Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Οπότε έως τώρα (αποδεδειγμένα)...

Δεν παίζει βίντεο... XVID (?), AVI (?), FLV.

Σε ευχαριστώ Σάκη! Λύθηκε η απορία μου.
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να μετατρέπει γρήγορα τα xvid σε format που μπορεί να παίξει ο mini;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

θυμαμαι, sakis.kom, πως, παλια, ειχα καταφερει να περασω λιστες απο την 1.0.7 στην 1.1.70 (που ειχε αλλο Loader) με το argus mini RS232 Tool v1.1.04.
Επισης, imper31, ισως αν δοκιμασεις να περασεις σκαλοπατι σκαλοπατι τις αναβαθμισεις, ισως, λεω ισως, να καταφερεις να περασεις τις λιστες. Εννοω απο την 1.2.86 να πας στην 1.3.20.. απο κει στην 1.3.45.. μετα στην 1.3.90 και τελος στην 1.4.22 (με την ιδια διαδικασια "μπορεις να κρατησεις ενα αντιγραφο ασφαλειας σε usb, και να βαλεις την 1.4.22 απο satgrekco.gr ως πληρες και Loader και μετα απο το αντιγραφο ασφαλειας να περασεις μονο λιστες").:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Επιβεβαιώνω και εγώ με βάση την εμπειρία μου ότι περνώντας σταδιακά από την 1.1.70 στην 1.2.xx, κατόπιν στην 1.3.xx και πρόσφατα στην 1.4.xx δεν είχα πρόβλημα με τις λίστες των καναλιών.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι να μετατρέπει γρήγορα τα xvid σε format που μπορεί να παίξει ο mini;

Εγώ δουλεύω το WinAvi all in one converter.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Πολύ ωραίο πρόγραμμα και εύχρηστο το Clarke Tech Editor Studio. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο δέκτη μετά είναι ότι ενώ τους τίτλους των αγαπημένων τους δείχνει κανονικά είναι άδειες οι λίστες . Δεν έχει τίποτα μέσα. Κάνω κάτι λάθος?

Έφτιαξα ένα mkv με το mkvmerge από ένα avi και παίζει αλλά κάποια στιγμή κολλάει. Αν έχω καταλάβει καλά το mkv είναι ένα κουτί και μέσα σε αυτό μπορεί να μπει αρχείο video οποιουδήποτε format (avi, xvid...).
Αν όμως φτιάξω ένα mkv με αρχείο xvid, πάλι δε θα το παίξει ο edision, σωστά; Τι αρχείο video πρέπει να πάρω ώστε να παίζει το mkv;

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνει ζημιά. Δεν ξέρω όμως ποια μπορεί να είναι αυτή.
Για δοκίμασε να κάνεις ένα MP4 και όχι MKV.

Υπάρχει κάποιο γρήγορο πρόγραμμα για να κάνω mp4 από avi, xvid, divx; Το mkv το έφτιαχνα με το mkvmerge.

Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός δέκτη Edision Argus Mini 2in1 ip με κινητό πιάτο και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση firmware χωρίς να χάσω τις ρυθμίσεις από τούς δορυφόρους και τα κανάλια, όπως θα ήθελα να ρωτήσω πιο firmware προτείνετε τώρα έχω το 1.2.86
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μού στείλει ένα μήνυμα
Ευχαριστώ Γιάννης
βάζεις στικάκι ή σκληρό στον δέκτη.
πας πληροφορίες συστήματος-> αποθήκευση σε USB και αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις σου σε back-up (θα καταλάβεις μετά γιατί)
μετά περνάς την νέα αναβάθμιση που θες επιλέγοντας πλήρης & loader!!!
μετά την επανεκκίνηση αναβαθμίζεις αυτή την φορά με το back-up σου επιλέγοντας μόνο λίστα καναλιών
κι έτσι έχεις περασμένο πλέον το νέο firmware κρατώντας βέβαια τις λίστες καναλιών-δορυφόρων-αγαπημένα αλλά και weather forecast & RSS readers & lines εφόσον είναι activate κατά την στιγμή δημιουργίας του back-up

