Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo
Από μια μικρή εμπειρία που έχω στο blind ήθελα να προσθέσω εδώ ότι ο κάθε δέκτης δουλεύει διαφορετικά πάνω στο θέμα αυτό
Υπάρχουν δέκτες που κάνουν πολύ γρήγορο blind καμιά φορά πράγματι τους ξεφεύγουν κάποιες συχνότητες όμως πιάνουν κάτι άλλες
Υπάρχουν άλλοι που αργούν λίγο περισσότερο όμως είναι ποιο αποτελεσματικοί
Υπάρχουν άλλοι που την στιγμή που περνάνε από μια ενεργή συχνότητα βλέπεις και τις μπάρες και καταλαβαίνεις ότι στο σημείο εκεί υπάρχει μια ένδειξη σήματος ασχέτως αν ο δέκτης κατεβάσει η δεν κατεβάσει
Υπάρχουν άλλοι που δεν βλέπεις μπάρες με πάρα πολύ ευαίσθητο tuner και κατεβάζουν τα πάντα ενεργές συχνότητες ακόμα και χωρίς κανάλια
Θέλω να καταληξω αγαπητέ sakis .kom oτι το τεστ που έκανες και μπράβο σου που ανάφερες την εμπειρία σου με τον δέκτη ίσος να θέλει λιγι ακόμα ψάξιμο άσχετος αν δεν κατέβασε μια συχνότητα γνωστή και την πέρασε ο δέκτης
Σε αυτό το σημείο μου δίνετε η ευκαιρία να πω ότι γενικά με τη συζητήσεις αυτές δεν πάμε να μειώσουμε τις δυνατότητες ενός δέκτη η να τον χτυπήσουμε (όπως λένε μερικοί)πάμε να δούμε τα τεχνικά μέρη που θα βοηθήσουν τον υποψήφιο αγοραστή σε μια επιλογή που θα κάνει
Το blind δεν θα έλεγα είναι ένα εκείνο που θα κάνει τον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει όμως είναι ένα κριτήριο όταν διαβάσεις ότι ένας δέκτης είναι καλός σε αυτό σημαίνει ότι εχει και καλό Tuner σε εν α ποσοστό 80% πράμα που σου λέει αυτοματος ότι δεν θα έχει πρόβλημα σε μια πολύ δύσκολη συχνότητα εκεί που λέμε είμαστε στο όριο(όμως και εδώ θέλει προσοχή όταν ο δέκτης δεν κάνει καλό Blind δεν σημαίνει και πάλι ότι δεν είναι καλό το tuner του γιατί μπορεί να φταίει το πρόγραμμα του Blind μιλάμε για ένα 20% δεικτών που δεν κάνουν καλό άλλα έχουν καλό tuner )
Κάθε δέκτης έχει το κάτι διαφορετικό και απευθύνεται σε διαφορετικό χρήστη και ανάλογα με το τι ζητάς επιλέγεις +το οικονομικό
Τέλος να μπερδέψω λίγο περισσότερο την ιστορία με την καλή έννοια ένας δέκτης με καλό TuneR δεν σημαίνει ότι έχει και καλή εικόνα η ακόμα μπορεί να μην έχει καλό reader για να διαβάζει κάρτες κτλπ επομένως το βασικό σε όλη την ιστορία είναι όσοι διαβάζουν γενικός στα forum να επιλέξουν ακριβώς με αυτό που θέλουν
teomad

perator: