Εχω μπερδευτει πολύ απο τα προγράμματα

Κατέβασα ένα sample clip της κάμερας σου από εδώ και το έβαλα στο vegas 10 pro. Το μόνταρα, το άλλαξα, το επανέλαβα και γενικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...

Μήπως αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με codecs? Έχεις εγκατεστημένο το klite codek pack?

Ναι το έχω εγκαταστήσει. Απο ένα αρχείο που το έχω 2-3 χρονια. Λες αν κατεβασω καμμιά νεότερη έκδοση να έχω διαφορα?

Υ.Γ. Εντάξει αφού βρηκα τη λύση έστω και με κονβερτ είμαι χαρούμενος. Χανω λίγο χρόνο Βέβαια αλλα Οκ.

πήγα να περάσω το πιο νεο klite που μου δίνει ο φίλος steliosfan, και μου πετάει τα εξής error. (δείτε φώτο) Λες να μου έφταιγαν αυτά? Αν ναι τι πρέπει να κάνω ?

και αλλα 2-3 σφάλματα τέτοιου στυλ.

Kοίτα, θεωρητικά το να το κάνεις convert δεν είναι μόνο χάσιμο πολύτιμου χρόνου, αλλά και χάσιμο ποιότητας λόγω του re-encode κυρίως.

Κάνε uninstall το παλαιό codek pack. Στο νέο setup, ότι σου ζητήσει να κάνει remove ή replace πάτα yes.

Το εκανα παιδια και τωρα δεν μου κάνει insert ουτε καν τα converted αρχεια. Άλλα βίντεο απο ιντερνετ τα κάνει

Παιδια ολα προς το παρων δουλεύουν ρολόι.
Το thread αυτό λύθηκε. Σας ευχαριστώ όλους.

Το εκανα παιδια και τωρα δεν μου κάνει insert ουτε καν τα converted αρχεια. Άλλα βίντεο απο ιντερνετ τα κάνει

Ξερετε τι ειχα κάνει? κατέβασα το πρωτο λινκ που ελεγε basic. Μετά πρόσεξα οτι υπάρχει και full.

Σας ευχαριστώ.