Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το BLIND SCAN θέλω να δω αν κάποτε θα το φτιάξουν.
Στις αρχές που είχα κάνει δοκιμές, του είχα σβήσει όλους τους αναμεταδότες και είχα πατήσει εύρεση.
Δεν βρήκε και πολλούς πανεύκολους αναμεταδότες ακόμα από τον ASTRA.

Δεν ξέρω αν έχει κάνει κανείς δοκιμές τελευταία, να δει αν πλέον την έχουν φτιάξει την εντολή.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το 10 το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά!
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά...!!!
Ελίζω κάποια στιγμή να βάλουν και τα divX codecs :)

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

γεια σας. εγωω εχω τον edision argus mini 2in1 ip αλλαφοβερα προβληματα..ολο παγωματα στα καναλια.εχω αλλαξει 30 εκδωσεις τπτ....

Ποια κάρτα έχεις; Κανονικά κάποια έκδοση θα είχες βρει που να σου δουλεύει. Κάνεις πλήρες upload to firmware (+ bootloader)?

kapa. εχω μετανιωσει πραγματικα που τον αγορασα .ολα τα εχω δοκιμασει μαζι του αλλα τπτ..ολο κωλληματα και σε ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..

Τί να σου πω; Η πιο σταθερή σε μένα ήταν η 1.3.45 για νόβα. Αν δεν χρειάζεσαι το δίκτυο δοκίμασε να το βγάλεις.

Νεα έκδοση 1.4.03

- Ability to decipher the source selection for each channel separately
- The blue button on the remote. Options: Auto - CAM1 - CAM2 - Card (both cards)
- Descrambler setting (see very top line)
- FastScan
- V13 card goes
- RC1 and RC2
- In standby, only the Clock display
- START is displayed at boot (not BOOT) (if boot loader is recorded)
- Deep Standby - On / off (standby or standby faster)
- Instead of conditional access encryption is displayed
- Multi-Feed Information + 0 =
DVR-plays, MP3, MP2, MP1, JPG, BMP, OGG, WAV, FLAC, MKV, MP4, MOV, AVI, MPG, MPEG, VOB, DAT, TS, TRP, m2ts, m2t, tp
- No DivX, XVid (note this was added if such a file will try to play)
Station lists compatible with each other: ILTV, Truman, Xwindow, and Synaps Lemontree
- import via USB or RS232
- Please adjust settings

Οχι δεν είναι ILtv που έχει μείνει στην 1.3.89
Τα νέα στοιχεία θα προστείθονται σε όλες τις αντίστοιχες εκδόσεις.

Αυτή η έκδοση, 1.4.03 είναι ακόμη και χωρίς την ΟΝΕ και CS;

Η Amstar-SAB-4.1.00-mini-byFFTeam ειναι SD & η XWindow SAB-4.1.00-mini-byFFTeam ειναι HD. Δουλεύουν μια χαρά και αλλάζουν κανονικά και τα ψηφιακά (MPG4), που δούλευαν στην 1,3,89 σε 4:3.

Last edited:

H XWindow είναι πιο ωραία οπτικά από την ILTV; Γενικά τι διαφορές έχουν μεταξύ τους πέρα από τις ολοένα προστιθεμένες δυνατότητες;

Η διαφορά είναι στην αισθητική κυρίως, όπως και στο θέμα του ότι δεν κάνουν χρήση και του πράσινης και της κόκκινης λειτουργίας του τηλεχειριστηρίου.

H XWindow είναι πιο ωραία οπτικά από την ILTV; Γενικά τι διαφορές έχουν μεταξύ τους πέρα από τις ολοένα προστιθεμένες δυνατότητες;
Το αν ειναι πιο ωραια ειναι καθαρα υπικειμενικο..
Παντως η ILTV ειναι πιο πρακτικη, ετσι οπως ξεδιπλωνεται το μενου και εχεις στη σειρα δορυφορους καναλια αγαπημενα. Ενω στη XWindow, αλλα και στις αλλες, πρεπει να πατας το κοκκινο κουμπι για να σου ανοιξει αλλο παραθυρο και να προχωρησεις. Αν εχεις ενα (ποιος εχει μονο ενα!) η δυο δορυφορους, δεν υπαρχει προβλημα. Αν ομως εχεις πολλους δορυφορους ειναι κουραστικο..

Να ρωτησω παιδια απο που κατεβαζουμε την νεα εκδοση?
Βρισκω μονο μεχρι 1.382 και Lemon tree μονο μεχρι 1.140
Και μια ερωτηση οταν λεμε ILTV εννουμε την lemon tree edition?
Βλεπω μεγαλη διαφορα στον ογκο των δυο λογισμικων. Το ενα ειναι 2.3 mb και το αλλο 4 και κατι,
Τι διαφορες εχουν?
Ευχαριστω πολυ
Νικος

ILTV = Ich Liebe TV, από τον Kunibet, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Υπάρχουν άλλες 5 εκδόσεις, η Lemontree, η Synaps, η Amstar, η Truman και η Amico που σταμάτησε.
Για το που θα τις βρεις, αν ανατρέξεις σε παλαιότερες απαντήσεις θα βρεις που υπάρχουν.
Πχ ο Kunibert τις βάζει εδώ και εδώ.

Ευχαριστω πολυ παιδια,
Κατεβαζω συνηθως τα λογισμικα απο το satgreco που εχει μονο τα ILTV μεχρι στιγμης με κανενα προβλημα.
Αυτο που δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω ειναι η βλακεια που εχουν επιλεξει για τον δεκτη να εχει διαφορετικα λογισμικα αναλογα με το αν δουλευει με scart η HDMI.
Εγω τον εχω συνδεδεμενο και με τις δυο συνδεσεις. Του φοραω το HD λογισμικο. Με scart για να στελνω το σημα ασυρματα kai me HDMI σε ενισχυτη για να στελνω το σημα σε αλλες τηλεορασεις. εννοειται οτι αν ηθελα να δω μεσω scart δεν θα ειχα ελεγχο των μενου με το HD λογισμικο.
Τελειως κουφο και δυσχρηστο,
Γιατι ομως τοσες διαφορετικες εκδοσεις λογισμικου? Μπορει να με στειλει κανεις σε καποιο post να διαβασω τι κανει η καθε μια?
Για παραδειγμα εγω που συνηθως κατεβαζω αναβαθμισεις μιας εκδοσης λογισμικου τι εχω να κερδισω επιλεγοντας για παραδειγμα lemontree η καποια αλλη?
Καποιο λογο θα εχουν αυτοι που τις εβγαλαν δεν μπορει....
Νικος, ευχαριστω

Last edited:

Οπως προείπα, απλά αλλάζει η εμφάνιση, ό,τι εφαρμόζεται στην μία εφαρμόζεται και στην άλλη!!!