Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Με την εκδοση (Kunibert mini 18/5/2012) που εβαλα τωρα, δεν μου το εχει παρουσιασει ακομα..

Λες η 28/8/2012 να ειναι αυτη η αναβαθμιση με το προβλημα?

Δεν ξέρω αν είναι αυτή η προβληματική έκδοση αλλά θα σου πω τι έκανα εγώ και έχω ησυχάσει:2thumb22sup:.

Μετά από διάφορες εκδόσεις έφτασα και στην 1.4.68 την πιο σταθερή και γρήγορη έως σήμερα κατά τη γνώμη μου.
Στο έγραψε άλλωστε και ο φίλος kropi πιο πάνω...

Κάθε επόμενη έκδοση δεν είναι σωνει και καλα καλυτερη. Απλά φτιάχνει κάποια πράγματα, χαλάει κάποια άλλα.
Τη δοκιμάζεις. Σου κάνει. Κράτα την.
Δεν σου κάνει. Γύρνα στο backup που έχεις κρατήσει.

Τόσο απλά...

παντως, σαν προγραμματιστης που ειμαι αυτο το "φτιαχνει κατι κ χαλαει κατι αλλο" δεν το πιστευω επ ουδενι,
αν ηταν αγαπητε σε καθε επεκταση που κανουμε σε ενα προγραμμα να χαλαμε κατι αλλο,
θα μας ειχαν απολυσει απο την πρωτη ωρα,
μου φαινεται αδιανοητο να συμβαινει κατι τετοιο

παντως, σαν προγραμματιστης που ειμαι αυτο το "φτιαχνει κατι κ χαλαει κατι αλλο" δεν το πιστευω επ ουδενι,
αν ηταν αγαπητε σε καθε επεκταση που κανουμε σε ενα προγραμμα να χαλαμε κατι αλλο,
θα μας ειχαν απολυσει απο την πρωτη ωρα,
μου φαινεται αδιανοητο να συμβαινει κατι τετοιο

Αγαπητέ, μόλις διοριστώ διευθύνων σύμβουλος μη χολοσκάς.
Θα τους απολύσω ...πάραυτα

Το θεμα ειναι οτι δε γινεται επεκταση αλλα νεο λογισμικο απο την αρχη και ειναι απολυτα λογικο να γινεται.Επισης δε γινεται απο ενα ατομο αλλα απο 90!!!!!! για ευνοητους λογους...
Το θεμα της βιομηχανικης κατασκοπιας στη κινα εχει παρει τρελες διαστασεις...
Τελος κανενα λογισμικο απο αυτα που βαζουμε δεν ειναι official release αλλα beta και ετσι μονο αν δοκιμασεις ξερεις.Για να σε δωσω να καταλαβεις η τελευταια κανονικη αναβαθμιση ειναι η 1468 και απο τοτε ολα ειναι beta versions...και οι δυνατοτητες να
προσθεσεις codecs και drivers για οτιδηποτε ειναι περιορισμενες οποτε χαλας κατι και φτιαχνεις κατι αλλο.Ετσι ο καθενας βαζει αυτη την εκδοση που τον βολευει...

Βγηκε καινουργια αναβαθμιση στο ichliebe.. 25/3/2013..
Μηπως την δοκιμασε κανεις?

πως να γνωριζει ρε dpani; εχεις πετυχει ποτε πουθενα changelog;

οτι γουσταρουν προσφερει, την δοκιμαζεις κ ψαχνεις να βρεις...

Η νέα έκδοση έχει ξάνα αριθμό 1512 και κάτι "διορθώνει" κάτι προς Αυστρία μεριά

Πολλή ησυχία έχει πέσει στο νήμα (από το Μάρτιο!).
Έχει δοκιμάσει κανείς την έκδοση 1.5.21; Έχει καμία ουσιαστική διαφορά από την 1.5.19;

Εγώ έχω μείνει σε παλιότερη έκδοση. Κάποια στιγμή θα περάσω ότι τελευταίο υπάρχει.
Κατά τα άλλα... τα ίδια.

Δοκιμασα την Argus_Mini_1527 απο http://www.sat-soft.net/index.php/16-argus-mini-2in1-2in1-ip-sat-sat-ip-t/35-software. Δοκιμασα να δω αν δειχνει το ΑΝΤ1 EUROPE αλλα τζιφος! Το MEZZO και το SIC INTERN. εδειχναν κανονικα.. Ψαχνοντας.. πηγα στο Ρυθμισεις CA--> mcas Confing, και ειδα οτι κατω κατω εχει προστεθει μια επιλογη που λεει VIA check CRC. Εκει το Enable που ηταν, το αλλαξα και εβαλα Απενεργοποιηση. Κανοντας το αυτο μου εδειξε το ΑΝΤ1 EUROPE! Να πω εδω πως για να δειξει το ΑΝΤ1 EUROPE χρειαστηκε να περασω το δικο μου mcaskey (γιατι σε αυτο που ειχε μεσα η αναβαθμιση απο μονη της δεν ειχε τιποτα για ΑΝΤ1 EUROPE και MEZZO). Τωρα με τα Γαλλικα (ΤΝΤ) ειτε ετσι ειτε αλλιως, δεν μπορεσα να τα δω.

Την βοήθεια σας παρακαλώ στο θέμα της εμφάνισης ορισμένων καναλιών σε μορφή 4:3 η και μικρότερη, ενώ αυτά εκπέμπουν σίγουρα σε 16:9. Το firmware που έχω περάσει είναι το τελευταίο (1.52.7 Verde) αλλά ότι και να εχω αλλάξει στις ρυθμίσεις δεν έχει πιάσει (π.χ ΑΝΤΕΝΑ στα επίγεια εμφανίζεται πάντα σε 4:3, ενώ το MEGA (digea - επίγειο) σε 16:9). Η τηλεόραση που έχω είναι μία SONY LCD 40' (HDX 850) και με προηγούμενο λογισμικό δεν μου το έκανε αυτό. Το ίδιο πρόβλημα έχω και σε αρκετά δορυφορικά

Επεξεργασία:
Τελικά βρήκα την λύση, βάζοντας Auto & auto στις ρυθμίσεις εμφάνισης του Argus.

Last edited by a moderator:
Εκτός από λύση με vonets wifi bridge, μπορώ να συνδέσω ασύρματα το δέκτη στο internet με τα στικάκια wifi edi (mini ή mega);ή αλλιώς, με άλλα dongles ίσως; δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλού, παρακαλώ τα φώτα σας...