Εχουμε θεμα...

Πιπέρι! :grandpa:
you said the M... word again. :BDGBGDB55:
You can't compare these palookas with Paolo.
It's unfair.

Τουλάχιστον εγω τον Paolo σου(ατίθασσο νιάτο ο Paolo...:flipout:)δεν τον βεβήλωσα. Το όνομα το έγραψα σωστά.

Όχι όπως κάποιοι άλλοι που τη μία φορά που αναφέρουν ιερά και ώσια, γίνονται ιερόσυλοι(MetaLica!!!)!

Και είσαι και αυτός που είσαι. Ντροπή σου...:angry:

Κλειδώνω Opeth, Agalloch και όλη την Death country για να μάθεις.:grandpa:

Tώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα :icon15:

Σωστά. Εδω δε μαθαίνουμε εμείς(''απείχαν''...).:flipout:

Κάνε κάτι όμως. Σοβαρά. Γιατί είσαι πολύ κοντά στο να διαψεύσεις την παροιμία. Μη το χαλάς με πισωγυρίσματα. Αυτός ο Paolo...Δεν...:grandpa:

Δεν στέλνεις ένα e-mail στον Hammet;
Να τον ρωτήσεις αν νιώθει άξιος ακόμα και να του γυαλίσει τα παπούτσια του Πάολο;
και εννοώ όπως είναι τώρα ο Πάολο - όχι όπως ήταν στην ηλικία που ξεκίναγε ο Hammet

Last edited:
Δεν στέλνεις ένα e-mail στον Hammet;
Να τον ρωτήσεις αν νιώθει άξιος ακόμα και να του γυαλίσει τα παπούτσια του Πάολο;

:flipout:

Καλό. Έχεις χιούμορ, no doubts there.:flipout:

Αν και τον κιθαρίστα, πάλι τον σκότωσες. Ααααχχχχ...:violent-smiley-030:

και εννοώ όπως είναι τώρα ο Πάολο - όχι όπως ήταν στην ηλικία που ξεκίναγε ο Hammet

Αυτός που πάει και τρώει πόρτα απ τους Them crooked vultures? Πρωην μέλος των Beatles...Και συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις...Και να κοιμάται ήσυχος εισπράττοντας...Εντάξει, αν είχε λίγο σεβασμό στη δουλειά του και στο παρελθόν του, θα χε αποσυρθεί.

Αλλά άνηκε στους Beatles βέβαια. Καθάρισε.:BDGBGDB55:

Ας σοβαρευτούμε...:guitarist:

αν είχε λίγο σεβασμό στη δουλειά του και στο παρελθόν του, θα χε αποσυρθεί.

τουλάχιστον έχει τα κότσια να υπογράφει με τ όνομά του τους δίσκους που κυκλοφορεί.
όχι να τους βαφτίζει ...McCarney project.
Ακου project.
"Καλέ, δεν είμαι ακριβώς Εγώ. Αυτό είναι μόνο ένα ...project. Γιατί Εγώ, μπορώ και καλύτερα ξέρετε" :flipout:

"Mαλ..κα πάω διακοπές στην Βραζιλία ,μετά θέλω ν´αναναινίσω το σπίτι στα προάστια και να πάω Ν.Υόρκη για ψώνια.''
''Καλά θα σε πάρω σε κανένα τρίμηνο γιατί έχω γράψει ένα ριφάκι να το ακούσεις''
''Ψιτ του χρόνου να βγάλουμε και κανένα άλμπουμ''

Mε την τεχνολογία των ημερών δεν χρειάζεται κανείς να ανέχεται κανέναν.
Στις ''φτασμένες'' μπάντες η δουλειά γίνεται σε προσωπικά στούντιο και μέσα σε 3-4 μέρες μαζεύονται και γράφουν τη δουλειά στο κανονικό.
Και εκεί αναλαμβάνουν μηχανικοί-παραγωγωγοί κ.τ.λ.

Puri-στικα πράγματα θα βρείτε μόνο σε νέες μπάντες, που προβάρουν συνέχεια, παίζουν σε πολύ μικρά κλαμπς και ψάχνουν νέους ηχητικούς δρόμους.

Όσο καλό και να είναι το νέο των Radiohead, θεωρώ δύσκολο να ξεφύγει από τα κλαψο...κα μοτίβα τους (που τα γουστάρουμε βέβαια).

Μακάρι να κάνουν την έκπληξη αλλά προσωπικά δεν περιμένω τίποτα από αυτούς.
Έχουν ήδη κάνει τη δουλειά τους πολύ καλά.

"Mαλ..κα πάω διακοπές στην Βραζιλία ,μετά θέλω ν´αναναινίσω το σπίτι στα προάστια και να πάω Ν.Υόρκη για ψώνια.''
''Καλά θα σε πάρω σε κανένα τρίμηνο γιατί έχω γράψει ένα ριφάκι να το ακούσεις''
''Ψιτ του χρόνου να βγάλουμε και κανένα άλμπουμ''

Mε την τεχνολογία των ημερών δεν χρειάζεται κανείς να ανέχεται κανέναν.
Στις ''φτασμένες'' μπάντες η δουλειά γίνεται σε προσωπικά στούντιο και μέσα σε 3-4 μέρες μαζεύονται και γράφουν τη δουλειά στο κανονικό.
Και εκεί αναλαμβάνουν μηχανικοί-παραγωγωγοί κ.τ.λ.

