Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 C

Στις ρυθμίσεις του δέκτη, τα είχες ρυθμίσει όλα σαν 1.1 ή είχες και βάλει άλλα πρωτόκολα?
Είχα βάλει αυτόματη αναζήτηση.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Σαν ρύθμιση DiSEqC στον κάθε δορυφόρο, τι σου έβγαλε/εμφάνισε ο δέκτης? Κάτι πρέπει να σου έδειχνε.

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Σαν ρύθμιση DiSEqC στον κάθε δορυφόρο, τι σου έβγαλε/εμφάνισε ο δέκτης? Κάτι πρέπει να σου έδειχνε.

Δες και μόνος σου....

Attachments

• IMG_0433.JPG
    IMG_0433.JPG
    84.4 KB · Views: 63
Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Νομίζω θα ήταν χρήσιμο να έγραφε καθένας τη διακόπτη χρησιμοποιεί και δουλεύει χωρίς προβλήματα με το δέκτη μας ώστε κάποιοι που θέλουν να αγοράσουν να αποφύγουν τις "κακοτοπιές".

Νομίζω θα ήταν χρήσιμο να έγραφε καθένας τη διακόπτη χρησιμοποιεί και δουλεύει χωρίς προβλήματα με το δέκτη μας ώστε κάποιοι που θέλουν να αγοράσουν να αποφύγουν τις "κακοτοπιές".

Γι αυτό ακριβώς το λόγο εκανα και την δοκιμή.
Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και άλλους διακόπτες.

Ευχαριστώ για την φωτό παραπάνω. Το ίδιο πρόβλημα με το "no signal" συμβαίνει και σε εμένα αν ρυθμίσω κάποιους δορυφόρους με 1.2 και άλλους σαν 1.0. Πρέπει αναγκαστικά να έχουν όλοι το ίδιο πρωτόκολο και επειδή το 1.1 δεν μου δουλεύει, αναγκαστικά τους έχω όλους σαν 1.2 και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το παραπάνω θα δούλευε αν αντί για τον Spaun SUR 220 F είχες 0/12 διακόπτη, αλλά αυτό προυποθέτει και δεύτερο καλώδιο καθόδου.

καμια φορα μου κολλαει "κλειδωμενο" στα καναλια της νοβα,στην αλλαγη καναλιων.
μου το εχει κανει 2-3 φορες και χρειαστηκε να κανω επανεκινηση του δεκτη.
μηπως παιζει τιποτε με τις τελευταιες αλλαγες κωδ/σης και διορθωνεται με τις αναμενομενες(επισιμοανεπισημες) αναβαθμισεις?
ααα...τον δεκτη δεν τον σβηνω ποτε...

Όταν λες "κλειδωμένο", εννοείς πως παραμένει το μήνυμα "Κλειδωμένο κανάλι" όταν αλλάζεις κανάλι
ή εννοείς πως αλλάζεις κανάλια και στα δείχνει κλειδωμένα (μαύρο) χωρίς να σου δείχνει εικόνα?

Last edited:

Τον έβαλα προχτές το βράδυ στον προτζέκτορα να δώ Άρης-ΠΑΟΚ στον Skai και είχε πολλά πιξιελιάσματα η εικόνα. Μάλλον όμως δεν πρέπει να φταίει ο δέκτης, γιατί τις διαφημίσεις στο ημίχρονο τις έδειχνε κρύσταλλο, πιθανόν να ήταν χαμηλού bitrate η σύνδεση με Χαριλάου...

,,,,,,,,,,,,,,,πιθανόν να ήταν χαμηλού bitrate η σύνδεση με Χαριλάου...

Τι εννοείς χαμηλού Bitrate σύνδεση ;
Το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή (ένδειξη χαμηλό ή καθόλου σήμα), και επιδεινώνεται από τα άσχημα καιρικά φαινόμενα προφανώς.
Το αντίστοιχο αναλογικό έπαιζε καλά την ίδια ώρα.

