EDC - Τι κουβαλάμε πάνω μας καθημερινά!

Re: Προσωπικα EDC - Τι κουβαλαμε πανω μας καθημερινα!

Τελικά κατέληξα σε μια πολύ λεπτή ως προς το πάχος θήκη της Victorinox, όπου χωράει ακριβώς το Opinel και τον φακό. Αυτές τις μέρες που τα έχω στην δουλειά, ούτε καν νοιώθω ότι τα κουβαλάω μαζί μου (και τα είχα σε μια πιο ογκώδη θήκη μέχρι να έρθει αυτή εδώ), συνεπώς έχει επιτευχθεί ο στόχος μου.

0pinel_No8_Outdoor_7.jpg
0pinel_No8_Outdoor_8.jpg

Και σε άλλη μια ίδια θήκη έβαλα το Hunter XS:

HunterXS.jpg

Last edited:
Re: Προσωπικα EDC - Τι κουβαλαμε πανω μας καθημερινα!

Eιδα το μικρο victorinox με το φακουδακι led, σε αρκετα φτηνη τιμη.
Το λευκο led και το στυλο ειναι ολα τα λεφτα. Μικρο, χρησιμο και ιδανικο για τα κλειδια.

noze-victorinox-noz-victorinox-signature-lite-0.6226.t2..jpg

http://www.e-shop.gr/soygias-victor...anslucent-led-white-58mm-06226t2-p-TLS.110059

Νομιζω πως εδω ειναιντο καταλληλοτερο νημα να ρωτησω τα εξης: εχετε να προτεινετε καποιο σετ κατσαβιδιων και λοιπων εργαλειων να βριςκονται στο συρταρι του σπιτιου? Γιατι συχνα πυκνα χρειαζεται να ξεβιδωσω καμια βιδα και ειναι μανουρα να τρεχω στο αργαστηρι, που ειναι σε αλλο οροφο/χωρο. Οπως καποιο πενσοειδες. Σκεφτομαι για καποιο σετ της wera και μια μικρη cobra της knipex, αλλα λεω μηπως ειναι υπερβολη.

Απάντηση: Re: EDC - Τι κουβαλάμε πάνω μας καθημερινά!

Νομιζω πως εδω ειναιντο καταλληλοτερο νημα να ρωτησω τα εξης: εχετε να προτεινετε καποιο σετ κατσαβιδιων και λοιπων εργαλειων να βριςκονται στο συρταρι του σπιτιου? Γιατι συχνα πυκνα χρειαζεται να ξεβιδωσω καμια βιδα και ειναι μανουρα να τρεχω στο αργαστηρι, που ειναι σε αλλο οροφο/χωρο. Οπως καποιο πενσοειδες. Σκεφτομαι για καποιο σετ της wera και μια μικρη cobra της knipex, αλλα λεω μηπως ειναι υπερβολη.
Εγώ στο κομοδίνο έχω :
1 μικρό δοκιμαστικό
1 μεγάλο δοκιμαστικό
1 πένσα
1 κόφτη
1 πλαστική θήκη με εκείνα τα μεταλλικά κατσαβιδάκια των ωρολογοποιών (3 ίσια, 3 σταυρός)
1 σταυροκατσάβιδο
1 μέτρο που μαζεύει
και κάτω από το κομοδίνο 1 βαλιτσάκι (20χ20χ10) με ένα μικρό bosch li κατσαβίδι (15 ετίας) που έχει και 3χ6 bits μέσα.

Re: Απάντηση: Re: EDC - Τι κουβαλάμε πάνω μας καθημερινά!

Στο κομοδίνο,

άλλοι έχουν Glock

και άλλοι
1 μικρό δοκιμαστικό
1 μεγάλο δοκιμαστικό
1 πένσα
1 κόφτη
1 πλαστική θήκη με εκείνα τα μεταλλικά κατσαβιδάκια των ωρολογοποιών (3 ίσια, 3 σταυρός)
1 σταυροκατσάβιδο
1 μέτρο που μαζεύει
και κάτω από το κομοδίνο 1 βαλιτσάκι (20χ20χ10) με ένα μικρό bosch li κατσαβίδι (15 ετίας) που έχει και 3χ6 bits μέσα.

:music-smiley-005:

Εγώ παιδιά στο κομοδίνο και γενικότερα δίπλα στο κρεβάτι δεν βάζω τίποτα αιχμηρό - επικίνδυνο μιας και υπνοβατώ και δεν ξέρω τι κάνω στον ύπνο μου.

Το πρωί μου λένε ιστορίες που δεν μου θυμίζουν τίποτα πάντως :)

Χαχαχαχα!!! Δεν πάτε καλά!!!
Κανένα πακέτο durex κανείς?????

Θα το σχολιαζα και γω αλλα ειπα να σεβαστω τους γηραιους:grinning-smiley-043
+χαρτομαντηλα, φορτιστες, ρολογια. Τς