Εχουμε θεμα...

"Radiohead are an English alternative rock band from Abingdon, Oxfordshire, formed in 1985". wiki

μη μασάτε ρε.
25 χρόνια γκρούπ;
r'n'r is about living fast, dyin' young and having no regrets.
οι Θεοί κράτησαν 12 και 11 χρόνια αντίστοιχα (Beatles - Rolling Stones).
Μετά πέθαναν. Είτε μπήκε και επίσημα η ταφόπλακα (Beatles) είτε όχι (οι Αλλοι).
Ποιοί ειν αυτοί οι πως-τους-λεν' που είναι μαζί 25 χρόνια;

τα Συμβόλαια τους κρατάνε μαζί.
πάω στοίχημα πως δεν αντέχουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Σε αυτό δεν διαφωνώ...αλλά τι ανάγκη έχουν πλέον τα λεφτά....από ένα σημείο και μετά τρέφονται με την αγάπη του κόσμου... :guitarist:

Και είμαστε εδώ μαζί τους ,,χεχε

Σε αυτό δεν διαφωνώ...αλλά τι ανάγκη έχουν πλέον τα λεφτά....από ένα σημείο και μετά τρέφονται με την αγάπη του κόσμου... :guitarist:

Δεν τρέφονται πιά.
Συνεχίζουν γιατί αυτό, είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν.
Τι να κάνουν;
Να ανοίξουν μπακάλικο;

Δεν τρέφονται πιά.
Συνεχίζουν γιατί αυτό, είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν.
Τι να κάνουν;
Να ανοίξουν μπακάλικο;

Όταν έρχεσαι μετά από είκοσι χρόνια και,βγάζεις κομμάτια σαν το reckoner και το Weird Fishes,μόνο πεθαμένος δεν είσαι...χαμηλών τόνων πάντα,χωρίς φούμαρα για κορδέλες,με τάσεις για πειραματισμό,και επικίνδυνες ζωτικες "αναστροφές" ...τι άλλο να τους ζητήσουμε..

ps.τι κρίμα..πρέπει να πάω δουλειά

Όταν έρχεσαι μετά από είκοσι χρόνια και,βγάζεις κομμάτια σαν το reckoner και το Weird Fishes,μόνο πεθαμένος δεν είσαι...

Είσαι χειρότερο.
είσαι μπαρουτοκαπνισμένος βετεράνος.
κυνικός.
φυσικά και μπορείς να γράφεις κάποια καλά κομμάτια μία στις τόσες.
αλοίμονο.
But the fire is gone.

ελάχιστες οι εξαιρέσεις.
Δύο μόνο μπορώ να σκεφτώ.
Τον Ντύλαν και τον Νήλ Γιάνγκ.
Ε δεν τους ξέρω τους Radiohead.
Αλλά άμα είναι τόσο καλοί...χαλάλι τους.

Δεν υπάρχουν Θεοί στην μουσική.

Πάντως -για μένα- ήταν αναπάντεχα όμορφο το ΟΚ Computer, όταν το πρωτάκουσα, γιατί μέχρι τότε οι Radiohead ήταν ένα ενοχλητικό γρατζούνισμα στα αφτιά μου. Επίσης, αναπάντεχα όμορφα είχα περάσει στην καταπληκτική συναυλία τους στον Λυκαβηττό, τότε. Έπειτα, μάλλον πάλι στην αδιαφορία πέρασαν (για μένα πάντα μιλώ). Ελάχιστα πράγματα μου άρεσαν από όσα έβγαλαν και πολύ λίγο με παρότρυναν τα άλμπουμ τους να ασχοληθώ.
Πάντως, μια ευκαιρία στο καινούριο θα την δώσω.
κατώτστη τιμή 6 λίρες, ε? Το In rainbows, πριν λίγα χρόνια, το έδιναν σε όποια τιμή θεωρούσε ο ακροατής ως σωστή (εξαιρετική κίνηση από ένα συγκρότημα που η όποια φήμη του, εξασφαλίζει ένα μινιμουμ πωλήσεων).

Είσαι χειρότερο.
κυνικός.
αλοίμονο.
But the fire is gone.

ελάχιστες οι εξαιρέσεις.

Α πα πα πα πα κύριε Λυμπερόπουλε...
Τόση αντίδραση πιά!!:antlers:

Είπαμε, Αιγοκερίσιο αγύριστο κεφάλι, αλλά εσείς, είστε ικανός από αντίδραση να βάλετε και ... 'έντεχνο' σήμερα στην εκπομπή σας :flipout::flipout:

Radiohead-ed vs Stronghead-ed :aetsch:-bye-

μια χαρά είναι το γκρουπ ...

Ο Λύμπε είναι αυτός που είναι ... αν όλοι, ξαφνικά, θάβαμε του Ραδιοκέφαλους αυτός θα τους υποστήριζε ... γιαυτό τον αγαπάμε ...

Είσαι χειρότερο.
κυνικός.
αλοίμονο.
But the fire is gone.

ελάχιστες οι εξαιρέσεις.