Βγήκε αναβάθμιση στο SetEditArgusMini το 1.02 που βλέπει και τα αρχεία bak που δεν άνοιγε το προηγούμενο.

Μάλλον χαμηλό σήμα είχες...

Σήμα είχα 78% και quality 90%. Χαμηλό bitrate εννοώ για την σύνδεση από Χαριλάου προς το Skai, το link. Σαν να έβλεπα xvid των 800ΜΒ. Είχε πιξιελιάσματα γύρω από τους παίκτες όταν υπήρχε κίνηση της κάμερας. Αντίθετα, στο ημίχρονο, οι διαφημίσεις ήταν κρύσταλλο και το ίδιο το υπόλοιπο πρόγραμμα του Skai.

Και αυτό που έχω σαν σύγκριση, είναι το παιχνίδι Barcelona-Real που είχε δείξει πριν κάνα μήνα πάλι το Skai, το οποίο από εικόνα ήταν μαγεία (για SD...).

Και αυτό που έχω σαν σύγκριση, είναι το παιχνίδι Barcelona-Real που είχε δείξει πριν κάνα μήνα πάλι το Skai, το οποίο από εικόνα ήταν μαγεία (για SD...).

Το έχω αναφέρει και σε άλλο νήμα. Είναι γεγονός ότι οι εσωτερικές μεταδώσεις του ΣΚΑΙ είναι απλά απαράδεκτες από πλευράς εικόνας. Συμπίεση όσο δεν πάει.
Δε φταίει ο δέκτης σου. Πιθανότατα επειδή το είδες μέσω προτζέκτορα, ήταν περρισότερο εμφανείς οι ατέλειες.

Βγήκε αναβάθμιση στο SetEditArgusMini το 1.02 που βλέπει και τα αρχεία bak που δεν άνοιγε το προηγούμενο.

Ευχαριστούμε :SFGSFGSF:
Πολύ σημαντική εξέλιξη που μας δίνει ελπίδες και για το μέλλον.
Σωθήκαμε και εμείς με τα μοτέρ.
Αν ανοίξεις τα χαρακτηριστικά του δορυφόρου, μπορείς να του δώσεις μέσα από το πρόγραμμα εντολή να δουλεύει με diseqc 1.2 ή usals και σε ποια θέση μνήμης του μοτέρ να πάει. :Banane0:
Τέλος οι από την αρχή ρυθμίσεις σε κάθε αναβάθμιση.

Για δοκιμάστε και εσείς με το πρόβλημα σε 1.1 μήπως έχει καμιά ρύθμιση να σας βολεύει.

Ευχαριστούμε :SFGSFGSF:
Πολύ σημαντική εξέλιξη που μας δίνει ελπίδες και για το μέλλον.
Σωθήκαμε και εμείς με τα μοτέρ.
Αν ανοίξεις τα χαρακτηριστικά του δορυφόρου, μπορείς να του δώσεις μέσα από το πρόγραμμα εντολή να δουλεύει με diseqc 1.2 ή usals και σε ποια θέση μνήμης του μοτέρ να πάει. :Banane0:
Τέλος οι από την αρχή ρυθμίσεις σε κάθε αναβάθμιση.

Για δοκιμάστε και εσείς με το πρόβλημα σε 1.1 μήπως έχει καμιά ρύθμιση να σας βολεύει.
Πιστεύω πως από εδω και στο εξείς δεν θα χρειαστεί να αλλαχτεί ο bootloader του δέκτη, οπότε εκ των πραγμάτων οι ρυθμίσεις θα παραμένουν...

Ο δέκτης δοκιμάστηκε με Moteck V-box II μέσω diseqc 1.2 και κινούσε το actuator με απόλυτη επιτυχία. Μόλις σταματήσει να βρέχει θα σηκώσω το πιάτο στην σκεπή.