Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Γιατί να θέλει και λογισμικό και κανάλια; Μόνο "λογισμικό" δεν φτάνει;
Το ρωτάω γιατί εμένα με τη δεύτερη επιλογή δεν μου δουλεύει το δίκτυο.
Είναι πιο σωστό το "λογισμικό και κανάλια" και μετά ξαναπερνάμε τα δικά μας κανάλια;

Και μόνο λογισμικό είναι αρκετό τελικά.
Αν δεν παίζει απλά πάμε στα κλαδακια και πατάμε το μπλε κουμπακι για να γίνει restart.
Το ίδιο κάνουμε και το δίκτυο.

τι αλλες καρτες απο πακέτα μπορω να χρησιμοποιησω με αυτον τον δεκτη?

ηδη εχω νοβα με irdeto module.

μπορώ το digitalb h skyitalia h sky digital?

Γιατί να θέλει και λογισμικό και κανάλια; Μόνο "λογισμικό" δεν φτάνει;
Το ρωτάω γιατί εμένα με τη δεύτερη επιλογή δεν μου δουλεύει το δίκτυο.
Είναι πιο σωστό το "λογισμικό και κανάλια" και μετά ξαναπερνάμε τα δικά μας κανάλια;

Ευτυχώς τελικά πήγαν όλα καλά με την επαναφορά του firmware μέσω RS-232 null modem καλωδίου. Μόνο που για να περάσει έπρεπε να επιλέξω software+bootloader αντί softare+channel list καθότι έβγαλε μήνυμα ότι το STB firmare ήταν κατεστραμμένο.
Εννοείται ότι έβαλα την επίσημη εργοστασιακή και ξαναπέρασα από το USB τις λίστες καναλιών μόνο.

Λοιπον, γεια στην "παρεα" του ip και "απο κοντα"!
Πηρα σημερα το μηχανημα και σε 1 ωρα το εκανα προσεκτικα και με αργα βηματα απο "καγκουρα γραβατακια" :p , μαγκα! (χωρις ccc@μ). Βλεπω την Ουρουγουαη σε HD!
Καλα μιλαμε το original FW (ακομα και το φρεσκο που δοκιμασα απο το argus family) εχει SD αναλυση στα μενου, ενω το μαιμου περα απο το οτι αλλαζει τον δεκτη σαν δεκτη, τον αλλαζει και σαν OSD menu! HD και τα menu του! Απιστευτη διαφορα, αν δεν το δεις δεν το πιστευεις!

Πολυ καλο μηχανακι, αν και βλεπω καποια bug ακομα σημαντικα (πχ ενω γραφω το παιχνιδι απο την αρχη (λεω παλι HD), μετα απο μια ωρα και κατι, αρχισε να κανει πιξελιασματα και παγωματα ανα δευτερολεπτο, μονο με κλεισιμο και παλι ανοιγμα σταματησαν αμεσως! )

Έχει δοκιμάσει κανείς μέχρι τη χρησιμότητα της θύρα δικτύου του δέκτη; Τι μπορεί να κάνει με αυτήν σήμερα κάποιος;

ειδα οτι ανεβηκε και στο ichliebe.
εχει διαφορα μεγεθους(1.98mb greko,2.00mb του ichliebe).
δεν ξερω εαν λεει κατι αυτο,αλλα χωρις να θελω να προσβαλω τα παιδια απο το greko,νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να περιμενουμε τα ανεβασματα του ichliebe.

εαν εχει κατεβασει απο εδω http://www.edision.gr/downloads.html
το προγραμματακι για την rs232,κανεις browser το αρχειο
(κατα προτιμηση επισημο απο το γερμανικο site
http://www.argus-family.de/produktreceiverargusmini2in1ip.html )
και επιλεγεις το upgrade.
για σιγουρια ομως,περιμενε καποιον που το εχει κανει.

Οτιδηποτε ανεβαινει στο satgrekco εχει πρωτα δοκιμαστει και ετοιμαστει με τις ελληνικες ρυθμισεις και φυσικα ειναι το ιδιο που ανεβαινει μετα και στο ichliebe.....απλα στο satgrekco εχουν καλα......cone -bye--bye--bye-
Το σοφτ ειναι beta γιαυτο εχει καποια bug που απο βδομαδα θα φτιαχτουν....Δεν υπαρχει προβλημα ομως να το περασει καποιος εστω για να δει φως στα εν λογω γαλλικα....ΜΟΝΟ λογισμικο φυσικα για να μη χαλασετε τα settings σας......

Οτιδηποτε ανεβαινει στο satgrekco εχει πρωτα δοκιμαστει και ετοιμαστει με τις ελληνικες ρυθμισεις και φυσικα ειναι το ιδιο που ανεβαινει μετα και στο ichliebe.....απλα στο satgrekco εχουν καλα......cone -bye--bye--bye-
Το σοφτ ειναι beta γιαυτο εχει καποια bug που απο βδομαδα θα φτιαχτουν....Δεν υπαρχει προβλημα ομως να το περασει καποιος εστω για να δει φως στα εν λογω γαλλικα....ΜΟΝΟ λογισμικο φυσικα για να μη χαλασετε τα settings σας......

no problem...
υποθεσεις εκανα..

