Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Ethernet..
Μια μου δειχνει καιρο και νεα και μια οχι...κι οταν κανω ping στην ip του, πανω απο τα μισα πακετα τα χανω...

Last edited:
Πάρε καλύτερα ένα access point για αυτόν τον δέκτη. Έχει θέμα με τα wifi usb...

Κάρτα δικτύου δεν θα βρεις.

Vonets wifi bridge χρησιμοποιω, 2 εχω, με καμια δεν συμπεριφερεται πλεον καλα, πιο παλια δεν ειχε προβλημα...και απευθειας με καλωδιο στο router να τον κουμπωσω, τα ιδια κανει

Τότε μάλλον έχεις θέμα με το δίκτυο στον δέκτη, ξεκίνα να αλλάζεις λογισμικά και να δοκιμάζεις για αρχή..

edit: τι ακριβώς σου κάνει ο δέκτης ??

Last edited:
Ουτε θέμα λογισμικοϋ πρεπει να είναι, αλλαξα 2-3 και παλι τα ιδια κανει (με το 1.5.27 πώς δουλευε πριν και τωρα δεν ) ουτε θεμα δικτυου...και στο δικο μου forthnet και στου αδερφου μου το wind τα ιδια...αρα, στο hardware κατι τρεχει...
Εχω αναφερει λιγο πιο πανω

Θεωρώντας πως έχεις ελέγξει τα πάντα στο δίκτυο σου και δεν υπάρχει πρόβλημα... ο δέκτης δοκιμάστηκε και σε άλλο δίκτυο και παρουσιάζει το ίδο πρόβλημα...
τα wifi δούλευαν και τώρα όχι... τότε έχει πρόβλημα ο δέκτης. Στείλε τον στο κατάστημε που τον αγόρασες ώστε να σταλεί στην Edision.

Το μαγαζί απο το οποίο τον αγόρασα το δέκτη στη Λάρισα εχει κλείσει. την απόδειξη την εχω φυσικά.Τι κάνω;

Για αυτο λες? argus mini 04.04.2014 - Kunibert 1.5.51
Εγω το εχω περασει και ειναι οκ
Eκτος απο το προβλημα με τους υποτιτλους που συνεχιζει να υφισταται (οταν παω να περασω εξωτερικους srt κανει boot)

Last edited by a moderator:
Πρόβλημα με Edision Argus mini 2 in 1 ip & Nova δέκτη
Οταν ανοίγω τον Edision όλα καλά. Αν όμως μετά θέλω να δω NOVA (είναι συνδεδεμένος με το δορυφορικό πιάτο πρώτα ο Edision και μετά με loop o απλός Nova 831 δέκτης) μου βγάζει μήνυμα ο δέκτης της Nova "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ - Ελέγξτε οτι το καλώδιο σήματος είναι συνδεδεμένο στον δέκτη. Αν το πρόβλημα παραμένει, καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών NOVA". Εχω καλέσει την nova, αλλά φυσικά δεν βγαίνει τίποτα, μια και από μόνος του ο δέκτης με factory reset δουλεύει κανονικά.
Οταν κατόπιν δεν χρησιμοποιώ τον Edision όλα στον NOVA δουλεύουν κανονικότατα.
Εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

Εγώ έχω δέκτη ΟΤΕ TV συνδεδεμένο στο loop out και για να έχω σήμα στο δέκτη, πρέπει ο edision να είναι σβηστός με το τηλεκοντρόλ και όχι με το on/off του ρεύματος καθώς επίσης να ρυθμιστεί η έξοδος του loop out σε ενεργή από το μενου οργάνωση συστήματος -> Διάφορες ρυθμίσεις -> Loop Control > ενεργό (ΟΝ)

Εγώ έχω δέκτη ΟΤΕ TV συνδεδεμένο στο loop out και για να έχω σήμα στο δέκτη, πρέπει ο edision να είναι σβηστός με το τηλεκοντρόλ και όχι με το on/off του ρεύματος καθώς επίσης να ρυθμιστεί η έξοδος του loop out σε ενεργή από το μενου οργάνωση συστήματος -> Διάφορες ρυθμίσεις -> Loop Control > ενεργό (ΟΝ)

Eννοείται ότι ο Edision δέκτης είναι κλειστός και στο ρεύμα όταν ανοιγω τον NOVA και η ρύθμιση του LOOP είναι στο ενεργό.
Το σπαστικό είναι ότι μετά το μήνυμα που αναφέρω παραπάνω, μόνο με factory reset και αναμονή αρκετής ώρας έχω σήμα από nova.

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Δεν πρέπει να είναι κλειστός στο ρεύμα αλλά σε αναμονή, όπως έγραψε και ο parapente.

Σεραφείμ ευχαριστώ για μιά ακόμη φορά για το ενδιαφέρον σου.
Μάλλον δεν έδωσα σωστά την περιγραφή. Εννοώ ότι ο δέκτης Edision είναι σε αναμονή (κόκκινο φωτάκι ανοικτό) όταν ανοίγω τον NOVA. Φυσικά και δεν θα είχα απαίτηση να περάσει το σήμα με τον δέκτη εκτός ρεύματος!
Η βοηθειά σας Πολύτιμη!

Μήπως παίζει ρόλο σε ποιο κανάλι κλείνεις τον edision; Δοκίμασε να τον αφήνεις σε κανάλι της 11823 να δούμε τι γίνεται.

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Μήπως παίζει ρόλο σε ποιο κανάλι κλείνεις τον edision; Δοκίμασε να τον αφήνεις σε κανάλι της 11823 να δούμε τι γίνεται.
O δέκτης NOVA μπλοκάρει ετσι και αλλιώς, αν πρώτα ανοίξει ο Edision, σε όποιο κανάλι και να τον αφήσω. Μήπως φταίει που στην ταράτσα υπάρχει diseq για astra & hotbird??

Εννοώ τι γίνεται αν κλείσεις τον edision σε κανάλι της 11823 και μετά ανοίξεις τον pace. Στο DiSEqC καλό είναι ο hotbird να βρίσκεται στη θέση 1.