EDG-Nemesis 1.0 RC1 HD for DM800

Και εγω το δοκιμαζω μερικες μερες και εχω να πω τα καλύτερα. Οπαδος της συγκεκριμενης ομαδας στο Ε1, διαπιστωνω οτι και στο Ε2 τα πανε το ίδιο καλά.

Έχω βάλει το exra.url, αλλά ενώ βλέπω τα exras στο blue panel, δεν συνδέεται με τον σέρβερ. Με τον σαφάρι από το Μακ βλέπω κανονικά τον comyr, αλλά ο 800 δεν μπορεί να τον δει.
Καμία ιδέα;

Έχω βάλει το exra.url, αλλά ενώ βλέπω τα exras στο blue panel, δεν συνδέεται με τον σέρβερ. Με τον σαφάρι από το Μακ βλέπω κανονικά τον comyr, αλλά ο 800 δεν μπορεί να τον δει.
Καμία ιδέα;

Τι δικαιώματα έχεις δώσει στο extra.url;
Εάν δεν έχεις 755, δώστου, κάνε επανεκκίνηση το GUI και ξαναδοκίμασε...

Όλα δουλεύουν ρολόι με το extra.url που μου έστειλε ο dimfil.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

ο dimfil απο οτι καταλαβα ειναι μεγαλη κατα και μπραβο του για την πολυ καλη δουλεια που κανει και μας βοηθα,dimfil ενα ευχαριστω απο μερος μου,διοτι απο οτι καταλαβα εισαι μεγαλος δασκαλος για εμας που δεν ξερουμε

Συνεχίζοντας τις δοκιμές με το συγκεκριμένο image έχω να πως ότι είναι αρκετά δραστήριο όσον αφορά τις ενημερώσεις.
Χθες μου εγκατέστησε 30 πακέτα και σήμερα άλλα 2!

και τι γίνεται, αν κάποιος θέλει να εγκαταστήσει ccam?

Re: Απάντηση: EDG-Nemesis 1.0 RC1 HD for DM800

Αν δεν το έχεις στην flash, μην ξεχνάς να αναβαθμίσεις ταυτόχρονα και το flash image!
Οι αναβαθμίσεις στην flash γινονται σχεδόν καθημερινά. Αλλωστε εκει στην experimental δεν μας αφηνουν να ηρεμήσουμε!:smile:

Απάντηση: Re: EDG-Nemesis 1.0 RC1 HD for DM800

και τι γίνεται, αν κάποιος θέλει να εγκαταστήσει ccam?

διαβάζεις λίγο τα προηγούμενα post και κατεβάζεις το extra που έχω ανεβάσει

το περνάς στο etc με ftp αφού το αποσυμπιέσεις και θα έχεις ότι emu θέλεις

edit:μην ξεχάσεις να δώσεις attribute 755

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: EDG-Nemesis 1.0 RC1 HD for DM800

Οι αναβαθμίσεις στην flash γινονται σχεδόν καθημερινά. Αλλωστε εκει στην experimental δεν μας αφηνουν να ηρεμήσουμε!:smile:

Το experimental είναι ό,τι ακριβώς λέει και το όνομά του: "Πειραματικό"...
Γι'αυτό πρώτα (και καθημερινά) σ'αυτό περνάνε όλες οι αλλαγές που έρχονται από τους developers μέσω CVS για το enigma2 και όχι μόνο. Το "αντίτιμο" του να έχεις ένα πάντα ενημερωμένο image όπως το experimental είναι ότι καμμιά φορά "περνάνε" και αλλαγές που δημιουργούν προβλήματα. Γι'αυτό δεν υπάρχει λόγος να κάνεις update καθημερινά, μια φορά το 15ήμερο κατά τη γνώμη μου αρκεί.
Το καλό βέβαια είναι ότι έχεις πάντα "φρέσκα" modules και drivers, τα οποία έχουμε ξαναπεί ότι είναι και αυτά που χρησιμοποιούν όλα τα images του multiboot...

Re: Απάντηση: Re: EDG-Nemesis 1.0 RC1 HD for DM800

έψαξα όλο το μενού του και δεν είχε τη δυνατότητα να κατεβάσει ccam και έτσι έβαλα το καινούργιο nabilo. έχω την αίσθηση, ότι έχει πολύ καλύτερη εικόνα το nemesis.

διαβάζεις λίγο τα προηγούμενα post και κατεβάζεις το extra που έχω ανεβάσει

το περνάς στο etc με ftp αφού το αποσυμπιέσεις και θα έχεις ότι emu θέλεις

edit:μην ξεχάσεις να δώσεις attribute 755

Re: Απάντηση: Re: EDG-Nemesis 1.0 RC1 HD for DM800

έψαξα όλο το μενού του και δεν είχε τη δυνατότητα να κατεβάσει ccam και έτσι έβαλα το καινούργιο nabilo. έχω την αίσθηση, ότι έχει πολύ καλύτερη εικόνα το nemesis.
η απαντηση για το cccam βρησκετε στα προηγουμενα post οπως σου ειπε και ο Γρηγορης