεγάλο όγκο δεδομένων, ενώ ο άλλος από μεγάλο δίαυλο περνάει πολύ μικρό όγκο δεδομένων! Πλεονέκτημα στην δεύτερη περίπτωση; Λιγότερο JITTER!

-bye-

Παιδια αυτη η κινεζικη εταιρεια μοιαζει να εχει οντως hi end προοιοντα. SUN UNION AUDIO. οριστε και μερικα δειγματα :

Attachments

• eternal-01.jpg
    eternal-01.jpg
    59.3 KB · Views: 40
  • expect-01.jpg
    expect-01.jpg
    57.8 KB · Views: 41
  • saboteur-01.jpg
    saboteur-01.jpg
    27.2 KB · Views: 59
Κατοπιν παραγγελειας διατιθενται απο κινεζικες εταιρειες τα κατωθι:πυργος του Αιφελ,Κολοσσαιο,Ακροπολις,αναμενονται συντομα πυλη Βραδεμβουργου,Μπαγκιχαμ

παντως μη σας κανει εντπωση αν τελικα παιζουν πολυ καλα ή και σαν τα αυθεντικα , αφου τα τελευταια χρονια πολλα εξαρτηματα hi-end ειναι made in china , οποτε εχουν και την τεχνογνωσια και την δυνατοτητα να αντιγραψουν προιοντα.

Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα στην αγορά στην αντίθετη κατεύθυνση π.χ τα εντυπωσιακά σε όγκο και κατασκευή ηχεία της CAV.Πραγματικά συνολικά σαν κατασκευές,κοστίζουν ελάχιστα.Μόνο τις καμπίνες τους οι "δυτικοί",θα τις χρέωναν πολύ παραπάνω,απ' όσο πωλούνται αυτά έτοιμα.

Ωστόσο ηχητικά πρός το παρόν δεν στέκονται δίπλα,ούτε σε άλλα ηχεία παραπλήσιου κόστους.