Puri-στικα πράγματα θα βρείτε μόνο σε νέες μπάντες, που προβάρουν συνέχεια, παίζουν σε πολύ μικρά κλαμπς και ψάχνουν νέους ηχητικούς δρόμους.

Όσο καλό και να είναι το νέο των Radiohead, θεωρώ δύσκολο να ξεφύγει από τα κλαψο...κα μοτίβα τους (που τα γουστάρουμε βέβαια).

Μακάρι να κάνουν την έκπληξη αλλά προσωπικά δεν περιμένω τίποτα από αυτούς.
Έχουν ήδη κάνει τη δουλειά τους πολύ καλά.

Εγώ περιμένω πολλά απο αυτούς.......αλλά κρατώ μικρό καλάθι γιατί είναι όντως όπως το λές Δημήτρη, περί τεχνολογίας κλπ κπλ....αλλά.....

Υπάρχει πάντα ένα αλλά και αυτό στην προκειμένη περίπτωση είναι οι αγαπημένοι μου μπαντάρα Portishead που κάνουν ακριβώς αυτό που λέμε(ξεχωριστά, κλπ) και έβγαλαν το θεικό Third μετά απο 10 χρόνια....

Σε τέτοια μουσικά μυαλά, το να είναι και χώρια είναι και καλό...

Περιμένω ένα αντίστοιχο βεληνεκούς άλμπουμ απο τους Ραδιοκέφαλους....

Αν δεν γίνει, αυτοί έχασαν.....

τουλάχιστον έχει τα κότσια να υπογράφει με τ όνομά του τους δίσκους που κυκλοφορεί.
όχι να τους βαφτίζει ...McCarney project.
Ακου project.
"Καλέ, δεν είμαι ακριβώς Εγώ. Αυτό είναι μόνο ένα ...project. Γιατί Εγώ, μπορώ και καλύτερα ξέρετε" :flipout:

:flipout:

E δε μπορώ να μη γελάσω τώρα.

Έχω κουραστεί με τον τύπο που παίρνει εύσημα επειδή για δέκα χρόνια στη ζωή του ήταν μέρος κάποιου πολύ μεγάλου σχήματος και με αυτό να καθαρίζει για όλα και να χει άφεση αμαρτιών πάντα και παντού. Προτιμώ με τα χίλια ένα χαλασμένο απ τα λεφτά φτωχόπαιδο. Τουλάχιστον αυτός δε ξέρει πως να διαχειριστεί αυτό που του δωσαν επειδή είναι κάτι πρωτάκουστο γι αυτόν. Το στυλάκι ''είμαι πιονέρος ενός είδους, είμαι διαφορετικός και μοναδικός, ονειρεύομαι κάτι καλύτερο απ αυτόν τον κόσμο, αλλά μόλις θέλουν να με κάνουν σερ φωνάζω ''παρών'' '' απλά δεν...Μάλλον προς το ''she loves you yeah yeah yeah'' πάει.

Πεθαίνουν ''τέρατα'' σαν τον Gary Moore και τον Les Paul και μας μένει ο McCartney. That is unfair.:violent-smiley-030:

Last edited:
μη μασάτε ρε.
25 χρόνια γκρούπ;
r'n'r is about living fast, dyin' young and having no regrets.

Συμφωνώ απολύτως. Τι παραπάνω να περιμένει κανείς από τους Ραδιοκέφαλους;
Για μένα είναι εξ ορισμού οξύμωρο ένα σχήμα 45αρηδων ροκάδων. Το ροκ είναι για τους νέους και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βλέπω νέα γκουπάκια να βγάζουν αξιόλογους δίσκους, έστω και αν δεν είναι αριστουργήματα.

Εξαιρέσεις ευτυχώς υπάρχουν και ένα μεγάλο ρισπέκτ σε αυτές.

Λες για 45αρηδες Ηλία , σκέψου τι έχουμε υποστεί από 65άρηδες όλα αυτά τα χρόνια.
Το να μπεις στο στούντιο και να φτιάξεις τη μουσική σου ,σε προχωρημένη ηλικία, εντάξει.
Όπως λέει και ο Λύμπε ,δεν ξέρεις κάτι άλλο να κάνεις.
Το να βγεις περιοδεία και να χτυπιέσαι είναι τραγελαφικό.:violent-smiley-030:

Ειδικά στις συναυλίες... έχεις απόλυτο δίκιο.
Εκτός αν η μουσική είναι θέμα... μεγέθους! Αν γεμίζεις στάδια πχ είσαι κορυφαίος.

Λες για 45αρηδες Ηλία , σκέψου τι έχουμε υποστεί από 65άρηδες όλα αυτά τα χρόνια.
Το να μπεις στο στούντιο και να φτιάξεις τη μουσική σου ,σε προχωρημένη ηλικία, εντάξει.