Έχει δοκιμάσει κανείς μέχρι τη χρησιμότητα της θύρα δικτύου του δέκτη; Τι μπορεί να κάνει με αυτήν σήμερα κάποιος;

Cccam, newcamd, homecamd κλπ.

τι αλλες καρτες απο πακέτα μπορω να χρησιμοποιησω με αυτον τον δεκτη?

ηδη εχω νοβα με irdeto module.

μπορώ το digitalb h skyitalia h sky digital?

Ναι όλες όσες ανεφερες!!!

συγνωμη αν ειπα κατι που δεν επρεπε αλλα δεν καταλαβαινω ποιο ητανε το κακο?

συγνωμη αν ειπα κατι που δεν επρεπε αλλα δεν καταλαβαινω ποιο ητανε το κακο?

Και τα τρία ποστς σου που σβήστηκαν περιείχαν αναφορές σε δραστηριότητες του δέκτη που σχετίζονται με παράνομο διαμοιρασμό ...
Ελπίζω τώρα να είναι κατανοητότερο ...

Αγορασα κι εγω προχτες τον Argus. Τον συνδεσα με 4πλο diseqc (astra, hotbird, και κινητο στη θεση 3) και δουλευει μια χαρα και αξιοπιστα. Η εικονα ομως δεν με ενθουσιασε, παρολο που ειναι συνδεδεμενος με HDMI εχει ελαφρως χειροτερη εικονα απο οτι ο 7020 με scart-RGB. Παντως τον θεωρω τιμια προταση με φιλικο μενου και ιδανικο για να μπει καποιος στη δορυφορικη ληψη ενεκα της αναγκης αγορας δεκτη για τα επιγεια. Αν ειχε κανενα προγραμματακι για τις λιστες καναλιων θα ειχε ενα + ακομα απο εμενα.
Λογω της δυνατοτητας που δινει για την αναλυση εξοδου, θελω να δοκιμασω να το συνδεσω με PC monitor ωστε αν δουλεψει, εφυγε για τη κρεβατοκαμαρα με τη παλια 19αρα LCD...

Αγορασα κι εγω προχτες τον Argus. Τον συνδεσα με 4πλο diseqc (astra, hotbird, και κινητο στη θεση 3) και δουλευει μια χαρα και αξιοπιστα. Η εικονα ομως δεν με ενθουσιασε, παρολο που ειναι συνδεδεμενος με HDMI εχει ελαφρως χειροτερη εικονα απο οτι ο 7020 με scart-RGB. Παντως τον θεωρω τιμια προταση με φιλικο μενου και ιδανικο για να μπει καποιος στη δορυφορικη ληψη ενεκα της αναγκης αγορας δεκτη για τα επιγεια. Αν ειχε κανενα προγραμματακι για τις λιστες καναλιων θα ειχε ενα + ακομα απο εμενα.
Λογω της δυνατοτητας που δινει για την αναλυση εξοδου, θελω να δοκιμασω να το συνδεσω με PC monitor ωστε αν δουλεψει, εφυγε για τη κρεβατοκαμαρα με τη παλια 19αρα LCD...

Την μεγάλη διαφορά θα την δεις φυσικά στα HD κανάλια και σε μερικά πολύ καλά SD. Στα υπόλοιπα, ιδίως αν έχεις τηλεόραση με καλό scaler, θα τα δεις λίγο χειρότερα μιας και η χαμηλή ποιότητα του σήματος εισόδου δεν μπορεί να διορθωθεί με το τίποτα.
Όπως λες ο δέκτης είναι, πολύ κατ'εμέ, τίμιος.
Για τα κανάλια δες το setedit. Έχει βγει η έκδοση 1.04.

Θέλω να αντικαταστήσω τον DM500 με έναν HD και σκέφτομαι τον argus.
Στα απλά SD κανάλια θα είναι το ίδιο ή χειρότερα όπως διαβαζω σε διάφορα sites;
Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο. Βρίσκω τον argus mini sat ip στα 100 ευρώ περίπου. Είναι ακριβώς ο ίδιος χωρίς τον επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή;

Θέλω να αντικαταστήσω τον DM500 με έναν HD και σκέφτομαι τον argus.
Στα απλά SD κανάλια θα είναι το ίδιο ή χειρότερα όπως διαβαζω σε διάφορα sites;
Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο. Βρίσκω τον argus mini sat ip στα 100 ευρώ περίπου. Είναι ακριβώς ο ίδιος χωρίς τον επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή;

κατι κανεις λαθος...
mini ip χωρις επιγειο δεν υπαρχει.
mini χωρις ip και μονο επιγειο υπαρχει και εχει κοντα στα 100
.

ριξε μια ματια:

http://edision.gr/products.html

Παίζει και άλλη μία περίπτωση που είναι και η πιθανότερη. Είναι η αρχική έκδοση του ip χωρίς επίγειο ψηφιακό tuner πάνω του.

Και προφανώς έχει καταργηθεί η παραγωγή του από το εργοστάσιο, όπως ο Mvision HD300 Net.