Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Χαιρετώ την παρέα!

Έχω τον παραπάνω δέκτη και τα προβληματάκια που έχω είναι τα εξείς...

1. Σε έξοδο HDMI και σε επιλογή εξόδου Video RGB η μέγιστη ανάλυση που μας δίνει η HDMI είναι 576i...:chinscratch::chinscratch::chinscratch: MONO. Με αποτέλεσμα η εικόνα να τρέμει κάθετα και ποιο αισθητό είναι όταν εμφανίζεται το μενού στην οθόνη...
Στην έξοδο Video CVBS η ανάλυση φτάνει εώς 1080p η εικόνα είναι σταθερή αλλά δεν έχει την ευκρίνεια και την σωστή οξύτητα όπως στην ρύθμιση RGB. (Είναι ελάχιστα θαμπή) σε ότι ανάλυση και να ρυθμιστεί.
Δεν θα έπρεπε κανονικά και σε ρύθμιση RGB να φτάνει η ανάλυση 1080p ???
Μέσω SCART η διαφορά ανάμεσα σε RGB & CVBS είναι φανερή όπου με την πρώτη (RGB) να κάνει την διαφορά λες και βλέπεις απο HDMI.....

2. Το δεύτερο είναι ότι αν ο δέκτης μείνει Stanby με το Led μόνο και όχι το Display (δεν το δοκίμασα αλλιώς) κάνα μία -δύο ώρες και τον κάνεις on από το κοντρόλ, θα ανάψει μόνο το Display και θα παγώσει εκεί. Μετά πρέπει να τον κλείσεις από το διακόπτη στο πίσω μέρος για να ξανά ξεκινήσει....

Η Firmware που φοράει είναι η 1.4.44

Αντιμετωπίζει κανείς αυτά τα προβλήματα ???

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το πρωτο πρόβλημα το αντιμετωπίζω και εγώ φορώντας την 1.3.45 αλλά δεν τρέμει η εικόνα όταν έχω επιλέξει RGB και βλέπω μέσω HDMI .
Όταν μπαίνω στο μενού δείχνει λίγο περίεργα , αλλά μικρο το κακό.
Όσον αφορά την ρύθμιση CVBS , είναι όπως ακριβώς τα λες :
"Στην έξοδο Video CVBS η ανάλυση φτάνει εώς 1080p η εικόνα είναι σταθερή αλλά δεν έχει την ευκρίνεια και την σωστή οξύτητα όπως στην ρύθμιση RGB. (Είναι ελάχιστα θαμπή) σε ότι ανάλυση και να ρυθμιστεί.".

Μήπως να δοκίμαζες άλλο Firmware?

Χαιρετώ την παρέα!

2. Το δεύτερο είναι ότι αν ο δέκτης μείνει Stanby με το Led μόνο και όχι το Display (δεν το δοκίμασα αλλιώς) κάνα μία -δύο ώρες και τον κάνεις on από το κοντρόλ, θα ανάψει μόνο το Display και θα παγώσει εκεί. Μετά πρέπει να τον κλείσεις από το διακόπτη στο πίσω μέρος για να ξανά ξεκινήσει....

Η Firmware που φοράει είναι η 1.4.44

Αντιμετωπίζει κανείς αυτά τα προβλήματα ???

Nα σου δώσω μια ιδέα για το δεύτερο που ρωτάς.
Όταν κλείσεις το δέκτη, πάτησε το μπλε κουμπί (κάτω δεξιά)...
Όλα θα σβήσουν και όταν τον ανοίξεις δεν θα κολήσει πουθενά.

Έτσι τουλάχιστον, συμπεριφέρεται σε μένα με την έκδοση 1.4.68 και σύνδεση scart.

Ο δέκτης βγάζει έως 1080i. Όταν βάλετε RGB είναι έως 576i. Για να έχετε 1080i θα βάλετε YUV.

Καλημέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει, με διαφόρους σκληρούς δίσκους συμβαίνει αυτό, ότι όταν οι εγγραφές φτάσουν τις 50-60 ο δέκτης δεν κάνει άλλο πρόγραμμα εγγραφή. Πρέπει να 'αδειάσει' ο σκληρός δίσκος και μετά ok. Υπάρχει καμιά λύση γι' αυτό;

Καλημέρα σε όλους. Έχω παρατηρήσει, με διαφόρους σκληρούς δίσκους συμβαίνει αυτό, ότι όταν οι εγγραφές φτάσουν τις 50-60 ο δέκτης δεν κάνει άλλο πρόγραμμα εγγραφή. Πρέπει να 'αδειάσει' ο σκληρός δίσκος και μετά ok. Υπάρχει καμιά λύση γι' αυτό;
Εχω τοσες πολλές φορές αλλάξει firmware και δεν έχω προλάβει να δω τέτοιο μεγάλο νούμερο εγγραφών. Πάντως πολλες φορές έχει πρόβλημα στο να γράψει κάτι που εχεις προγραμματίσει (γι'αυτό κυρίως το έχω παρακάνει στις αλλαγές firmware).-bye-

Μήπως έχεις φτάσει περίπου στο 90% της χωρητικότητας και δεν έχει πλέον ο δέκτης την σωστή ταχύτητα για να συνεχίσει να γράφει?

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το πρωτο πρόβλημα το αντιμετωπίζω και εγώ φορώντας την 1.3.45 αλλά δεν τρέμει η εικόνα όταν έχω επιλέξει RGB και βλέπω μέσω HDMI .
Όταν μπαίνω στο μενού δείχνει λίγο περίεργα , αλλά μικρο το κακό.
Όσον αφορά την ρύθμιση CVBS , είναι όπως ακριβώς τα λες :
"Στην έξοδο Video CVBS η ανάλυση φτάνει εώς 1080p η εικόνα είναι σταθερή αλλά δεν έχει την ευκρίνεια και την σωστή οξύτητα όπως στην ρύθμιση RGB. (Είναι ελάχιστα θαμπή) σε ότι ανάλυση και να ρυθμιστεί.".

Μήπως να δοκίμαζες άλλο Firmware?

Ποιο παλιό Firmware εννοείς ?
Γιατί η 1.444 είναι η ποιο νέα...

Nα σου δώσω μια ιδέα για το δεύτερο που ρωτάς.
Όταν κλείσεις το δέκτη, πάτησε το μπλε κουμπί (κάτω δεξιά)...
Όλα θα σβήσουν και όταν τον ανοίξεις δεν θα κολήσει πουθενά.

Έτσι τουλάχιστον, συμπεριφέρεται σε μένα με την έκδοση 1.4.68 και σύνδεση scart.

petersty ευχαριστώ!
Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Σου παρουσίαζε κι'εσένα το ίδιο πρόβλημα?

Ο δέκτης βγάζει έως 1080i. Όταν βάλετε RGB είναι έως 576i. Για να έχετε 1080i θα βάλετε YUV.

Φίλε μου ρύθμιση YUV δεν βρήκα πουθενά στον δέκτη....

Υπάρχει κανενα firmware για τον δεκτη αυτον που να διαβάζει και να παίζει κ mkv και avi αρχεία? και υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο?

υπαρχει περιπτωση ο δεκτης να παιξει ταινιες μεσω δικτυου?η μονο απο usb?

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Υπάρχει κανενα firmware για τον δεκτη αυτον που να διαβάζει και να παίζει κ mkv και avi αρχεία? και υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο?
Όλα τα τελευταία FW εδώ και μήνες, παίζουν αρχεία.
Για υπότιτλους, δεν έχω για να δοκιμάσω, αλλά οι αναφορές είναι πως παίζει κανονικότατα.

Το τελευταίο, αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Πάντα την είχα την επιλογή.
Τον έχω συνδέσει με HDMI (από τα φθηνά) και μου δίνει την παραπάνω ρύθμιση.
Μήπως δεν το υποστηρίζει η τηλεόραση σου?

Και να μην το υποστήριζε στο menu θα έπρεπε να φαίνεται!