Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

οχι το mini 2x1 ip ,μηπως ειναι για να διαβαζεις απο nass σκληρο ταινιες

καταλαβα τι κανει τελικα κ οκ δε με ενδιαφερει ,αλλη ερωτηση τωρα οταν επιλεγεις folder εμφανιζεται ο media player καπου λει --καναλια-- εβαλα σε μορφη txt,mu3.mu38 αλλα λει 0 καναλια σε τι μορφη παιζει αν παιζει iptv ,δηλαδη οπως εχω στον vu+ solo2 k plus kontra tv extra tv ktl....

γεια σας παιδιά ο edision argus mini ip ανοίγει τα κανάλια της TRT (TRT Spor, TRT Haber, TRT HD ) στον Turksat 42E που είναι σε σύστημα BISS;Έχω κατεβάσει ένα σωρό mcaskey.bin αλλά κανένα δεν τα άνοιξε.

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

γεια σας παιδιά ο edision argus mini ip ανοίγει τα κανάλια της TRT (TRT Spor, TRT Haber, TRT HD ) στον Turksat 42E που είναι σε σύστημα BISS;Έχω κατεβάσει ένα σωρό mcaskey.bin αλλά κανένα δεν τα άνοιξε.
Ναι, τα δειχνει.
Σου εχω στειλει μηνυμα.
Για να ξερεις πως θα περνας τα μπιζ στον edision..
Πας στο καναλι που σε ενδιαφερει και..
Πατας διαδοχικα το πληκτρο info δυο φορες και μετα το πρασινο πληκτρο και θα σου βγαλει στο πανω μερος της οθονης μια επιλογη για να περασεις το μπιζ.
Τα πρωτα στοιχεια τα αφηνεις οπως ειναι.
θα προσθεσεις μονο στα 00 00 00 00 00 00 00 00 το καταλληλο μπιζ για το καθε καναλι.
Παραδειγμα για τα TRT 10 00 00 00 00 00 00 00
Αφου το περασεις πατας οk και εισαι οk!

Ένα μήνα μετά την λήξη της 5ετους εγγύησης ο Edision Argus Mini 2 in 1 Comb ip τά'φτησε . Αγόρασα έναν optimuss underline 3in1 μα δεν ξέρω που θα βρω και αν παίρνει mcaskey γιατί το MEZZO από Hotbird 13 μου βγαίνει σαν $. Έχει λύση;
Ευχαριστώ

Δεν εχω τον δεκτη (εχω ακομα-φτου μη τον ματιασω-τον edision mini 2in1) αλλα..
Βαλε το τελευταιο (ανεπισημο) λογισμικο απο εδω εδω γιατι πιαθανοτατα ο δεκτης σου να εχει το επισημο λογισμικο που δεν "δειχνει" MEZZO.
Εχω την εντυπωση οτι το mcaskey (εκει που το εβρισκες) για τον Argus Mini 2 in 1 Comb ip θα κανει και για τον underline 3in1.

Κρίμα που χάλασε. Και εμενα παίζει ακόμα κανονικά.
Δοκίμασε πάντως αν θες σε κανένα κατάστημα της περιοχής σου, όλο και κάποιος θα μπορει να στον φτιάξει.

Μετά από κανά 2 χρόνια αποφάσισα να τον ενεργοποιήσω. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού (6ος 2014 μου έβγαλε), αλλά έχω χάσει τις παλιές ρυθμίσεις. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να βάλω σε Αstra, Hotbird, Hellas sat & Turksat. Θέλω τύπο LNB, διαθέσιμοι TP και DISEqC, τι να βάλω?

γνωριζει κανεις γιατι σε μερικα καναλια εχω μονο ηχο και οχι εικονα?

τι πρεπει να αλλαξω?

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Κανε παλι μια ανιχνευση στα καναλια που δεν εχουν ηχο.

11528 Η 29700
10971 Η 29700

εχω κανει ποσες φορες εχω σημα και ηχο κανονικα μονο εικονα δεν με εμφανιζει,τι firmwareεχει βγει τελευτεα ξερουμε?

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

(Αν δεν κανω λαθος) ουσιαστικα ειναι το ιδιο με το απο πανω.
Αυτο που αλλαζει ειναι τα χρωματα στο μενου και καποια γραφικα.

έχεις δίκιο.. σόρι..

na se pw pernaw apla ayto pou me esteiles esy e?

to vazw px xyma mesa sto usb na fainetai me simeiomatario anoigei etsi?

eukolaki fainetai nai ekana k ena antigrafo afaleias...

Δοκιμασες να πατησεις το RC1 & RC2?

"Υποδεχτείτε το βελτιωμένο Τηλεχειριστήριο της οικογένειας Edision Argus με νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερα κουμπιά, εργονομικές καμπύλες για περισσότερη άνεση και χρηστικότητα στο χέρι αλλά και με δυνατότητα λειτουργίας 2 διαφορετικών συχνοτήτων: RC1 & RC2"