dante32
Senior Member
Και εγω το δοκιμαζω μερικες μερες και εχω να πω τα καλύτερα. Οπαδος της συγκεκριμενης ομαδας στο Ε1, διαπιστωνω οτι και στο Ε2 τα πανε το ίδιο καλά.
Έχω βάλει το exra.url, αλλά ενώ βλέπω τα exras στο blue panel, δεν συνδέεται με τον σέρβερ. Με τον σαφάρι από το Μακ βλέπω κανονικά τον comyr, αλλά ο 800 δεν μπορεί να τον δει.
Καμία ιδέα;
Το extra.url το έφτιαξες εσύ ή το κατέβασες;
edit: Στείλε μου το email σου με pm να σου στείλω το δικό μου extra.url
apo forum nemesis
Code:http://rapidshare.com/files/227833613/extra.zip
Τι εννοείς; Τι προβλημα υπαρχει στην εγκατασταση του CCcam;και τι γίνεται, αν κάποιος θέλει να εγκαταστήσει ccam?
Οι αναβαθμίσεις στην flash γινονται σχεδόν καθημερινά. Αλλωστε εκει στην experimental δεν μας αφηνουν να ηρεμήσουμε!:smile:Αν δεν το έχεις στην flash, μην ξεχνάς να αναβαθμίσεις ταυτόχρονα και το flash image!
και τι γίνεται, αν κάποιος θέλει να εγκαταστήσει ccam?
Οι αναβαθμίσεις στην flash γινονται σχεδόν καθημερινά. Αλλωστε εκει στην experimental δεν μας αφηνουν να ηρεμήσουμε!:smile:
διαβάζεις λίγο τα προηγούμενα post και κατεβάζεις το extra που έχω ανεβάσει
το περνάς στο etc με ftp αφού το αποσυμπιέσεις και θα έχεις ότι emu θέλεις
edit:μην ξεχάσεις να δώσεις attribute 755
η απαντηση για το cccam βρησκετε στα προηγουμενα post οπως σου ειπε και ο Γρηγορηςέψαξα όλο το μενού του και δεν είχε τη δυνατότητα να κατεβάσει ccam και έτσι έβαλα το καινούργιο nabilo. έχω την αίσθηση, ότι έχει πολύ καλύτερη εικόνα το nemesis.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.