Ο Ντυλαν πόσα χρόνια είναι στην πιάτσα?Ο τελευταίος του δεν ήταν καθόλου μα καθόλου άσχημος...ίσα ίσα..

Οι Radiohead είχαν μια εξέλιξη που κανένας πρώιμος οπαδός τους δεν περίμενε...ξεκίνησαν με ευκολοακουστα τραγουδάκια του συρμού, (γνώμη μου),,και εξελίχθηκαν σε μια μπάντα που αδιαφορεί πλήρως για την γνώμη των κολλημένων οπαδών ,,βγάζοντας ένα Amnesiac που για μια mainstream μπάντα,με τόσο κόσμο από πίσω,φάνταζε σαν ένα μεγάλο χαστούκι στο μάγουλο....
Μεγάλη μπάντα είναι αυτή που εξελίσσεται και όχι αυτή που βάζει τα ίδια ακόρντα σε διαφορετική σειρά...
Το ok computer αν το ακούσεις προσεκτικά (που πιστεύω ότι το έχεις κάνει),,σέρνεται σαν παρείσακτος χαμαιλέοντας στην indie κοινότητα,,που από ιδέες τα πάει μια χαρά,,αλλά στο σύνολό της μοιάζει με γάτα που κυνηγάει την ουρά της χωρίς λόγο...
Το σημαντικό με τους Radiohead είναι νομίζω το γεγονός ότι έχουν την ευφυΐα για να κατασκευάσουν πράγματα και μουσικές από τις πρώτες ύλες που κρύβει ένας μουσικός στα βάθη του εγκεφάλου του ,,κάτι που απέδειξαν στο παρελθόν,ξεφεύγοντας από τους μοχλούς πίεσης των εταιρικών κατεστημένων...Οπότε θα μου επιτρέψεις να πω πως το Hail To The Thief ταιριάζει καλύτερα σε άλλα σαλόνια...

Αλλά ας το ακούσουμε πρώτα γιατί μιλάμε στον αέρα...αν είναι μάπα,πρώτος θα βγω να το πω....:a0210:

Ο Λύμπε είναι αυτός που είναι ... αν όλοι, ξαφνικά, θάβαμε του Ραδιοκέφαλους αυτός θα τους υποστήριζε ...

"καλύτερα να σου βγεί το μάτι, παρά το όνομα..." :icon15:
Είπα, λίγο παραπάνω, πως δεν τους ξέρω τους Radiohead.
Δεν τους έχω ακούσει. Δεν έχω ασχοληθεί.
Οι Peppers, οι Metalica, οι Radiohead, είναι πια μαζί 25 χρόνια τώρα.
Αναρωτιόμουν λοιπόν κατά πόσο μπορεί ένα ροκ γκρούπ να παραμένει ζωντανό-εξελίξιμο-ενεργό μετά από 25 χρόνια στο κουρμπέτι. Γιατί η ιστορία, μου έχει δείξει άλλα.
Μίλησα για γκρούπ.
Οχι για μεμονομένο μουσικό, όπως καλή ώρα, ο Ντύλαν ή ο Νηλ Γιάνγκ - οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι εξαιρέσεις.

Αλλά τι σου λέω εσένα...εσύ ξεμπέρδεψες με κοτζάμ Κολτρέην από τα 25 σου :ciao:
4 μέρες αυστηρή δίαιτα με ...Ντονπουλένηδες μπάς κι έρθεις στα ίσα σου. Μπας και μάθεις να εκτιμάς έναν τεράστιο σύγχρονο μουσικό όσο κι ένα ήσσονος σημασίας κουαρτέτο του Χάϋδν ή ένα χορωδιακό της σειράς του Μέντελσον. :grandpa:

Απάντηση: Re: Εχουμε θεμα...

"Radiohead are an English alternative rock band from Abingdon, Oxfordshire, formed in 1985". wiki

μη μασάτε ρε.
25 χρόνια γκρούπ;
r'n'r is about living fast, dyin' young and having no regrets.
οι Θεοί κράτησαν 12 και 11 χρόνια αντίστοιχα (Beatles - Rolling Stones).
Μετά πέθαναν. Είτε μπήκε και επίσημα η ταφόπλακα (Beatles) είτε όχι (οι Αλλοι).
Ποιοί ειν αυτοί οι πως-τους-λεν' που είναι μαζί 25 χρόνια;

τα Συμβόλαια τους κρατάνε μαζί.

Έτσι είναι αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Και αν και αυτές είναι προϊόν των συμβολαίων και δεν βλέπονται (όπως οι stones) εκτός σκηνής υπάρχουν και άλλοι που βλέπονται.

Εδώ κάποιοι Νεοϋορκέζοι είναι πάνω από 25 χρόνια μαζί και δύο από τα μέλη έχουν και παιδί.

Είχες βάλει φωτογραφία τους πριν κανα δυό μήνες.

6a00d83518cb2b53ef0133f4098761970b-500wi

Re: Απάντηση: Re: Εχουμε θεμα...

