Echobox on Indiegogo

Oι μετρησεις In ear ειναι πολυ δύσκολες, απαιτούν εξοπλισμο επιπέδου Bruel&Kjaer ο οποιος κοστιζει πραγματικά (δεν ξερω τι χρησιμοποιεί ο αρθρογράφος). Αν πάντως τις παρουμε σαν "σωστες" το ακουστικο εχει ενα μονο μειονεκτημα, το peak στους 7.5ΚΗζ. Και αυτο δεν ειναι τοσο μεγάλο, ειδικα με τα 2 απο τα τρια φιλτρακια. Το αλλο στους 3.5ΚΗζ ειναι μαλλον θετικο για τον τελικό ηχο ενω στους 13 ειναι ακακο και προσθέτει αερα στις ψηλές. Εντυπωσιακά καλο το channel matching

Χρήστες των Finder X1 βρίσκουν την επίδοσή τους στα επίπεδα των Sennheiser ΙΕ800, των αυθεντικών... :)

Πηγή? Το Chord Mojo!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...εγώ είμαι στην αναμονή για παραλαβή(?) στις επόμενες 3 βδομάδες.

Τα Finder πέρασαν επιτέλους και μια βόλτα από τον γνωστό ClieOS όπου και τα βρήκε... σχετικά λαμπρά και όχι για όλα τα γούστα.

Ο συγκεκριμένος έχει δοκιμάσει κατά καιρούς ότι κυκλοφορεί από ΙΕΜ ενώ είναι εκείνος που πρώτος παρουσίασε στη διεθνή κοινότητα τα γνωστά ΜΗ1.

http://www.head-fi.org/products/echobox-audio-finder-x1/reviews/14908

Ευχάριστα νέα.

Μόλις παρέλαβα το κωδικό για 90ήμερη απόλαυση Tidal!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα ακουστικά πιθανότατα αύριο ή την άλλη εβδομάδα.

Κοιτα να δεις, εγω ελεγα οτι ο κωδικος θα ηταν limited στους US residents. Αντε να δουμε και τα ακουστικα +Hugo πως θα πανε

It's here!

...με 8 ζευγάρια tips (τα 3 εξτρά, comply foam).

Attachments

• 20160119_183528_HDR.jpg
    20160119_183528_HDR.jpg
    76 KB · Views: 309
  • 20160119_183538_HDR.jpg
    20160119_183538_HDR.jpg
    70.6 KB · Views: 307
Ηχητικά, το ακουστικό παρουσιάζει πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά με έμφαση στη καθαρότητα, στις πολύ σωστά τονικά μεσαίες και στο πολύ περιγραφικό και ισχυρό μπάσο (subwoofer-like).

Αλλά μέχρι στιγμής έχει το σύνδρομο των υπερτονισμένων υψηλών, ανεξάρτητα με τα tips.

Τώρα παίζω με τα comply και δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει...

Attachments

• 20160119_212220_HDR.jpg
    20160119_212220_HDR.jpg
    132.1 KB · Views: 291
Για κάποιο λόγο ότι iem πέφτει στα χέρια σου τελευταία είναι υπερτονισμένο ψηλά... :) :)
Καλορίζικα κ ελπίζω να στρώσουν κάπως..

Που χάθηκα ε? :)

Το ακουστικό έχει πολύ δυνατά - μοναδικά χαρακτηριστικά, ηχητικά (διαφάνεια) και μη (ποιότητα κατασκευής, συσκευασία).

Προς το παρόν οι εντυπώσεις είναι ανάμικτες κυρίως λόγω... "hot upper mid / treble".

Θα μπορούσα να παρομοιάσω το αποτέλεσμα με ένα τέλειο ζεστό σάντουιτς, με όλα τα υλικά στη σωστή θερμοκρασία, μόνο που ο παρασκευαστής είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει μέσα παγωμένη ντομάτα... :)

Το λεγόμενο burn in βελτιώνει μέρα-με-τη-μέρα το πρόβλημα και αυτό είναι θετικό!

Το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει αν του αφιερώσω ξεχωριστό νήμα (review) ή όχι...

Ή είναι λάθος οι μετρήσεις ή το ακουστικό έχει ισχυρότατο χαρακτήρα τύπου U.

Τείνω στο δεύτερο σύμφωνα με την εμπειρία που έχω αποκομίσει (με οδηγητή το Hugo)...

Δεν ειμαι και τόσο σίγουρος οτι εχει γίνει αντιληπτό το πως διαβάζουμε μετρήσεις ακουστικων. hint: κατι λέει για compensated και averaged....