Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλά... τα Chip "τα σκότωσα"! :jester:

Για το Component μέσω Scart, ξέρουμε αν δουλεύει?

καλά δεν πειράζει...έχεις πει τόσα πολλά εδώ μέσα και έχεις συμβάλλει στο φόρουμ που δικαιολογείσαι και συ να γράψεις κάτι λάθος :-)
το Component δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι πως θα γίνεται...
τι το θες όμως???

Μου φαίνεται περίεργο να μην έχει καθόλου Component.
Θεωρητικά, αφού είναι η συνέχεια του Mini πρέπει να έχει περισσότερα πράγματα, όχι λιγότερα.

Respect... για το σχόλιο ;-)

Φίλοι μου καλημέρα σε όλους.
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος οργάνωσης των καναλιών του Edision Argus Mini 2in1 Combo (πχ μέσω Η/Υ μπορώ ?) μιας και είμαι πολύ καινουριος στο άθλημα.

Και μέσα από τον δέκτη μια χαρά είναι.

Αν θέλεις και τα κλειδωμένα κανάλια, κάνεις αναζήτηση κάθε δορυφόρο δύο φορές.
Την πρώτη επιλέγεις μόνο τα ελεύθερα, την δεύτερη όλα. Έτσι για αρχή έχεις μια καλή πρώτη τακτοποίηση.

Από εκεί και πέρα, σε κάθε δορυφόρο στην βασική λίστα, βάζεις πρώτα-πρώτα τα κανάλια που θα βλέπεις περισσότερο.
Εγώ έτσι έχω τα μουσικά, μετά αυτά με ταινίες, γενικά, κλπ...

Παίρνω ένα back up του image μου και το περνάω στο setedit. Ανοιγοντάς το λοιπόν για να το διαχειριστώ, εμφανίζει κανονικά τα πάντα εκτός από τις λίστες μου.
Στις λίστες εμφανίζει τα ονόματά τους αλλά χωρίς να περιέχουν κανάλια μέσα...
Άλλος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο;

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Παίρνω ένα back up του image μου και το περνάω στο setedit. Ανοιγοντάς το λοιπόν για να το διαχειριστώ, εμφανίζει κανονικά τα πάντα εκτός από τις λίστες μου.
Εγώ φίλε μου και δεν βρήκα λύση.........

ΠΑρατήρησα το εξής. Πέρασα τη νέα έκδοση από το ichliebe και τυχαία ανακάλυψα πως δεν κατεβάζει κάποια κανάλια (πχ ΑΝΤ1 europe από τις 39). Να υποθέσω ότι δεν έχει περασμένους όλους τους transpoders το συγκεκριμένο image;
Να καθίσω να τους περάσω με το χέρι όλους ή μπορώ με κάποιον άλλον τρόπο να το ενημερώσω;

Πέρα από αυτό το αρνητικό είδες κάποια άλλη ουσιώδη βελτίωση στη νέα έκδοση του ILTV?

ΠΑρατήρησα το εξής. Πέρασα τη νέα έκδοση από το ichliebe και τυχαία ανακάλυψα πως δεν κατεβάζει κάποια κανάλια (πχ ΑΝΤ1 europe από τις 39). Να υποθέσω ότι δεν έχει περασμένους όλους τους transpoders το συγκεκριμένο image;
Να καθίσω να τους περάσω με το χέρι όλους ή μπορώ με κάποιον άλλον τρόπο να το ενημερώσω;
Εγώ πριν δυο μέρες, έσβησα όλες τις συχνότητες του Hellas και τις πέρασα όλες μία-μία με το χέρι, βάσει του KingOfSat.

Μου φαίνεται... πως με ΝΕΤ ΟΝ, τον είχα βρει τον ΑΝΤ1 (πριν περάσω τις συχνότητες με το χέρι).
Σε απλή εύρεση ούτε εμένα τον είχε βρει.

Έχω τον εν λόγο αποκωδικοποιητή εδώ και 2 χρόνια περίπου χωρίς να κάνω καμία αλλαγή ούτε αναβάθμιση τίποτε. Προχθές έγινε μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή μου. Από την ώρα που ήρθε το ρεύμα και μετά ο αποκωδικοποιητής κάνει boot που αναβοσβήνει κατά διαστήματα. είμαι συνδρομητής Novα και φυσικά νόμιμη κάρτα η οποία παίζει και σε άλλα μηχανήματα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να επανέρθει. Είμαι από Ξάνθη και σέρβις απ´ ότι ξέρω εδώ δεν υπάρχει

Άλλη μια απορία. Τα αρχεία test_write1.dvr και test_write2.dvr που σημιουργούνται κάθε τόσο μέσα στο usb stick τι ακριβώς είναι;

Κατέληξα πως το setedit βλέπει τα favs μόνο από το επίσημο λογισμικό και από το ilt. Τα λογισμικά από familien πρέπει να έχουν κάποια ασυμβατότητα με το setedit.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Πριν ανοιξεις το backup αρχειο πατα Ρυθμισεις και στις Γενικες ρυθμισεις να εχεις μαρκαρισμενο μονο το Ελληνικα (γλωσσα). Και στο Μετατροπη να εχεις μαρκαρισμενο μονο το Ληψη της λιστας αγαπημενων απο την εισαγωμενη λιστα. Ποια αναβαθμιση εχεις? Εγω την 1.4.22 SD απο satgrekco, αλλα και με την 1.4.08 που ειχα δοκιμασει τις εδειχνε τις λιστες.