- 22 January 2008
- 2,389
Έχω τα ηχεία θέλω να αλλάξω τον ενισχυτή με έναν νεότερο που να υποστηρίζει τα νέα στάνταρντ όπως hdmi εισόδους/εξόδους τι προσέχω?
Λοιπον εχουμε και λεμε εχω τα ηχεια
Front basic: Roister exelixis 20 200watt 6ohm
Surround: Wharfedale diamond 8.1 100watt 6ohm
Cental: Chario(Παραπάνω στοιχεία δεν ξέρω)
Sub-woofer: yamaha ysyt-sw320 ενεργητικό 60watt
Και θελω να ρωτησω τα εξεις:
1. Αν πάρω ενισχυτη με περισσότερα watt/rms σε κάθε κανάλι παιζει να κάψω τα ηχεία και αν θα καούν μονο τα ηχεία ή και ο ενισχυτής?
2. Οσο αφορα τα ohms τι ακριβώς παιζει? Δηλαδη αν τα ηχεια ειναι 6 ohm όπως και είναι τι πρέπει να προσέξω στο ενισχυτή που θα αγοράσω καθότι μερικά απο τα μοντέλα ενισχυτών που λέω παρακατω υποστηρίζουν ηχεία από 6ohm μεχρι 16ohm.
3.Ποια μάρκα θα προτείνατε εσείς για έναν ΑΠΛΟ όχι κάτι επαγγελματικό ποιοτικό οικιακό ενισχυτη για ένα απλό 5.1 surround system?
4. Μερικοί από τους παρακατω ενισχυτητες λενε 3d ready τι ακριβώς είναι αυτό? Κάτι σαν το 3d στης τηλεοράσεις ή απολύτως καμία σχέση?
Αυτό προς το παρόν και οτιδήποτε άλλο προκύψει το λέμε στη πορεία.
Οι ενισχυτές που εχω εντοπίσει προς το παρόν και είναι στο εύρος τιμής που διατίθεμαι να δώσω είναι οι παρακάτω:
1. Yamaha RX-V371
2. Pioneer VSX-421
3. Pioneer VSX-521(Τι είναι αυτό το MCACC)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Λοιπον εχουμε και λεμε εχω τα ηχεια
Front basic: Roister exelixis 20 200watt 6ohm
Surround: Wharfedale diamond 8.1 100watt 6ohm
Cental: Chario(Παραπάνω στοιχεία δεν ξέρω)
Sub-woofer: yamaha ysyt-sw320 ενεργητικό 60watt
Και θελω να ρωτησω τα εξεις:
1. Αν πάρω ενισχυτη με περισσότερα watt/rms σε κάθε κανάλι παιζει να κάψω τα ηχεία και αν θα καούν μονο τα ηχεία ή και ο ενισχυτής?
2. Οσο αφορα τα ohms τι ακριβώς παιζει? Δηλαδη αν τα ηχεια ειναι 6 ohm όπως και είναι τι πρέπει να προσέξω στο ενισχυτή που θα αγοράσω καθότι μερικά απο τα μοντέλα ενισχυτών που λέω παρακατω υποστηρίζουν ηχεία από 6ohm μεχρι 16ohm.
3.Ποια μάρκα θα προτείνατε εσείς για έναν ΑΠΛΟ όχι κάτι επαγγελματικό ποιοτικό οικιακό ενισχυτη για ένα απλό 5.1 surround system?
4. Μερικοί από τους παρακατω ενισχυτητες λενε 3d ready τι ακριβώς είναι αυτό? Κάτι σαν το 3d στης τηλεοράσεις ή απολύτως καμία σχέση?
Αυτό προς το παρόν και οτιδήποτε άλλο προκύψει το λέμε στη πορεία.
Οι ενισχυτές που εχω εντοπίσει προς το παρόν και είναι στο εύρος τιμής που διατίθεμαι να δώσω είναι οι παρακάτω:
1. Yamaha RX-V371
2. Pioneer VSX-421
3. Pioneer VSX-521(Τι είναι αυτό το MCACC)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ.