Έχω και εγώ ένα άσπρο λακαριστό debut...

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Ο τίτλος ακούγετε πολύ χαζός αλλά παρ' όλα αυτά το έχω μετά από αρκετό ψάξιμο νομίζω ότι είναι αυτό που μου ταίριαζε περισσότερο το έχω στα χέρια μου από το Σάββατο αλλά δεν έγραφα τίποτα γιατί καιγόμουν όλο το ΣΚ..

Παρ όλα αυτά εάν κάποιος ξέρει θα ήθελα να μου πει πως να κάνω σίγουρα σωστά τις ρυθμίσεις για το tonearm και το βάρος το βαρίδι είναι στην μεσαία τρύπα και το βάρος ρυθμισμένο με το μάτι και δουλεύει δηλαδή το tonearm ισοροπή και ακούω μια χαρά τους δίσκους βέβαια πήρα έναν δίσκο και η βελόνα πηδάει και μου είπαν το ότι κάποιοι δίσκοι είναι ιδιότροποι με το βάρος και έτσι η βελόνα πηδάει....

Τα φώτα σας συμφορουμίτες..-bye-

μμμ θέλει χρόνο απ ότι βλέπω, μάλλον θα το πιάσω το ΣΚ να το δω..

Παιδιά το πικάπ είναι εντάξει τελικά τον δίσκο τον έδωσα σε γνωστό μου και πηδάει και αυτουνού η βελόνα.Θα ήταν και παράλογο όλοι οι δίσκοι μου παίζουν κανονικά...

α.. να πω επίσης (Λεπτομέρια) κράτησα το καπάκι της βελόνας και το βάζω κάθε φορά που το κλείνω μήπως της κάνω κακό για κάποιο λόγο που δεν ξέρω..?

Re: Απάντηση: Έχω και εγώ ένα άσπρο λακαριστό debut...

α.. να πω επίσης (Λεπτομέρια) κράτησα το καπάκι της βελόνας και το βάζω κάθε φορά που το κλείνω μήπως της κάνω κακό για κάποιο λόγο που δεν ξέρω..?

Αν δεν το βαζεις οι πιθανοτητες να κανεις ζημια ειναι λιγοτερες :smile:

To debut III τι λέει σαν πικαπ;

Mε τι κεφαλές παίζει καλύτερα;

Για deput μια χαρα.Προτιμα κεφαλες σχετικα ψηλης ενδοτικοτητας και χαμηλης μαζας.Η επιλογη της εταιρειας για τις ortofon ειναι καλη

Παιδιά το πικάπ για εμένα είναι αστέρι, δεν ξέρω και πολλά από τον χώρο του ήχου αλλά είμαι χαρούμενος που το έχω, και τώρα σε λίγες μέρες θα αναπτύξω και λίγο το θέμα ήχος στο σαλόνι....