Και αν και αυτές είναι προϊόν των συμβολαίων και δεν βλέπονται (όπως οι stones) εκτός σκηνής υπάρχουν και άλλοι που βλέπονται.

ούτε επί σκηνής βλέπονται πια οι Stones, Εκτωρ.
ελπίζω να φυλάς τις κακοτοπιές. Και να μην είδες την ταινία του Σκορσέζε: μια γερασμένη μαϊμού να πηδάει δεξιά-αριστερά σαν τζόβενο και να κάνει τα τσαλίμια της. Κι ο πειρατής, να μοιάζει πια με γέρο μάγειρα. Κι ο γελαδερός...να μη βλέπει την ώρα να πάει backstage να 'σφίξει' κανένα σφηνάκι. Μόνο ο Τσάρλι στεκόταν κάπως στο ύψος του...:popcorn:

"καλύτερα να σου βγεί το μάτι, παρά το όνομα..." :icon15:
Είπα, λίγο παραπάνω, πως δεν τους ξέρω τους Radiohead.
Δεν τους έχω ακούσει. Δεν έχω ασχοληθεί.
Οι Peppers, οι Metalica, οι Radiohead, είναι πια μαζί 25 χρόνια τώρα.
Αναρωτιόμουν λοιπόν κατά πόσο μπορεί ένα ροκ γκρούπ να παραμένει ζωντανό-εξελίξιμο-ενεργό μετά από 25 χρόνια στο κουρμπέτι. Γιατί η ιστορία, μου έχει δείξει άλλα.
Μίλησα για γκρούπ.
Οχι για μεμονομένο μουσικό, όπως καλή ώρα, ο Ντύλαν ή ο Νηλ Γιάνγκ - οι οποίοι ούτως ή άλλως είναι εξαιρέσεις.

Αλλά τι σου λέω εσένα...εσύ ξεμπέρδεψες με κοτζάμ Κολτρέην από τα 25 σου :ciao:
4 μέρες αυστηρή δίαιτα με ...Ντονπουλένηδες μπάς κι έρθεις στα ίσα σου. Μπας και μάθεις να εκτιμάς έναν τεράστιο σύγχρονο μουσικό όσο κι ένα ήσσονος σημασίας κουαρτέτο του Χάϋδν ή ένα χορωδιακό της σειράς του Μέντελσον. :grandpa:

Ο λόγος που δε μπορεί να μείνει 25 χρόνια ζωντανό ένα γκρουπ είναι πιο πρακτικός. Όλοι ξεκινάνε να κάνουν κάτι δικό τους. Ήχο δικό τους, μουσική δικιά τους, στυλ, κλπ. Μετά από κάποιους δίσκους γίνονται προβλέψιμοι. Κάνουν και tours, τους βλέπει ο κόσμος και μετά έρχονται φράγκα. Οι Metallica το πιο πρόσφατο και κλασσικό παράδειγμα. Και οι συγκεκριμένοι είναι καλή περίπτωση γιατί προσπάθησαν δις να κάνουν κάτι διαφορετικό με το Load και το St Anger. Τα αποτελέσματα απείχαν πολύ απ τα επιθυμητά. Και χθες βγαίνει και λέει ο Hammett ''αυτός ο δίσκος που σχεδιάζουμε να ηχογραφίσουμε το Μάιο δε θα ναι 100% Metallica δίσκος.Θα ναι περισσότερο project.''. Είναι να μην τρομάζεις?

Κατ εμε και οι μεμονωμένοι μουσικοί έχουν παρεμφερές πρόβλημα. Π χ ο McCartney τι να πεί? Έχει καταντήσει επιεικώς γραφικός εν έτει 2011. Και αυτό είναι και το μέλλον όλων αυτών που δε λένε να βγουν στη...σύνταξη - για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Δε νομίζω όμως ότι είναι δύσκολο να βλέπεις και να δουλεύεις 25 χρόνια με τις ίδιες φάτσες. Αν ήταν έτσι, δε θα παντρευόταν κανένας.:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Εχουμε θεμα...

ούτε επί σκηνής βλέπονται πια οι Stones, Εκτωρ.
ελπίζω να φυλάς τις κακοτοπιές. Και να μην είδες την ταινία του Σκορσέζε: μια γερασμένη μαϊμού να πηδάει δεξιά-αριστερά σαν τζόβενο και να κάνει τα τσαλίμια της. Κι ο πειρατής, να μοιάζει πια με γέρο μάγειρα. Κι ο γελαδερός...να μη βλέπει την ώρα να πάει backstage να 'σφίξει' κανένα σφηνάκι. Μόνο ο Τσάρλι στεκόταν κάπως στο ύψος του...:popcorn:

Αυτό είναι καθαρή συνέπεια του τι σχέση έχεις με τη μπάντα. Και τι θες απ τα live της. Αν θες να μείνουν μέσα σου σαν θεοί και όχι σαν πολύ καλοί μουσικοί, μετά από κάποιο σημείο, δεν πας να τους δεις. Όμως κάτι τέτοια είναι στοιχεία της fan nature. Τους δίνεις μεγάλο credit.:a0210: