Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

αυτο περναω και εγω αλλα δεν το παιρνει?

δεν εχεις αδικο..κι`εγω προχθες που προσπαθησα ν`αλλαξω τις ρυθμισεις σε καποια κατηγορια network,δεν το δεχοταν.

Το Setedit έχω να το δουλέψω από τότε που πήρα τον δέκτη, που τότε ήταν στην 1.01.

Το εξής γίνεται?...
Ανοίγουμε με το Setedit 1.04, backup που είχαμε κάνει με τον παλιό Bootloader > Το σώζουμε > Το δίνουμε στον δέκτη με την 1152. Θα φορτώσει ο δέκτης μόνο τα κανάλια ή δεν μας αφήνει?

Χεχε, αυτό σκέφτηκα και γω στην αρχή.

Δυστυχώς δεν έχω αρχείο με τον παλιό loader πια για να δοκιμάσω, γιατί έπρεπε να τα ξανακάνω όλα από την αρχή λόγω του μοτέρ έτσι και αλλιώς.

αυτο περναω και εγω αλλα δεν το παιρνει?

Σε ποιο σημειο βρε παιδια ζηταει αυτο το password που ζητατε; Εγω παντως στο "net config" στο μενου με το εικονιδιο του internet explorer βαζω το 00000000 και το δεχεται. Μηπως εχετε βαλει ηδη αλλο κωδικο, τον εχετε αλλαξει;

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Και προς τον "ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π" η παραπανω ερωτηση (και ας μην τον quoteαρα) που ειναι παρων τοσες ωρες και δεν απανταει
:p

Και προς τον "ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π" η παραπανω ερωτηση (και ας μην τον quoteαρα) που ειναι παρων τοσες ωρες και δεν απανταει
:p

παραταω το pc ανοιχτο ωρες και φαινομαι οτι ειμαι μεσα.
γι`αυτο και το λαμπακι μου ειναι ανοιχτο...:drummer:
μενου>net config εκει περναω ολα τα μηδενικα αλλα δεν μπαινει.

Ενα προβλημα ρε γ@μωτο ειναι οτι το "exit" κανει conflict με το power on/off του egreat m-34A! Και ενω ελπιζα οτι επιλεγοντας (RC1 ή RC2 απο το remote) θα αλλαζε κωδικους και θα λυνοταν το προβλημα, δεν αλλαζει, παλι τον ιδιο κωδικο στελνει το "exit" και μου ανοιγοκλεινει τον media player!

Τι νοημα εχει η αλλαγη απο RC1/RC2 και η αντιστοιχη μεσα στο μενου του δεκτη αν δεν αλλαζει codeset;

Σε ποιο σημειο βρε παιδια ζηταει αυτο το password που ζητατε; Εγω παντως στο "net config" στο μενου με το εικονιδιο του internet explorer βαζω το 00000000 και το δεχεται. Μηπως εχετε βαλει ηδη αλλο κωδικο, τον εχετε αλλαξει;

Και τί αλλάζεις από εκεί? Μπορείς να βάλεις μια φωτό να δούμε τι έχει μέσα. Και μένα πάντως δεν πιάνουν τα 8 μηδενικά. Ίσως να είναι απομεινάρι από παλιό firmware που είχαμε και δεν το αλλάζει το upgrade.

Το είχε χρησιμοποιήσει κανείς στην 25 ή στην 29?

Ενα προβλημα ρε γ@μωτο ειναι οτι το "exit" κανει conflict με το power on/off του egreat m-34A! Και ενω ελπιζα οτι επιλεγοντας (RC1 ή RC2 απο το remote) θα αλλαζε κωδικους και θα λυνοταν το προβλημα, δεν αλλαζει, παλι τον ιδιο κωδικο στελνει το "exit" και μου ανοιγοκλεινει τον media player!

Τι νοημα εχει η αλλαγη απο RC1/RC2 και η αντιστοιχη μεσα στο μενου του δεκτη αν δεν αλλαζει codeset;

Ναι δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια για τα egreat. (και το 31Β που έχω εγώ).
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από το να κρύβεις τον σένσορα του player. :rifle:
Για να αλλάξει αυτή η λειτουργία θέλει νομίζω εντελώς καινούριο τηλεκοντρόλ και αντίστοιχο firware και μάλλον δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες με egreat στη Γερμανία φαντάζομαι.

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ναι δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια για τα egreat. (και το 31Β που έχω εγώ).
Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός από το να κρύβεις τον σένσορα του player. :rifle:
Για να αλλάξει αυτή η λειτουργία θέλει νομίζω εντελώς καινούριο τηλεκοντρόλ και αντίστοιχο firware και μάλλον δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες με egreat στη Γερμανία φαντάζομαι.