TIP: ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά θαχεις πάντα το back-up σου για να ξαναγυρίσεις σε αυτό ακόμα κι αν δεν σε καλύπτει το νεο firmware! αν επιθυμείς να γυρίσεις σε αυτό θυμήσου να επιλέξεις πλήρης & loader.
α και να θυμάσαι τα back-up και τα firmware να τα χεις αντίγραφα στο pc, laptop, netbook γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :-)

WinAvi Converter
αψογο
γρήγορο
και ενσωματώνει και τους υποτιτλους παράλληλα!!!
δοκίμασε να το κάνεις mpeg-2 και θα μείνεις ευχαριστημένος θεωρώ

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλύτερα από την στιγμή που είναι DIVX, (MP4 δηλαδή) δεν είναι να το κάνει MPEG4 και όχι MPEG2 ?

Όμως κάνει re-enconding το πρόγραμμα αυτό, σωστά; Και απαιτείται κανένα 2 ώρο;

Όμως κάνει re-enconding το πρόγραμμα αυτό, σωστά; Και απαιτείται κανένα 2 ώρο;
ΤΣΟΥ!
γι'αυτό λέω: WinAvi Converter & MPEG-2
γιατί το συγκεκριμένο σε έναν υπολογιστή 3ετίας κάνει περί τα 10 λεπτά για μια 2ώρη ταινία

TRY ΙΤ FIRST, ΤΕLL ME AFTER ;-)

ΤΣΟΥ!
γι'αυτό λέω: WinAvi Converter & MPEG-2
γιατί το συγκεκριμένο σε έναν υπολογιστή 3ετίας κάνει περί τα 10 λεπτά για μια 2ώρη ταινία

TRY ΙΤ FIRST, ΤΕLL ME AFTER ;-)

Τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω το βραδάκι.

Κάποια σταθερή καλή έκδοση, με έτοιμα τα κανάλια "favorites" , μετά από την 1.3.45 ? (μιά και τελευταία δοκίμασα την verde 1.4.41 αλλά δεν μου πολυάρεσε (καλές σχετικα γραμματοσηρές, δίνει περισσότερες επιλογές στα online news , αλλά δεν μου κρατά τις αλλαγές στην σειρά των καναλιών)

Γειας παιδια.Εχω τον edision argus mini hispeed combo δεκτη και πσαχνω την καινουργια εκδοση 1.3.95 μηπως μπορειτε να βοηθεισετε και πιο site υπαρχει να το κατεβασω δωρεάν?

Last edited by a moderator:

Έχω το εξής πρόβλημα με τον mini. Στις επιλογές των γλωσσών των καναλιών δεν εμφανίζει τα ονόματα των γλωσσών αλλά το σύμβολο "qcs". Κάνοντας ξανά αναζήτηση δορυφόρου, κάποια από τα κανάλια αποκτούν κανονικά τα σωστά ονόματα ήχου (πχ gre, eng κτλ) αλλά κάποια άλλα κανάλια όχι.
Έχω περασμένη την τελευταία από ichliebe.

Παιδες αλλη μια ερωτηση κατεβασα την 1395 απο εκει που μου εδωσε ο φιλος KROPILACK αλλα οταν την βαζω τη εκδοση με στικακι στο αποδικοποιητη και κανω αναβαθμηση μεσω usb μου βγαζει ενα rec στην οθονη αργει κατι κανει με τα καναλια αλλα τελικα δεν την περναει την εκδοση.ουτε αλλαζει κατι απο την προιγουμενη 1387 ουτε στις πληροφοριες λεει οτι αλλαξε.τι κανουμε λοιπον?μηπως κανω κατι λαθος?ευχαριστω.