Τζιμη γέρασες μου φαίνεται...ποιος σου είπε πως οι 45αρηδες δεν είναι ικανοί να κατεβάσουν την αίθουσα κάτω...για κάτσε και δες το when london burns και μετά έλα πες μου.....
Από την άλλη,όταν αναφερόμαστε στους Radiohead πρέπει να έχουμε κατά νου πως το r'n'r το έχουν παραγκωνίσει χρόνια τώρα...οι προσωπικές δουλειές του καμένου frontman δεν έχουν ίχνος παραμόρφωσης...αύριο μεθαύριο μπορεί να τους την δώσει και να παίξουν grind...Δεν κατάλαβα...καλύτερος είναι ο Patton που δεν στέκεται πουθενά..?
Αρσενικός Diamanda Galas κατάντησε για χάρη του Zorn....Δεν είδα να τον πετροβολάει κανένας...Ούτε αυτός είχε κανέναν λόγο να σπάει τις χορδές,χαλώντας φαιά ουσία , από δω κ από κει....όμορφος είναι,,γκομενακια αβέρτα πισω του....αλλά η λόξα,λόξα....ετσι και οι Radiohead....θα μπορούσαν τόσα χρόνια να γρατσουνανε μια κιθάρα και να μπαλαμουτιάζονται με την Γερμανού στα πρωιναδικα της Αγγλίας...δεν το έκαναν όμως...

Τζιμη γέρασες μου φαίνεται...ποιος σου είπε πως οι 45αρηδες δεν είναι ικανοί να κατεβάσουν την αίθουσα κάτω...

strictly personal opinion:
a 45-year old, doesn't know shit about what goes on on a 20-year old's mind.
therefore, in my opinion, a 45-year old is a dead ass unable to rock.

I know: I have been there.

my two cents.

Δεύτερη νιότη σε "περσόνες" με ένα τόνο ματαιοδοξία, δεν υπάρχει ποτέ. Το “μπότοξ” εκτός του ότι βγάζει μάτι, τις μισές φορές είναι και αποτυχημένο.
Τα κακά γεράματα αρκετές φορές έρχονται ως αποτέλεσμα μιας πολύ πετυχημένης νιότης. Δεν αδικώ κανέναν! Είναι τελείως ανθρώπινο. Και το να μην παραιτείσαι ανθρώπινο επίσης είναι!

Οι Radiohead δυστυχώς κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι είχαν φτιάξει έναν πολύ καλό δίσκο(Οκ Computer).Από εκεί και μετά άρχισαν τα δύσκολα διότι πολύ απλά και ίσως χωρίς ακριβώς να το συνειδητοποιήσουν έγιναν σκλάβοι της επιτυχίας αυτής.

Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι ακόμα και σήμερα μπορούν να έχουν 5 στα δέκα καλά τραγούδια. Αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Έχει σβήσει το όραμα πια.

Δύο τρόποι υπάρχουν για να μην γεράσεις ποτέ
Η να είσαι γέρος από τα νιάτα σου
Ή να μην έχεις υπάρξει ποτέ “φίρμα”

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.
Ειλικρινά απορώ πως μπορεί να κριθεί ένας δίσκος όταν δεν τον έχει ακούσει κάποιος. (Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι ο γκουρού)

Re: Απάντηση: Εχουμε θεμα...

(Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι ο γκουρού)

Don't follow Leaders. Trust the parking meters. :grandpa:

όχι: δεν το είπε δικός σου.
Δικός μας το είπε.
Αλλά ...έχεις το ελεύθερο να το χρησιμοποιήσεις όπως μπορείς :a0210:

είμαστε large εμείς.

Re: Απάντηση: Εχουμε θεμα...

Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε.
Ειλικρινά απορώ πως μπορεί να κριθεί ένας δίσκος όταν δεν τον έχει ακούσει κάποιος. (Εκτός αν αυτός ο κάποιος είναι ο γκουρού)

Εμπειρικά απαντάει κανείς Δημήτρη! Πχ εμένα μετά το Kid A σε γενικές γραμμές δεν μου έλεγαν κάτι. Δεν είναι κάπως λογικό να θεωρώ πως δεν θα μου "μιλήσει" και το καινούργιο? Εκπλήξεις πάντα υπάρχουν σαφώς…Το 2010 έβγαλε στα 61 πολύ καλό δίσκο ο Gil Scott-Heron!
Ολα μπορούν να συμβούν.Το θέμα είναι τι είναι πιο πιθανό να συμβεί...

Απάντηση: Re: Εχουμε θεμα...

οι γεροι οταν βγαινουν σε περιοδεια δεν χτυπιουνται
οι νεοι που τους βλεπουν απο κατω χτυπιουνται

οι νεοι οταν βγαινουν περιοδεια χτυπιουνται,αλλα οχι για πολυ
μετα τα 45 λεπτα παπαλα

πηγαινε και σε κανα σταδιο βρε Δημητρη νεο παιδι εισαι ...
ολο fuzz sull ποτο και ξενυχτια
:BDGBGDB55: