φιλε εδωΚαλησπέρα , μετά από αρκετό καιρό. Έχω τον Edision Argus Mini 2in1 Combo (όχι IP) και μου έχει αρχήσει να κάνει διάφορα reboot με τα διαφορα firmware που του βάζω. Πριν το πάω για service μιας και είναι ακόμη στην εγγύηση , σκέφτομαι να του περάσω το τελευταίο firmware πριν να γίνει κοινό με τον IP μήπως η λειτουργία LAN και γενικά τα δικτυακά του δημιουργούν προβλήματα. Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω? Έχω φάει τον κόσμο στο Google και δεν βρίσκω τίποτα. Φυσικά θέλω το μη επίσημο καθώς το επίσημο δεν παίζει την original Nova.
Δοκίμασε κανείς την νέα 1.4.39; Τι αλλάζει από την προηγούμενη;
Επειδή έχω χαθεί σε τόσες σελίδες, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Πως εμφανίζω υπότιτλους σε ένα mkv; Δοκίμασα τόσο με ξεχωριστό αρχείο, όσο και με ενσωμάτωση με το mkvmerge αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη.
Πρόβλημα κωδικοποίησης ή χρειάζεται κάτι άλλο;
Επειδή έχω χαθεί σε τόσες σελίδες, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Πως εμφανίζω υπότιτλους σε ένα mkv; Δοκίμασα τόσο με ξεχωριστό αρχείο, όσο και με ενσωμάτωση με το mkvmerge αλλά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη.
Πρόβλημα κωδικοποίησης ή χρειάζεται κάτι άλλο;
Μάλλον έχουν διορθωθεί κάποια πράγματα και δείχνει πιο σταθερή σε σχέση με τις προηγούμενες 1.4.ΧΧ.:
- Ποιο σταθερές και αξιόπιστες εγγραφές με χρονοπρογραμματισμό ή timeshift.
- Σταμάτησαν κάποια τυχαία κλειδώματα μετά από πολύωρη χρήση (με απενεργοποιημένες δικτυακές λειτουργίες) - πάγωμα εικόνας και μόνο on/off από τον διακόπτη για επαναφορά.
- Υπάρχει βελτίωση στα επίγεια ψηφιακά της ΕΡΤ σε DVB-T λειτουργία - λήψη στην Αθήνα - είχαν μικροδιακοπές ενώ ο δέκτης της τηλεόρασης έπαιζε κανονικά (εκτός αν έτυχε να τα βελτιώσει η ΕΡΤ αυτές τις μέρες). Πιθανόν να βελτιώθηκε και η εγγραφή από την ΕΡΤ HD (έκανε μικροδιακοπές στην αναπαραγωγή - παρόλο που ο δίσκος ήταν αρκετά γρήγορος) αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει με την 1.4.39.
Εξακολουθεί να έχει κάποια προβλήματα με λεπτομέρειες όπως:
- Μπερδεύει τη σειρά στη λίστα των DVB-T καναλιών μετά από εγγραφή αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με εναλλαγή λίστας, π.χ. από Επίγεια σε Όλα και πάλι Επίγεια.
- Αν έχει προγραμματιστεί η απενεργοποίηση του συνδεδεμένου σκληρού δίσκου, ο δίσκος απενεργοποιείται ακόμα και αν εκείνη την ώρα γίνεται αναπαραγωγή (εγγραφής, αρχείου κλπ.).
- Η ανταπόκριση στις εντολές του τηλεκοντρόλ μπορεί και να καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα, συνήθως μόλις ενεργοποιηθεί ο δέκτης - αλλά όχι πάντα και χωρίς προφανή λόγο - ίσως αντανακλάσεις από γύρω συσκευές/υλικά/κλπ. Ένα on/off από το τηλεκοντρόλ αρκεί συνήθως για να επανέλθει.
Σε γενικές γραμμές καλός δέκτης και σχετικά σταθερός και αξιόπιστος μετά από 2 χρόνια λειτουργίας και με καλή ως τώρα υποστήριξη σε f/w. Δεν τα κάνει όλα αλλά ότι κάνει φαίνεται ότι το κάνει μάλλον καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.