Αλλος ενας με το ιδιο προβλημα .
Εχω το Egreat 31Β αριστερά του mini ip και σημαδευω αρκετά δεξιότερα οταν πατάω το exit....

Εκτος απο αυτό, γενικά εχω δει οτι με καθε αναβάθμιση ολο προβλήματα.
Ισως τελικά να εκανα λαθος επιλογή και να μου μεινει σαν απλός επίγειος,αφου τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις.
Αφου ηθελα HD,PVR,Ccam ας επερνα ενα dreambox.
Ετσι για την ιστορια,βαζοντας στο ιδιο κανάλι το ''ιδιο'' cccam στον mini ip και στον dm7000,το ονειροκούτι παιζει σφαίρα και ο mini ip κολλάει.
Φαντάζομαι οτι πρέπει να περιμένω καποια μελλοντική αναβάθμιση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

αυτο επερνε και μενα στην αρχη αλλα τωρα δεν το παιρνει και δεν εχω αλλαξει κωδικο.δεν ξερω μηπως το επαθε επειδη ειχα περασει την προβληματικη 54 που ειχε προβλημα στο ethernet και το κανει αυτο?τωρα εχω περασει παλι την 51 αλλα το προβλημα παραμενει.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αλλος ενας με το ιδιο προβλημα .
Εχω το Egreat 31Β αριστερά του mini ip και σημαδευω αρκετά δεξιότερα οταν πατάω το exit....

Εκτος απο αυτό, γενικά εχω δει οτι με καθε αναβάθμιση ολο προβλήματα.
Ισως τελικά να εκανα λαθος επιλογή και να μου μεινει σαν απλός επίγειος,αφου τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις.
Ετσι για την ιστορια,βαζοντας στο ιδιο κανάλι το ''ιδιο'' cccam στον mini ip και στον dm7000,το ονειροκούτι παιζει σφαίρα και ο mini ip κολλάει.Φαντάζομαι οτι πρέπει να περιμένω καποια μελλοντική αναβάθμιση.

-για ολα αυτα που ζητας σ`ενα dreambox,ηθελες το λιγοτερο 350 ευροπουλακια εναντι 150-170 του μινι.
ολοι τα εχουν τα προβληματακια τους.ακομα και αυτοι του χιλιαρικου.
-τα σου-μου-του για τον edision,ειναι καινουργια κολπα.
δωστους λιγο χρονο να βελτιωθουν....

Last edited:

-για ολα αυτα που ζητας σ`ενα dreambox,ηθελες το λιγοτερο 350 ευροπουλακια εναντι 150-170 του μινι.
.
450 παρακαλώ ο γνήσιος 800άρις...
ο 500άρις είναι άλλωστε προβληματικός...

Υπαρχει και κλωνος 800 με 220 και με καλυτερο harware απο το original
Αλλα οντως ο ip θελει χρονο

Καποιος απο "μεσα" να μου απαντησει στα bold παρακαλω; Μηπως υπαρχει κατι που δεν το εχουμε βρει;
:idea:
(mouse για σενα χτυπαει η καμπανα - και για οποιους αλλους ειναι "μεσα" ;) )

Εμ βρε αδερφέ εσύ ήθελες πόρσε και πήρες Golf GTI. Και τα δύο καλά είναι, αλλά σαφώς διαφορετικά προϊόντα.
Επειδή δεν αξίζει να χαλιόμαστε και με τα δορυφορικά, θα σου έλεγα να τον βάλεις αγγελία τώρα που είναι νωρίς και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βρεις εύκολα αγοραστές. :idea:

Εμ βρε αδερφέ εσύ ήθελες πόρσε και πήρες Golf GTI. Και τα δύο καλά είναι, αλλά σαφώς διαφορετικά προϊόντα.
Επειδή δεν αξίζει να χαλιόμαστε και με τα δορυφορικά, θα σου έλεγα να τον βάλεις αγγελία τώρα που είναι νωρίς και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βρεις εύκολα αγοραστές. :idea:
Μια χαρα τα ειπες!
(δεν σε ξεχασα, αυριο θα ανεβασω φωτο, παντως δεν εχει χρειαστει να αλλαξω κατι σε εκεινο το μενου - οταν εψαχνα τα cccam στον δεκτη μου εβγαλε pass λεω θα του πεταξω μηδενικα, και μπηκε)

Last edited: